Şimdi Ara

Bugün evleniyorum....Edit: Boşandım [:D] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
13
Favori
16.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam evlenmek boşanmak masraflı işler, maddi olarak büyük bir fatura çıkmıştır size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: geng

Gelene hosgel, gidene bosver. Hayat bir kiza takilip omur tuketecek kadar uzun degil, cesit iyidir arkadaslar.

Gariban tesellisi. 10 tane 10krş da 1 lira, 2 tane 50krş da 1 lira. Asıl hayat, gereğinden fazla insanı tanımaya çalışacak kadar uzun değil.

Sen ona fakir tesellisi diyorsun da seninkide ergen felsefesi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

quote:

Orijinalden alıntı: portakal

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Peki hocam evlenmeden önce tanımanın yolları nedlerdir sizce? Fedakarlık beklemek mi?

Tanıma süreci bitmiyor işte. Çünkü insanın değişimi bitmiyor. Bu işin bence bir matematiği de yok.Sen kendini sev,kendine saygı duy,düzgün bir insan olmaya çalış,kendini geliştir...Böylece hayattan ve karşındaki insandan ne beklediğini bilirsin ona göre de bir ilişkideki yolunuzu beraber çizersiniz. Yaşayarak göreceksin.Her ilişkinin dinamiği de farklı.
    Nacizane görüşlerim

Kendini tanimak ve ne istedigini anlamak. Iste dogru kisiyi secebilmenin bas sarti. Çok dogru bir tespit tebrik ediyorum.

Inandigi hayati yasamayan kisi arzu ettigi dogru insani bulamayacaktir. Cunku yasadigi yanlis hayatin sonucunda biriyle tanisacak ve birlikte olacaktir.

Olm sen hani moral vercektin ! Yok soyle olursa hayatina koyar vs icimize ettin !:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence şu zamandaki ayrılıkların sebebi birbirimizi sevgimizi çabukcak tüketmemiz, bence. Yani düşünsenize eskilerde tanışan insanlar birbirlerini zamanla tanır hatta evlendikten sonra öğrenir çoğu şeyi en çok hangi yemeği sevdiğini, neye kızıp kızmadığını,huylarını, en sevdiği rengi, şehirleri, ve daha nice şeyleri... Peki biz ne yapıyoruz zamanla yaşamamız gereken onca şeyi whatsapptan sorarak lap diye öğreniyoruz. "Aşkıım çocuğumuza ne isim koyalım, aşkım en çok hangi yemeği seviyosun ben sana ondan yapacağım, aşkım balayında nereye gidelim" aşkım evimiz böyle olsun muu" gibi gibi evlilik büyüsü içerisinde yaşayacaklarımızı evlilik öncesi yaşayıp birbirimizi tüketiyoruz her konuda... istisnalar da olabilir tabi ben sadece fikrimi beyan ediyorum. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PieCeSs -- 4 Mart 2017; 3:16:52 >

• Lopster kullanıcısına yanıt
    Adamla dalga geçmiyırum da başlıkta olayı oldu bittiye getirmiş tutamıyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı konular harbi gereksiz bekliyor :) sen genede etrafına bak bi helalinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

istemeye istemeye bosanmissin gibi bir his var. Zamanla eski esime olan kizginligimda kayboldu demissin. Bu da garip.

Valla 9 yillik iliski ve sonunda evlilik olan bir iliskiyi ne yapar ne eder yoluna sokardim.

Yani göbek ata ata boşanmadım zaten Elbette bir burukluk vardı zaten daha önce de yazdım boşandıktan sonraki ilk 1 ay duygusal anlamda çok zorladı beni. O esnada açmış olsaydım konuyu farklı şeyler yazardım Elbette biz de uğraştık yoluna koymak için ama bazı şeyleri zorlamanın da faydası olmuyor.Aradan geçen bu süre boyunca geriye döndüğümde doğru bir karar verdiğimizi anladım. Eski eşime olan kızgınlığım devam ettiği sürece ben kendi yoluma bakamıyordum. Allah yolunu açık etsin.Benimki de açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Hocam evlenmek boşanmak masraflı işler, maddi olarak büyük bir fatura çıkmıştır size.

Evlenmek evet masraflı ama iki taraf da fedakarlık yapınca katlanılabilir bir hal alıyor.Boşanmak ise kendi açımdan masraflı olmadı çünkü anlaşmalı olarak ve birbirimizden birşey talep etmeyerek (tazminat,nafaka vs.) boşandığımız için tek masrafı dava harcı oldu.Avukat bile tutmadan tek celsede gayet medeni bir şekilde boşandık.
  • quote:

quote:

Hocam evlenmek boşanmak masraflı işler, maddi olarak büyük bir fatura çıkmıştır size.

Evlenmek evet masraflı ama iki taraf da fedakarlık yapınca katlanılabilir bir hal alıyor.Boşanmak ise kendi açımdan masraflı olmadı çünkü anlaşmalı olarak ve birbirimizden birşey talep etmeyerek (tazminat,nafaka vs.) boşandığımız için tek masrafı dava harcı oldu.Avukat bile tutmadan tek celsede gayet medeni bir şekilde boşandık.

Sizin için hayırlısı olsun diyorum hocam. İradeniz hayret verici.

• portakal kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum dostum. Insanin icinde burukluk var ise sevgi bitmemistir. Neden bosanmak isteyeyim ki. 9 yil dile kolay.

• 9 yil nedir yav o kadar sure bisey olmasin evlenince olsun vay anasini evlilik aski olduruyomus harbiden.

• quote:

quote:

quote:

Sizin için hayırlısı olsun diyorum hocam. İradeniz hayret verici.

Hocam teşekkür ederim. Ben de önceleri hatta evlenmeden ,boşanmanın ne sebeple olursa olsun ne kadar kötü bir durum olduğunu düşünürdüm. Birini bulacağım ve hayatımın sonuna kadar birbirimize adayacağız kendimizi... İlişkilerimizi de bu durum çıkmaza sokuyor belki de.Ne olursa olsun onunla devam etme arzusu. Böylece hem kendi hem de karşımızdakinin hatalarını görmezden gelebiliyoruz.Sonuçta halının altına süpürüle süpürüle büyüyen dertler ve mutsuzluk...Birinden kolay vazgeçme değil bu dediğim ama körü körüne de kimseyi sahiplenmemek lazım. Şu an isteseydim hala evli olurdum. Ama nasıl bir evlilik? Dışardan bakınca gayet güzel geçinen belki de çocuklu bir çift.Ama içerden ikimizde de olan sarmalanmışlık ve kurtulamama duygusu. İlişkiler kadar ayrılıklar da hayatın içinde gerektiğinde olması gereken bir parçası...

• Eski eşinin evleneceğini duysan ve sonra bu konuyu ilk açarkenki duyguların aklına gelse, ne hissederdin?

Haklısın abi ben başıma geldiği için öyle hissediyorum ve evlenmemiş olduğum halde durum böyleyse evlenince nasıl olur düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: geng

Gelene hosgel, gidene bosver. Hayat bir kiza takilip omur tuketecek kadar uzun degil, cesit iyidir arkadaslar.

Gariban tesellisi. 10 tane 10krş da 1 lira, 2 tane 50krş da 1 lira. Asıl hayat, gereğinden fazla insanı tanımaya çalışacak kadar uzun değil.

Ben hemcinslerime tavsiyeler veriyorum, isteyen uyar, isteyen uymaz, cesit konusunda erkekler kizlarin eline su dokemez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Eski eşinin evleneceğini duysan ve sonra bu konuyu ilk açarkenki duyguların aklına gelse, ne hissederdin?

çok zor bi soru hakikaten.
  • biz kimleri unutmadık.
  • 29 yaşındayım evlilik 1 gram bile düşünmüyorum ben kızlarla sohbet etmeyi bile sevmiyorum ben çünkü kafam çoook rahat benimmm ne geregi var rahatım ben rahat hayat bekar olarak daha güzel görünüyor benim gibi fikrime düşünen varmı forumda

• Peki abi ilk boşanma talebi hangi taraftan geldi? Karşılığında ne oldu? Kavga , kabul etmeme vs?
    hocam o kadar çok benzerlik hissettim ki bi an

şuan bile sallanmasın diye uğraşa uğraşa ilerliyor zaten öyle ilginç yani
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.