Yahu YurtDışı değil Yurtiçi'de gitti.Burayı bile 10 dk. açmaya başladı.Galiba yapılan çalışma çok büyük.Beklemekden başka çaremiz yok :(
İstanbul/K.çekmece
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
quote:
Orijinalden alıntı: arcadia92
arkadaşa win 7 indircektim offf... inşallah yavaş olmaz bi şansımızı deneyelim bu arada arkadaşın pc den indircem onunki ttnet
8 ?8 ?
evet onunki 8 mbit sınırsız az önce aradım o da ttnet'i aramaktan kafayı yemiş
Telekomda staj yapıyorum burdada çok yavaş.
Sörfü bıraktık kıyıya gelen küçük dalgacıklarla yetiniyoruz.
Dün geceden beri ADSL mi yoksa 56k bağlantımı veriyorlar bana çözemedim. İzmir/Balçova berbat bende müşteri hizmetlerini arayacaktım(sanki yardım edeceklermiş gibi). Oyun oynayamıyorum sayelerinde, ama ay sonu vermedikleri hizmetin bedelini istemesini biliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ertunc23
Yahu YurtDışı değil Yurtiçi'de gitti.Burayı bile 10 dk. açmaya başladı.Galiba yapılan çalışma çok büyük.Beklemekden başka çaremiz yok :(
İstanbul/K.çekmece
Buranın yavaşlamasının nedeni google analytics gibi istatistik tutan google servislerini barındırmasından dolayı.
yurt içi dışı 56kbps dönemine döndük
Şu an Ankara'da hala çok kötü yurtiçi yurtdışı tamamen iflas
Pingim tavan yaptı şu anda çok ağırlık var internette -.-
quote:
Orijinalden alıntı: fast
Sörfü bıraktık kıyıya gelen küçük dalgacıklarla yetiniyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe
quote:
Orijinalden alıntı: ertunc23
İstanbul/K.çekmece
Buranın yavaşlamasının nedeni google analytics gibi istatistik tutan google servislerini barındırmasından dolayı.
Nasıl Yani ? Yazdığın yazıdan hiçbirşey anlamadım.
bende de smile var 8mbit sınırsız o da ufaktan yavaşlıyor (çok değil) test şöyle bi sonuç verdi: benimki de fena değilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyaNoqeN -- 14 Eylül 2011; 14:08:02 >
quote:
Orijinalden alıntı: arcadia92
bende de smile var 8mbit sınırsız o da ufaktan yavaşlıyor (çok değil) test şöyle bi sonuç verdi: benimki de fena değilmiş
serveri yurtdışından seçersen anlarsın :D
ankara pert :(
Hız testi bile yapamadım
Speedtest açılmıyor
İstanbul Avcılar yurt içi normal yurt dışı felç.
TTNET sana çok güzel sözler biriktirdim...
Çankaya / ANKARA
Şaka gibi yav , paket kaybı , ping bir dünya , hız desen o biçim zaten.WoW yalan oluyor 2-3 gündür, sağol telekom.
Resmen şaka bu :
izmir çamdibi internet pert beyler bayanlar inşallah düzelir internet.
istanbul beykozdayım. 8mbit dl 0.68 upload cıkıyor. ping ise 25 e cıkmıs.
Fakat 900 le ındırcegıne 25le zor cekıyor yurt dısı tabanlı sıtelere gıremıyor bıle.