Şimdi Ara

bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ussaki

Sıf siyasi hazımsızlık yüzünden saçma sapan yorumlar yapılıyor cumhurbaşkanı olmasıydı bugun arena stadı yoktu net. Nankörsünüz.takımımla gurur ve onur duydum. Türkiyede devrim gerçekleştiren hükümetin futboldada milli spor politikası oluşturulması gerekiyor. Çok geç kalındı.

emin ol kemal kılıçdaroğlu ile görüşselerdi sesleri bu kadar çıkmazdı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fathgoz

Adamlar yaptıkları binaya bile AKsaray adını vermiş, hala cumhurbaşkanlığı siyasi bir makam değil, yetkileri de kısıtlıdır diyenler var

İsmi Aksaray değil sen ve başkaları Aksaray diyor.ismi Cumhurbaşkanlığı sarayı.

Davutoglu kendisi aksaray dedi. Biraz arastir.

Davutoğlunun Aksaray dediğini biliyorum orada Aksaray denilen dedi halk öyle dediği için ancak resmi hiçbir yerde Aksaray olarak geçmiyor.

ben kaçak saray diyorum genelleme yapmayalım lütfen.

Albayrak size kısaca kıskanç diyor tabi en sade tabirle.

hani bizimdi zaten o saray arkadaşım,kendinle çelişiyorsun.

Daha anlaşılır olsun diye şu birimle yazayım 2 katrilyondan fazla para hiç mi vicdanınız yok arkadaşım...
    İstanbul suriyeli dilenciden geçilmiyor nereye gitseniz yapışıyorlar,gasp hırsızlık haberlerini hiç mi okumadın,
    çoluk çoçuk soğukta çıplak dolaşıyorlar,başımıza saran sizin tayfa sahip çıkmayanda ama vicdanı sızlayan tek bizler oluyoruz nedense..

Neden konuyu çarpıtmaya çalıştığını biliyorum 1.300 milyar lirayı neden 2 milyar lira yaptığını biliyorum durumu suriyelilere getirip oradan eleştirmenin nedenini biliyorum ben yemiyorum yiyene istediğin gibi anlat bu arada suriyeliler Turkiyeye gelirken demediğini bırakmayıp şimdi aynı suriyelilerin çektiği acılar üzerinden tekrar demediğini bırakmayanlardan değilsindir inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Yeni yonetimin ne kadar hukumetci oldugunu anlamak istemeyenlere gelsin bu haberler. Vergi affi icindir bu ziyaretler. Omurgasiz insanlar var aramizda maalesef.

yeni yonetim hukumetci degil. rte nin 1 no'lu adami rok kendisi soyledi. ima etti yani. duygun yarsuvat yine cumhuriyetci liselilerin adayi diye. galatasarayda zaten oyle olmayan biri zor baskan olur. ama hukumete yalanmak zorundalar. yeni turkiye boyle. yoksa basina is aciyorlar. duygun yarsuvatin 78 yasinda hukumetle ne isi olacak. belli ki gs 'ye zeval vermesin diye ugrasiyor. omurgasizlik, onursuzluk denilebilir ama hukumetci oldugunu hic sanmam

Hukumete yalaniyorsan hukumetcisindir, ayni sey. Albayrak'in hal ve tavirlarina bakar misin resimlerdeki? Yani bu kadar olmaz pes diyorum

albayrak zaten hükümet destekcisi onu ayrı tutuyorum da, duygun yarsuvat özelinde söyledim. tabii yaptığını yanlış bulmanıza hiçbir lafım yok

• quote:

Sıf siyasi hazımsızlık yüzünden saçma sapan yorumlar yapılıyor cumhurbaşkanı olmasıydı bugun arena stadı yoktu net. Nankörsünüz.takımımla gurur ve onur duydum. Türkiyede devrim gerçekleştiren hükümetin futboldada milli spor politikası oluşturulması gerekiyor. Çok geç kalındı.

stat yokmuş olum sıkıntılı mısınız? ekonomi okumaya gerek yok, bakkaldan ekmek alabilecek kadar zekaya sahip olsanız zaten mecidiyeköy ile seyrantepe arazilerini karşılaştırabilirsiniz ama demek ki sıkıntı var.
  • Yalakaların bu klüpte yeri yok. Galatasarayın vergi borcu varsa gerekirse başarıdan vazgeçerek ödemelidir. El ayak öpmek bu kültürde yer bulamaz.
    Yönetimin geçici olması tek tesellim. Albayrağın bu günlere gelebilmesi bu biyat kültürünün parçası olmasındandır.

Devrim falan diyen arkadaş da yüzüne bi su çarpsın. Arenayı kimse hayrına yapmadı. Bugün gidip yerine yapılan rezidanstan bi fiyat sorun bakalım. Bir de yapanın ilişkilerine bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Berkin elvan'ın cenazesi çok değil bir kaç ay önce..

bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım

Ünal Aysal, bunlar gibi omurgasız değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

stat yokmuş olum sıkıntılı mısınız? ekonomi okumaya gerek yok, bakkaldan ekmek alabilecek kadar zekaya sahip olsanız zaten mecidiyeköy ile seyrantepe arazilerini karşılaştırabilirsiniz ama demek ki sıkıntı var.

sıkıntı benden ziyede senin bilgi eksikliğin ali sami yen arazisi devlete aitti. gs nin değildi ya da şöyle yazim
    devletten kiralamıştı gs devletin arazisini veya
    devlet kiraladı kendi arazisini galatsaraya
    heralde artık anlamışsındır.

• quote:

quote:

quote:

sıkıntı benden ziyede senin bilgi eksikliğin ali sami yen arazisi devlete aitti. gs nin değildi ya da şöyle yazim

statlar 49 yıllığına kiralanıyor. Galatasaray o araziyi kira süresince organizasyon şirketlerine dahi verse 5 tane Arena yapar. Nereyi yalayacağınızı şaşırdınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

statlar 49 yıllığına kiralanıyor. Galatasaray o araziyi kira süresince organizasyon şirketlerine dahi verse 5 tane Arena yapar. Nereyi yalayacağınızı şaşırdınız

ilk önce edebli ol
    stad olarak kiralanan bir yeri nasıl ne şekilde kiraya verebilirsin.

• yakışır
  • benim at gözlüğüyle gördüğümü sen çıplak gözle göremiyosan sorun beyinde heralde. yukarda bir arkadaş daha anlattım arazi zaten devletin. üstelik tek kuruş ödemeden stad sahibi olduk artı artan kapasiteyle localar sponsor derken gelirimizi de artırdık ve evet bu akp sayesinde oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk önce edebli ol
    stad olarak kiralanan bir yeri nasıl ne şekilde kiraya verebilirsin.

ciddi ciddi zihinsel sıkıntıların var.

belki farkedememişsindir, TT Arena

bjk inönü

• Stad konusunda ki görüşlerdende ayrımı hemen yapabiliyorsunuz. İlkokulluya anlatır gibi anlatıyorum; bir evde kiracısın ev sahibinle kontratında 50 sene bu evde kalırsa ev onundur yazıyor sen 50 seneden fazla kalıp evin sahibi oluyorsun. Zamanla evinin etrafınada avmler falan açılmış değer kazanmış istanbul'un en işlek yeri haline gelmiş. Sonra eski ev sahibin diyor ki yeni ev yapiyim ben sana hem kalabalıktan uzak hemde daha büyük,sen bu evi bana ver. sende evi veriyorsun ve yeni evine taşınıyorsun,taşındıktan sonra bi bakıyorsunki senin eski evi satmış üstelik bu yeni evinden 2 tane yapılıyormuş o fiyatla bir de utanmadan sana evi bitirmeden çatısını falan yapmadan vermiş. İşte bu adnan polattaki o şükretmeliyiz tavrı nasıl tiksinti yarattıysa siz de ki bu cahillikte aynı duyguları uyandırıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yazık günün en kötü haberi...
  • quote:

Stad konusunda ki görüşlerdende ayrımı hemen yapabiliyorsunuz. İlkokulluya anlatır gibi anlatıyorum; bir evde kiracısın ev sahibinle kontratında 50 sene bu evde kalırsa ev onundur yazıyor sen 50 seneden fazla kalıp evin sahibi oluyorsun. Zamanla evinin etrafınada avmler falan açılmış değer kazanmış istanbul'un en işlek yeri haline gelmiş. Sonra eski ev sahibin diyor ki yeni ev yapiyim ben sana hem kalabalıktan uzak hemde daha büyük,sen bu evi bana ver. sende evi veriyorsun ve yeni evine taşınıyorsun,taşındıktan sonra bi bakıyorsunki senin eski evi satmış üstelik bu yeni evinden 2 tane yapılıyormuş o fiyatla bir de utanmadan sana evi bitirmeden çatısını falan yapmadan vermiş. İşte bu adnan polattaki o şükretmeliyiz tavrı nasıl tiksinti yarattıysa siz de ki bu cahillikte aynı duyguları uyandırıyor.

ÇOK AÇIK YAZİM GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIYORUM. BİRİNCİSİ STAD SENİN DEĞİL DOLAYISIYLA ONUN SATIŞ FİYATIDA İSTERSE ON KAT OLSUN SANA O SATIŞTAN BİR GELİR HER HALÜKARDA GELMEZDİ.
    İKİNCİSİ GS NİN ORDA ÖYLE 50 SENELİK KULLANIM HAKKI FALANDA YOK ATMA 10 YIL CİVARI HATTA DAHA AZ BİLE OLABİLİR SORUN BU DEĞİL ZATEN
    ÜÇÜNCÜ NOKTA SEYRAN TEPEYE STAD YAPALIM DİYEN DEVLET DEĞİL ÖZHAN CANAYDIN O ARAZİYİ ALAN OYDU STAD YAPMAK İÇİN.
    DÖRDÜNCÜSÜ GS AÇISINDAN HER HALÜKARDA DAHA KARLI OLDU ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE GELİR TABLOSUNA BAKIP BUNU GÖREBİLİRSİN
    YUKARDA ARKADAŞ KONSERDEN PARA KAZANIYORUZ GİBİSİNDEN RESİM PAYLAŞMIŞ YILDA BİR KERE YADA İKİ KERE ALDIĞIN KONSER KİRASINI ŞİMDİ BİR MAÇTAN ALIYOSUN.

• Benim takımım cumhurbaşkanı ile görüşmeye gdiyorsa bundan sadece gurur duyarım. Siyasi yorumlara gerek yok w

• quote:

Orijinalden alıntı: kunffbedfb

beşiktaslılar fenerliler akacak şimdi konuya gelmeden cevaplarını vereyim.

1-tayyip istemese o aziz yıldırım 1 dakika dahil duramaz o klubün basında.

2- vodofone arena yı beşiktasın tek basınamı yaptığına inanıyorsunuz tapelerde bile çıktı stada maddi olarak tayyip de yardım ediyor.

Manevi olarak desen susucaz da maddi çok gülünç adi üstünde vodafone yapıyor

• cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmek şereftir.
    hele r.t.erdoğan gibi büyük bir lider tarafından kabul edilmek ayrı bir onurdur.
    pek çok örnek gibi bazıları onun değerini kaybettikten sonra anlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmek şereftir.
    hele r.t.erdoğan gibi büyük bir lider tarafından kabul edilmek ayrı bir onurdur.
    pek çok örnek gibi bazıları onun değerini kaybettikten sonra anlayacak.

kaybetsek sana söz kurban kesecem
  • gurur duyuyoruz duymayan istediği köşede sinirden dişlerini sıkabilir yada sağda solda nefret söylemlerini dışa vurabilir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.