Şimdi Ara

Bugün Digiturk'ten arandım. İlk 3 ay 12,5 TL, Kalan 9 Ay 25 TL. Tüm kanallar açık..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün öğleden sonra istanbul merkezli bir numaradan arandım.(teli sonradan araştırdım ve digitürk olarak kayıtlı olduğunu gördüm.)

süperonline müşterisi olduğum için bana özel bir kampanya olduğunu söyledi telefondaki kadın.

ingiltere premier ligi, belgesel kanalları, sinema kanalları ve süper ligdeki tüm maçlar dahil bir çok kanalı HD olarak izleyebileceğimizi hatta ilk 3 ay 12,5 TL, sonraki 9 ay 25 TL ödeyerek bu kampanyadan faydalanabileceğimizi söyledi.

Normalde digitürk'ten arandığım zaman direkt olarak ismim sorulur. Bu sefer karşıdaki kadın ismimi sormadan konuşmaya başladı. Ben de bunu hatırlatarak siz benim ismimi biliyor musunuz size nasıl güveneyim, superonline bugüne kadar bizi hep düdükledi, fırsat adı altında sunduğu kampanyalardan fazladan para aldı o yüzden güvenmiyorum dedim. Veri gizliliğinden falan bahsetti. Biz onlardan telefon numaralarınızı alıyoruz ama isimlerini vs almıyoruz dedi. (Numaramı vermişsin ismimi vermesen ne olur kardeşim allah razı olsun)

Her neyse, detay istediğimde ise; şüphelenmek konusunda haklı olduğumu söyledi fakat dedi ki; eğer onay verirseniz hiç bir şekilde telefondan işlem yapmıyoruz. Digitürk ekibinden arkadaşları size yönlendiriyoruz onlar evde kurulum yapıyolar ve siz de sözleşmeyi okuyup o anda imzalıyorsunuz dedi. Sözleşme üzerinde aynen benim söylediğim bu fiyatlar yazacak. Aksi bir şey yazarsa zaten imzalamazsınız dedi. Ben de pazartesi öğleden sonra beni tekrar arar mısınız bu kampanyayı araştıracağım dedim.

Böyle bir telefon alan ya da detay bilen var mı? Bir kaç tanıdığımı buna benzer telefonlarla bir takım faturalara mahkum bıraktılar. Eğer gerçekten böyle bir kampanya var ise çok cazip duruyor. Ama bu adamların bizi düdüklemesine o kadar çok alışmışım ki, böyle cuzi miktarda bir kampanyayı bana hediye etmelerinin altında bir şeyler arıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironicix35 -- 14 Temmuz 2017; 0:14:58 >

• hocam telefon noyu buraya yazmamışsın yorum yapamıyorum bu konuda. Fakat bazı bayiler en düşük paketi herşey dahilmiş gibi yapıp satıyor halbuki tüm kanallar sadece ilk ay açık... bu konuda emin olmak için digiturkun kendi nosunu arayıp teyit etmek mantıklı olacaktır.
  • Bu fiyata tek takım süper lig paketi bile vermezler. Bilgilendirmede yanlışlık vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 14 Temmuz 2017; 0:25:48 >
  • Sonu 73 73 se lazımsa alın bence lakin lig pake çok kazık hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benim numaramı da ver arasınlar :)

Bu fiyata vermezler bence illaki bir aldatmaya vardır.

• İMKANSIZ!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarda arkadaşın yazdıgı gibi ilk ay açıktır kanallar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/digiturk-teklifleri-hangi-paketi-kac-tl-ye-izliyoruz--29890472-588#127639758

Şu konunun son 2 sayfasını okursanız ya süper lig kısmını sizin yanlış anladığınızı yada karşı tarafın yanlış anlattığını anlarsınız.

O fiyata verdikleri şey şu olabilir.

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/ailenin-yildizi

Başka da bir şey olamaz.

• Arkadaşların dediği gibi İlkay Gündoğan sonra yüksek fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuzu okuyamadım kusura bakmayın ama başıma gelen bir olayı anlatmak için yazıyorum, 2 yıl önce yurt dışındaki dayım türkiye ye geldi ve buradan 1 yıllık digitürk aldı ve parasını peşin benim yanımda verip bayiden ayrıldık. Yurt dışı olunca haliyle yasak anlaşılmasın diye kayıt esnasında benim numaramı verdik aradan 5 ay geçti digitürkten arıyoruz deyip son 2 aylık faturanız ödenmemiş diyerek konuşmaya başladık, bayi bunu sisteme taksitli olarak gösterip yalan olmasın 2 veya 3 faturayı ödemiş ardından batmış veya kaçmış belli değil vs vs bu bir aya yakın sürdü sürekli arandım ve her seferinde biz parayı peşin verdik seçmiş olduğunuz bayinin peşine düşün gidip oradan sorgulayın dedim. Daha sonra aranmamaya başlayınca haklı olduğumuz anlaşıldı herhalde diyerek kendimizi kandırmışız tekrardan aramaya başlandım derken artık konuşmanın boyutu bir anda mahalle karısı kavgasına dönüştürülmeye başlandı digitürk tarafından sözde kurumsal firmalar. Tabi gel zaman git zaman dayım da endişe edip başımızın gözümüzün sadakası olsun sıkıntı olmasın diye tekrar parasını ödemiş. Yani demem o ki yaptığınız sözleşmenin, yapmış olduğunuz ödemelerin en ufak bir parçasını bile sakın kaybetmeyin. Buna benzer bir olay da benim başıma geldi, türk telekomdan ayrılmak istedim ve arayıp çok güzel bir paketi uygun fiyata vereceklerini taahhüt ettiler ve not olarak da kullandığınız kadar ödeyeceksiniz dediler paketin yarısını kullanmama rağmen faturam hep aynı geldi bunun üzerine aradım nedenini sordum ve biz öyle bir şey söylemedik deyip beni yalancı çıkartmaya çalıştılar, hadi neyse sağolsunlar paketi uygun fiyata verdiler deyip onu da sineye çektim ama siz siz olun lütfen şu digitürk denen illetten uzak durun. Çevremdeki insanlar be çevremdeki insanların çevresindeki insaları bir araya getirdiğiniz zaman binlerce kişi yapıyor 1 kişi bile memnun değil bedava verseler bile arkanıza bakmadan kaçın derim

• Aynısını da bana yaptılar. Herşey dahil lig tv bile dahil dediler. Doping internet ile beraber almıştım. Kurulum yaptıktan sonra neredeyse hiçbir kanal açık değildi. Mh ile görüştüm mümkün değil vs dediler. Kapattırana kadar akla karayı seçtim. Bende de bulaşmayın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide bu +90 (212) 945 41 27 numaradan aradılar. Superonline fiber kullandığımı bunu 50 mbts hıza çıkaracaklarını (şuan 25) akk yı 200 gb limitsiz yapacaklarını(şuan 75gb) üstüne birde digiturk aboneliği yapacaklarını buna ilk ay lig tv de dahil olduğunu, bunları sadece 64,90 a (şuan 59,90 ödüyorum bir yıldan az taahhütüm kaldı) 12 ay taahhütle vereceklerini söylediler. Bende biraz düşüneyim sonra arayın dedim. Güvenmedim tabi farklı numaradan aranınca ama bunlar nedir kimdir bilen var mı?

• Lig bitti fiyat düştü lig başlasın fiyat artar

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Arkadaşların dediği gibi İlkay Gündoğan sonra yüksek fiyat.

ilkay gündoğan ?

• Bugun ayni sekilde benide aradilar.

Yazdiklarinizi birebir banada dediler ama sadece Superlig demediler

Bugun tekrar ariyacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Escaper

İzlenecek takım mı var, lig mi var. Bedavaya verseler almam. Galatasaray gibi üç büyük takımlarımızdan biri gidip avrupa kupalarında ilk maçını oynayan İsveç'in bir takımına 2-0 yeniliyor. Alınacaksa Eurolig basketbol maçları için alınabilir birtek. Basketbol izleyicisi olduktan sonra futbol sıkıcı geliyor artık.

Tek büyük Bursaspor

• Beni de aramışlardı sahtekar olduklarını düşünüyorum.

Superonline üyesi olduğunuz için bedava falan diyorlardı. Kanmayin bence

• Seni arayan muhtemelen aracı çağrı merkezidir.

Numaranı Digiturk vermiyor, orada çalışan ve numaralara erişimi olan yetkili bi sahtekâr satıyor.

Konuştuğun eleman paketi almak istediğine güvenirse tel üzerinden sadece adresini alıp, Digiturk yetkili montaj birimine filanca adresteki kişiyi filanca paketi almaya ikna ettim diyerek yönlendiriyor. Geldikleri zaman cidden sözleşmeyi imzalayıp abone olursanız kendi payını alıyor.

Bu tip yerlerde çalışanlar başlamadan önce düzgün bir eğitim almıyor veya satış primi kazanmak için paket konusunda fazla fazla sallayabiliyor.

Benim tahminim bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 14 Temmuz 2017; 10:19:26 >
  • Sizi telefonla arayıp bir firmadan olduğunu söyleyen kişiye, telefonda söylediklerini şirket mailinden yazılı olarak göndermesi durumunda dönüş yapacağınızı belirtin. Direk kapatırlar zaten.
  • Bugün bir digiturk bayisine soracağım bakalım var mı böyle bir şey. Öğrenince buraya da ekleme yaparım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.