Şimdi Ara

bugün internet yavaş mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
0
Favori
17.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • musteri hizmetlerini aadım turkiye genelinde bir yavaslama oldugunu soylediler duzelir ayarlarda oynama yapmayın
  • bi kaç site hariç tam anlamıyla felç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alchar06 -- 14 Eylül 2011; 13:04:28 >
  • An itibari ile çok kötü...
  • maps.google.com'a bile girmiyor.
    Yurtdışı çıkışlarında ciddi sorun var sanırım.
  • dün 12 den sonra pinglerde artış oldu baya 10 a kadar fena deildi ondan sonra boyle işte
  • belediye çalışanları artık yurt dışında kaldırım çalışması yapmaya başladılar sanırım kablolar zarar görmüş olabilir
  • Ankarada ilk telefonlar gitti 1 saat sonra geldi. Baktım internet çok yavaş, kesin yurtdışı çöktü
  • nazar bunlar hep nazar
  • yavaşlığın sebebi bence microsoftun w8 çıkarması.
    Microsoftun sunucuları dünya çapında sürüyle insan'a veri gönderiyor hiçbirşey olmuyor. Türkiye veri çekiyor yurtdışı pert oluyor.
  •  bugün internet yavaş mı?

aynı durum.
  • vdsl2 var hız testinde 28 29 gözüküyor ama indirmeye gelince 2000kb/s olarak görünüyo isyan etmeme az kaldı artık
  • w8 dev. indirmeye çalışıyorum idm ile, 100ü geçince seviniyorum, 80-90 arası.
  • arkadaşa win 7 indircektim offf... inşallah yavaş olmaz bi şansımızı deneyelim
    bu arada arkadaşın pc den indircem onunki ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyaNoqeN -- 14 Eylül 2011; 13:36:58 >
  • Yurtdışı çıkışlarına denizaltı çapası takılmış
  • bişey olmaz internetimizi Mısır ve bilimum arap ülkeleri ile paylaşmaktan gurur duyuyoruz onların yavaşsa bizimde yavaş olması lazım :) hadi arap baharı kutlamalarına çıkalım dışarda net çökmüşken !!!
  • İzmir Bornova Özkanlar bariz bi yavaşlık söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcadia92

arkadaşa win 7 indircektim offf... inşallah yavaş olmaz bi şansımızı deneyelim
    bu arada arkadaşın pc den indircem onunki ttnet

8 ?8 ?
  • bizim sokakta kazı vardı ben ondandır diye düşünmüştüm demek genel bir problem varmış.
  •  bugün internet yavaş mı?

sürünüyorummm :)
  • bir ara yine böyle olmuştu hızlar düşmüştü bir anda.hemen düzelse bari
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.