Şimdi Ara

bugün internet yavaş mı? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
0
Favori
17.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün İnternet delirtti resmen oldukça yavaştı
  • evet hakketen çok yavaştı
  • Hala düzelmemiş 16mbit kullanıyorum.

bugün internet yavaş mı?
  •  bugün internet yavaş mı?
  • Bravo internet sarrafısınız arkadaşlar, bende problem bende sanıyordum :)
  • Sorunun nedeni belli oldu arkadaşlar:
    "GEANT(Avrupa Akedemik Ağı) bağlantımız, GEANT fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar) sebebiyle kesilmiştir. GEANT bağlantımızı taşıyan Sofya devresi 09:08 de, yedek olarak devreye giren Bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir. Ayrıca aynı saatlerde GEANT altyapısında Bulgaristan-Macaristan devresi de kesilmiştir."

Her ne kadar sorun büyük ölçüde giderilmiş olsa da, açıklamada internette yaşanan yavaşlığın tam olarak ne zaman sona ereceği hakkında bilgi verilmedi.

Hurriyet
  • bendeede az bir yavaşlık var bugün sadece bendemi diyordum adslcyprus 4mbit.
  • oldukça yavaş hemde ikidir arıyorum
  • Torrent 900 le cekiyor youtubeda bi video acilmiyo bilader dalicam torrent disinda hersey yavas
  • Mamundadan 110 kb la indiriyo bu en düşük dosya rekoru olmalı mamundanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

RESMİ AÇIKLAMA - YAVAŞLIK MESELESİ

Ama buradaki açıklama ulaknet ile ilgili zaten ayrı bir ağ ulaknet bizim kullandığımız internetten bağımsız onlar.

teşekkürler bilgi için

• Cem yılmaz karpatlara iyi kaynak yapamadı galiba!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetmanyagi -- 14 Eylül 2011; 21:59:34 >
  • Ankara'da sorun hala devam ediyor :S
  • Şu balkanlardan Bulgaristan üzerinden gelen soğuk hava etkisi meselesi gibi olsa ne var ..Hep sıkıntı hep sıkıntı ..
  • öğle sattlerinde torrentte premiumlu fileserve ve wupload hesaplarımda hergün 1000 civarı görürken bugün 3 5 kb ı geçmedi sinirlendim modemin fişini çektim daha yeni taktım

1199.60 km
  • Benim sorun düzeldi fakat oyunda hala pinglerim tavan halde. Pingteste 10-15ms ping alırken counter'da 60ms ping alıyorum çıldırtacak bu ttnet beni son zamanlarda çok yapmaya başladı bunu.
  • İst/Kçekmece

Pingler çoştu.öğlen düzelmişti yine yavaşlamaya başladı.Ah şu telekom tekel olmasa ah ...
  • işyerim bilkentte orda da bütün gün problem olduğunu iddia ediyordu arkadaşlar da ben girdiğimde problem yoktu. eve geldim evde de pek problem yok. arada bir bağlantım kopuyor ama zaten birkaç zamandır böyle internet. bu bahsedilen dünya çaında olacak olan sorunlar neyin nesi? kim çıkardı niye çıkardı bilmem ama asılsız gibi geldi. Neye dayanarak böyle birşey söylediler bilen gören duyan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.