Ankara'da yurtiçi, yurtdışı tüm siteler yavaş açılıyor.
bursa serverında daha iyi bi sonuç aldım
quote:
Orijinalden alıntı: ertunc23
quote:
Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe
quote:
Orijinalden alıntı: ertunc23
Yahu YurtDışı değil Yurtiçi'de gitti.Burayı bile 10 dk. açmaya başladı.Galiba yapılan çalışma çok büyük.Beklemekden başka çaremiz yok :(
İstanbul/K.çekmece
Buranın yavaşlamasının nedeni google analytics gibi istatistik tutan google servislerini barındırmasından dolayı.
Nasıl Yani ? Yazdığın yazıdan hiçbirşey anlamadım.
Donanımhaber'de Google'ın İstatistik servisi olan Google Analytics kullanılmasından dolayı, forumunda dolaşırkende yavaşlıyor. Google, yurtdışı çıkışları sorunlu olduğu için şuan zorla açıldığından, sunduğu reklam hızmeti, istatistatik hizmeti gibi hizmetleri kullanan sitelerdede yavaşlama oluyor. Yani donanımhaber'e bağlanırken tarayıcının sol alt tarafına dikkat edersenwww.google-analytics.com diye bir adrese bağlandığını göreceksin. O adrese bağlanmakta zorlandığında donanımhaberdeki sayfalarında açılması yavaşlıyor.
İnanılmaz bir durum. Heryerde aynı sorun var. Modem arayüzünde 8191 kbps aldığımı gördüğüm halde internet dawnload maneger ile saniyede 50 Kb indiriyorum.
arkadaşlar yurtiçi serverlarda test yapıp sonuçlarına sevinmenizi algılayamıyorum resmen... sorun yurtdışında... madem bağlantınız o kadar iyi neden sorun yaşıyosunuz bi düşünün bari...
izmir de ayvayı yedi 3mbit in altında indirme ve 75ms ping, harbiden izmir de durumlar kötü
quote:
Orijinalden alıntı: simuLamania
arkadaşlar yurtiçi serverlarda test yapıp sonuçlarına sevinmenizi algılayamıyorum resmen... sorun yurtdışında... madem bağlantınız o kadar iyi neden sorun yaşıyosunuz bi düşünün bari...
abi balkanlarda daha doğrusu sofya'da denedim, harbiden düştü ping 512ms 0.27 mbps indirme 0.22 mbps de upload var:
zaten ne kadar kötülük varsa hep balkanlardan geliyor
"geant bağlantımız, geant fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar) sebebiyle kesilmiştir. geant bağlantımızı taşıyan sofya devresi 09:08 de, yedek olarak devreye giren bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir. ayrıca aynı saatlerde geant altyapısında bulgaristan-macaristan devresi de kesilmiştir. sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz bildirilmemiştir.
kesinti boyunca avrupa akademik ağına olan ulaknet trafiği, ankara çıkışlı 15" web browser oyunundaki kullanıcının yazısından alıntıdır.
benimde yavaş interneti bağlattığıma sevinemedim gidip kendimi köprüden atayım bari ne şans varmış arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: casus11
"geant bağlantımız, geant fiber sağlayıcılarından kaynaklı sorun(lar) sebebiyle kesilmiştir. geant bağlantımızı taşıyan sofya devresi 09:08 de, yedek olarak devreye giren bükreş devresi ise 10:35 de kesilmiştir. ayrıca aynı saatlerde geant altyapısında bulgaristan-macaristan devresi de kesilmiştir. sorunun kaynağı ve tahmini kesinti süresi henüz bildirilmemiştir.
kesinti boyunca avrupa akademik ağına olan ulaknet trafiği, ankara çıkışlı 15" web browser oyunundaki kullanıcının yazısından alıntıdır.
evet ben de o yüzden sofya da düşük sonuç aldım herhalde, dediğim gibi "ne kadar kötü şey varsa hep balkanlardan, kötü hava, ekonomik kriz aha bi de bu"
torrentle film indirmeyi deniycem bakalım ne olacak ??? (yuhh lan hız 0kb/s)
Adana / Çukurova felç durumda. Tek hızlı çalışan site - yine yavaş ama - donanımhaber.
torrent indirmeyi başlattım hız max. 0.3 kb/s
Müşteri hizmetlerine ulaşabilen varmı arkadaşlar?
Telekoma
abi smile'da battı yaaww uydunet nasıl acaba
quote:
Orijinalden alıntı: arcadia92
İnterneti Bursa'dan çekelim
quote:
Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan
quote:
Orijinalden alıntı: arcadia92
İnterneti Bursa'dan çekelim
ama önemli olan yurtdışından testtir kardeşim, ben sofya'dan da yaptım 512ms ping, 0,27mbps indirme ve 0,22mbps upload çıktı
bn smile adsl ulaştım aynı şeyleri soylediler ek olarak modemi kapatmyın dediler...