iyiki doğdun sende benim gibi pc başında doğumgünü kutluyosun heralde :( benim doğum günümde 9 ekim ama kimse kutlamaz tek başıma kutlarım her yıl aynı... iyi doğdun muraaaat derim kendi kendime....
Nice senelere
hepi bortlek tuu yuu
citizenmisin hacı
quote:
Orijinalden alıntı: muradisdan
quote:
Orijinalden alıntı: Yok Satan Nihilist Bakkal
22 olduk hayırlısıylan
iyiki doğdun sende benim gibi pc başında doğumgünü kutluyosun heralde :( benim doğum günümde 9 ekim ama kimse kutlamaz tek başıma kutlarım her yıl aynı... iyi doğdun muraaaat derim kendi kendime....
İyiki doğdun Allah nice sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
@muradisdan yok hocam bi kaç dostum sevgilim filan kutlayacam darısı sana da inşallah
@Jhendrix @PisagorAmca sağolun
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
citizenmisin hacı
Yok hocam be onun da mı doğum günü bugün?
@UchihaEziği @shakir@ sağolun beyler
quote:
quote:
22 olduk hayırlısıylan
Çok acıklı oldu lan
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
quote:
quote:
22 olduk hayırlısıylan
Çok acıklı oldu lan
hayatım boyunca 3-4 kere felan kutlanmışdır toplam...neden bilmiyorum ama ailem dahil hiç kimse hatırlamaz.. kendimde hatırlatmak istemiyorum ben hatırlatdıkdan sonra anlamı neki. çok asosyal bi insan da değilim aslında..
İyiki doğdun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme