Şimdi Ara

bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Yeni yonetimin ne kadar hukumetci oldugunu anlamak istemeyenlere gelsin bu haberler. Vergi affi icindir bu ziyaretler. Omurgasiz insanlar var aramizda maalesef.

yeni yonetim hukumetci degil. rte nin 1 no'lu adami rok kendisi soyledi. ima etti yani. duygun yarsuvat yine cumhuriyetci liselilerin adayi diye. galatasarayda zaten oyle olmayan biri zor baskan olur. ama hukumete yalanmak zorundalar. yeni turkiye boyle. yoksa basina is aciyorlar. duygun yarsuvatin 78 yasinda hukumetle ne isi olacak. belli ki gs 'ye zeval vermesin diye ugrasiyor. omurgasizlik, onursuzluk denilebilir ama hukumetci oldugunu hic sanmam

Hukumete yalaniyorsan hukumetcisindir, ayni sey. Albayrak'in hal ve tavirlarina bakar misin resimlerdeki? Yani bu kadar olmaz pes diyorum

• ben gurur duydum valla. bunlar doğal şeyler arkadaşlar. böyle ergen kafasıyla yorum yapacaksanız hiç yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide bulandırıyor resmen.

Bu hükümet sadece Galatasaray'ın değil Türk futbolunun resmen kanını emdi. Adnan Polat'ı yalaka olarak bilirdim ama Abdurrahim Albayrak'ta ondan aşağı kalır tavır sergilemiyor. Bu hükümet yüzünden koskoca Sami Yen arazisini kaybettik. Sözde her şey kağıtta oldu bitti. Arazi bilmem ne kadara satıldı araziden gelen paranın bir kısmı stat yapımında kullanıldı, bir kısmı gençlik ve spor bakanlığına verildi, bir kısmı devlet kasasına girdi. Yani devletin içerisinde ( kendi ceplerinden çıkan para yine ceplerine girdi. ) para döndü dolaştı. Kağıt üzerinde ise sadece holding isimleri ve kişiler var. Formalite işte. Aynı şekilde kulübün yaptığı sponsorluk anlaşmalarından senelik %25 gibi bir miktarı devlet kasasına gidiyor. Aynı şekilde Galatasaray çok ciddi bir vergi sıkıntısı ile karşı karşıya. Devlet bunu kullanmasını iyi biliyor. Çünkü bir sözü ile koskoca bir kulübü batırabileceğini düşünüyor ama kulüp arkasındaki taraftar gücünün farkında değil.

Taraftar öyle güçlü ki size stat yaptık diyen kişileri ve o zamanın başbakanını yuhalayarak arkasına bakmadan stadı terketmesine sebep olabiliyor. Gerekirse bu durum yuhalama ile kalmaz. Ama sonrada darbeci diye yargılanırsınız.

Sarayın eşi benzeri yokmuş, medeniyetmiş falan fıstık. Eşi benzeri olmayan beton bir bina değil Cumhuriyet'tir. Şunu ise kesinlikle unutmasınlar bir gün taraftar elini eteğini kulüpten ve spordan çekerse o zaman bu yalakalık yaptığın devlet yanında olmaz. Çünkü bu çark devlet ile değil milyonlarca taraftarın ile dönüyor. Zaten iyi hoş yavaştan futbol bitti bitiyor bakalım daha karşımıza ne tür rezillikler çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keke In Da House

midesi olan futboldan uzak durur. her geçen gün iğreniyorum ülke futbolundan. beyaz futbol ülke futbolunun özetidir. futbol dışında her şey var.

keşke herkes böyle düşünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Cumhurbaşkanlığı siyasi makam değildir ilk bunu öğrenin sonra burada yorum yapın.

cok iyi yapiyor helal olsun ona.

• ben şahsen utanıyorum ancak sonuçta bu bir futbol takımı ve bu ülkenin siyasetçileri futbol üzerinde diğer her şeyde olduğu gibi pay sahibi. ilk muhalif duruşumuzda vergi muhabbetini geçirdiler, yapılan bu ziyaret direk vergiyle ilgili bence. başarının önünün kesilmesini istemiyorsan bu ülkede hükümetle iyi geçineceksin maalesef.
  • şampiyonlar liginde her maç 4 yememize, kepaze oluşumuza bu kadar üzülmemiştim. Hele o abdurrahim albayrak yok mu, neyse..
  • helal olsun abdurrahim albayraka

• Köprüyü gecene kadar ses cikarmasin kimse

• Galatasaray aşığı olarak utandım.
    Bu olayı destekleyen herkes de utanıyorum.
    Sizlerden iğreniyorum.
    Küçücük çocuklarını toprağa vermiş masum acılı anaları meydanlarda yuhalatan, hırsızlık, yolsuzluk yapıp rüşvete bulaşan, Atatürk'e, ilke ve inkılaplarına, devrimlerine karşı çıkan, yok etmek için yavaştan elinden geleni yapan, eğitim sistemini mahveden, gerici, kendinden olmayana düşman, kadın düşmanı, din tüccarllığı yapıp yalanlar söyleyen birini bu takım ziyaret edemez.
  • Futbol takimiyiz beyler bende sevmiyorum bazilarini ama bu tip işlerde herkese eşit mesafede olmak zorundasiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fathgoz

Adamlar yaptıkları binaya bile AKsaray adını vermiş, hala cumhurbaşkanlığı siyasi bir makam değil, yetkileri de kısıtlıdır diyenler var

İsmi Aksaray değil sen ve başkaları Aksaray diyor.ismi Cumhurbaşkanlığı sarayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Adamlar yaptıkları binaya bile AKsaray adını vermiş, hala cumhurbaşkanlığı siyasi bir makam değil, yetkileri de kısıtlıdır diyenler var

Davutoglu kendisi aksaray dedi. Biraz arastir.

• EEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Prandelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

quote:

Davutoğlunun Aksaray dediğini biliyorum orada Aksaray denilen dedi halk öyle dediği için ancak resmi hiçbir yerde Aksaray olarak geçmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Davutoğlunun Aksaray dediğini biliyorum orada Aksaray denilen dedi halk öyle dediği için ancak resmi hiçbir yerde Aksaray olarak geçmiyor.

ben kaçak saray diyorum genelleme yapmayalım lütfen.

• takımın ismini de akSARAY yapsınlar bari. Ünal Aysal albayrak ve terim yalakalarını kovarak bence başkanlığının en iyi hamlelerini yapmış ama bu virüsler tekrar kulübe dadandı, umarım mayısta ilelebet defolup gidecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

quote:

quote:

quote:

Albayrak size kısaca kıskanç diyor tabi en sade tabirle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

quote:

quote:

quote:

Albayrak size kısaca kıskanç diyor tabi en sade tabirle.

hani bizimdi zaten o saray arkadaşım,kendinle çelişiyorsun.

Daha anlaşılır olsun diye şu birimle yazayım 2 katrilyondan fazla para hiç mi vicdanınız yok arkadaşım...
    İstanbul suriyeli dilenciden geçilmiyor nereye gitseniz yapışıyorlar,gasp hırsızlık haberlerini hiç mi okumadın,
    çoluk çoçuk soğukta çıplak dolaşıyorlar,başımıza saran sizin tayfa sahip çıkmayanda ama vicdanı sızlayan tek bizler oluyoruz nedense..

• Sıf siyasi hazımsızlık yüzünden saçma sapan yorumlar yapılıyor cumhurbaşkanı olmasıydı bugun arena stadı yoktu net. Nankörsünüz.takımımla gurur ve onur duydum. Türkiyede devrim gerçekleştiren hükümetin futboldada milli spor politikası oluşturulması gerekiyor. Çok geç kalındı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.