Şimdi Ara

BUGUN INTERNETTEN SHARP LC-46x8E ALDIM..SIZCE DOGRU SECIMMI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugune kadar lcd ve plazmadan hic bisey anlamazdim..lcd tvmi buyutmeye karar vermistim.ve bu forma uye oldum..suan biseyler biliyorum bu konu hakkinda..sizin sayenizde tabiki..117 ekran sharp lc 46x8e aldim..tv daha eve gelmedi..sizce iyimi yaptim.yoksa eve gelmeden gerimi gondermeliyim.fiyatida makuldu.1000 euro..bu buyuklukteki tv yi bu fiyata almak cazip geldi..genelde butun arkadaslarda sharpin kaliteli oldugunu soyluyorlar..ayrica almanyada oturuyorum.serviside yaygin. alta ozelliklerini yaziyorum..bi incleeyin..kullananlar varsa yardimci olursa cok cok sevinirim..yarin tv gelir sanirim..resimleri ve bilgilendirmeyi yapacagim..

Sharp LC-46X8E
    - TV-LCD, Bildschirm-Format: 16:9, Bildschirmdiagonale: 117 cm, 46", Auflösung: 1.920 Pixel x 1.080 Pixel, Full-HD, Kontrast 10.000:1, 450 cd/m² Leuchtdichte (Helligkeit), 6 ms Reaktionszeit, Betrachtungswinkel: 176° / 176°, Tuner integriert, Tunerart: DVB-T, Videostandard analog: PAL, Secam, NTSC, Eingebaute Lautsprecher, 30 W Ausgangsleistung der Lautsprecher, Tonsys
    mehr...
    tem: Nicam, A2 Stereo, Bild-und-Text-Funktion (PAT), Progressive Scan, Automatischer Sendersuchlauf, Automatische Formaterkennung, Videotext, Sleeptimer, Kindersicherung, Bildschirm-Menü, Anschlüsse: 15 Pin D-SUB Eingang, CI-Schacht, Component-Eingang, Composite-Eingang, Digital-Ausgang opt., HDMI-Eingang, Kopfhörer, Scart-Eingang, Stereo Audioausgang (Cinch), Stereo Audioeingang (Cinch), S-Video-Eingang, HDMI-Standard: 1.3, Stromverbrauch: Betrieb 245 W, Standby0,50 W, Wandhalterung: Optional, Standfuß, Maße: B110,10 cm x H69,80 cm x T9,70 cm, Maße mit Standfuss: B110,10 cm x H76 cm x T28,50 cm, 30 kg mit Standfuss

ozellikler bunlar ama almanca ..turkcesini bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan koc -- 1 Eylül 2008; 17:59:34 >

• sharp hakkinda bilgisi olan yokmu arkadaslarr
  • buraya nasil resim koyacagiz`??
  • demekki kisme sharp kullanmiyor...ve bilgiside yok..neyse artik ben kullandikca yazarim buraya artik..tskler yardimlariniz icin
  • çok az sharp kullanan var,haklısın.
    o modeli kullanan var mı o da şüpheli?
  • buda bi sanslizlikmi acaba..ama herkes sharp cok iyi diyolardi.hatta albani de oyle diyodu..ozelliklerinide yazdim..bi fikir vermeli sanirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan koc

buda bi sanslizlikmi acaba..ama herkes sharp cok iyi diyolardi.hatta albani de oyle diyodu..ozelliklerinide yazdim..bi fikir vermeli sanirim

albani hocanın övgüleri bazı modelleri ve dünya'da lcd teknolojisindeki belirleyici etkisine yönelikti. Bir başka değişle "Sharp dünyanın en büyük panel üreticilerindendir, bu konuda bir sürü patenti vardır ve diğer firmalar bu patentleri kullanırlar" gibi sözler Sharp'ın ürettiği tüm lcd'ler çok iyidir olarak algılanmamalı.

Verdiğin teknik bilgilerinde ise çok dikkat çekici bir artı özellik gözükmüyor. Genelde pek çok lcd bu verilere sahip zaten. 6ms. olarak verilen tepki süresinin de kullanıcıya yansımasını yine kullanıcılarından almak lazım.

Sanırım sen yurt dışındasın. Oralarda fiyatları bilmemekle Türkiye için olduça ucuz bir fiyata almışsın. Hayırlı olsun.

Bir de resim nasıl eklerim foruma? diye sormuşsun. Şöyle:

www.imagesack.us sitesine girersin. Gözat tuşuna basarak hdd'inde ki istediğin resim dosyasını gösterirsin ve upload tuşuna basarsın. Upload işlemi bittikten sonra açılan sayfadaki direkt link to image satırının karşısındaki kodları koyalarsın. Sonra bu forumdaki mesaj yazma alanında üstteki image düğmesinde tıklama yaparsan [simage]...[/simage] mesajında bu kodlar belirir. İşte nokta ile gözüken yere imagesack sitesinden kopyaladığın kısa yol kodlarını buraya yapıştırırsın. Ve mesajını gönderirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi bir marka almışsın emin olabilirsin güle güle kullan Albani üstad övdüyse aldıgın modeli hiç bir sorun yok forma gelince sharpları yüksek maliyetlerinden alamıyorlar
  • güzel ve kaliteli bir ürün hayırlı olsun güle güle kullan. bizim kaliteli dediklerimizden daha kalitelidir Sharp.
  • insallah dediginiz gibi kalitelidir arkadaslar..tv geldigi anda fotolari koyacagim buraya..ayrica yardimci olan arkadaslara tesekkurlerrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan koc

insallah dediginiz gibi kalitelidir arkadaslar..tv geldigi anda fotolari koyacagim buraya..ayrica yardimci olan arkadaslara tesekkurlerrrr

Merhaba aynı TV den bende almayı düşünüyorum siz tavsiye ediyor musunuz bir kullanıcısı olarak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.