Şimdi Ara

Bugün Esra Erol'la Evlen Benimle Programına katılıyorum! :) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.614
Cevap
53
Favori
137.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yau bırakında adam konuşsun ne pimpirikli yöneticiler var burda ya, doğukan kardeş sana tek diyeceğim sabırlı ol,20 yaşında ki ki insan kız değil daha çocuktur senin için.

Allah gönlüne versin yakışıklı abim sıkm canını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler reyizten bana mesaj geldi buyurun;

merhaba,

konu açma özelliğim nedense kapatılmış.

sayfada bunu arkadaşlara ve yönetime iletebilir misiniz?

Sevgiler,
    Doğukan.

Her yazıcağı şeye konu açarak başlamasın bir konudan devam etsin.
  • İyi olmuş kardeşim, senin için hayırlısı olmuş. Boyalı bebeğe gerek yoktu zaten. Daha eş adayı ile görüşmeye gitmeyip maça giden, sonra da teklif etseydi diyen kızın mentalitesine anlam veremiyorum. Ondan daha güzelleri bile egosu 0 yaşarken kendini ne zannediyorsa artık, sanki altın kaplama

Mesela babam anneme zamanında "yeri gelir biftekten bıkarsın, bazen de kuru soğan ekmek yeriz" demiş. Annem de kem küm etmeden olur demiş. Şimdi de ailecek İsveç'te yaşıyoruz. Birisi sana mal, mülk, para, mekan soruyorsa sakın ama sakın onunla gitme Doğukan reyiz. Seni ileriye götürebilecek, çocuklarına terbiye ve kültür verebilecek eş adayı bulman dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Hastayım bu kıza ya

hayatımda 3 kere izledim o programı.
    baya önceydi o da.
    bu karı daha evlenmedimi ya
  • bir insanın yüzüne bakınca anlarsın az çok ne oldugunu çok temiz adam dogukan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Beyler reyizten bana mesaj geldi buyurun;

merhaba,

Sevgiler,
    Doğukan.

Her yazıcağı şeye konu açarak başlamasın bir konudan devam etsin.

Konu açma özelliği kapatılmış sadece. Yorum atabilir.

• Sadece bu arkadaş için değil genel konuşuyorum , 20yaşında bir kızın zaten koca aramaya çıkması bir garip durum, Doğukan kardeşim seninde bu arkadaşa talip olman daha garip bir durum. Akşam işten eve gelince insanda iştah kalmaz,mutlu gelip mutsuz olursun mazallah. Belki evlenirsin diye bir çok kişi yorum yapmaktan kaçındı ama bence mantıklısı oldu. Daha canlı,neşeli bir hanım bulursun inş. kendine.

Bu arada 2 günde manyak olduk evlendirme proğramına bakıyoruz , kendime
  • hohoo kaçırmışız konuyu arkadaş birine talip olarak mı gitti yoksa direk katıldı mı oraya kaç kere çıktı şuana kadar dh ile ilgili bişi söledi mi
  • Yav o değilde kız maça gittim dedi.Maça gittim dediği akşam ne maçı vardı Allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

hohoo kaçırmışız konuyu arkadaş birine talip olarak mı gitti yoksa direk katıldı mı oraya kaç kere çıktı şuana kadar dh ile ilgili bişi söledi mi

İki defa çıktı konu dışına selam söyledi.Yeni sezonda locada taliplerini bekliyecek.

• Umarım hayırlısı olur. Fakat yakışıklı adamsin ne gerek var demeden geçemeyeceğim. Acele etme bende acele etmiyorum. Bu işler aceleyle olmaz. Ayrıca 20 li yaşlardaki insanların o tarz programlarda ne işi oluyor anlayamiyorum.
    inşallah Rabbim aradigini kararına getirir.

• Abi bu kız Recep İvedik'e benziyor resmen.. İyiki reddetmiş..
  • Sonuç belli olana kadar söylemek istememiştim ama iyiki o kızla ayrılma kararı almışsınız. Eğer devam etseydiniz senin için üzülürdüm. O kızı samsundan tanıyorum, ortam kızı denilen tiplerden. Daha fazlası da var ama anlatmaya gerek yok herkes anlamıştır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Sonuç belli olana kadar söylemek istememiştim ama iyiki o kızla ayrılma kararı almışsınız. Eğer devam etseydiniz senin için üzülürdüm. O kızı samsundan tanıyorum, ortam kızı denilen tiplerden. Daha fazlası da var ama anlatmaya gerek yok herkes anlamıştır zaten

yav he he
  • Hocam bak bu saatte girdim netten tekrarını izledim senin için yemin ediyorum senin adına çok sevindim allah seni korumuş O suratsız karıdan maça gidecekmişde bilmem neymişte al sana maç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Sonuç belli olana kadar söylemek istememiştim ama iyiki o kızla ayrılma kararı almışsınız. Eğer devam etseydiniz senin için üzülürdüm. O kızı samsundan tanıyorum, ortam kızı denilen tiplerden. Daha fazlası da var ama anlatmaya gerek yok herkes anlamıştır zaten

yav he he

Tamam KinG sakin ol
  • Abi sıkma canını zaten kız çok soğuktu görmedinmi yakışıklı adamsın o programlara bile ihtiyacın yok reyiz.
  • 10 sayfa teselli mesajı gelmiş de tvden suratını 2-3 kez gördüğü birinden red yiyen bir insan üzülmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

Arkadaşlar Doğukan'ın konu açma özelliğini engellemişler kendisindel gelen mesaj aynen budur:

merhaba,

Sevgiler,
    Doğukan.

iyi yapmışlar, yoksa adam bi programa gitti diye 50 tane konu açacaktı

zaten şu anda 3 tane konu açmış elemanın, 1 tane konu açtın, konu da tutuldu, ordan devam etsene kardeşim, ne diye herşeye ayrı konu açıyorsun.

merhaba ben doğukan

esra ablanın çocuğuna ne hediye alayım

konuları var, devamını da tahmin etmek zor olmasa gerek.

reddedildim şimdi ne yapayım

xxxx e talip olayım mı ne dersiniz

• tipin müsait. eli yüzü düzgün adamsın. kusura bakma ama bu yaşta bu programa sırf reklam olsun diye katıldığın belli. kendini bu kadar yıpratma bence.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.