Ama işin ilginci bugün saat kaçla kaç arası hatırlamıyorum ? Bilen varsa saat aralıklarını yazabilirmi ? Gitmeyi planlayan var ise Burdan yazsın toplanıp 3-5-7 farketmez gider gezeriz hemde uykusuzun tüm ekibiyle tanışıp kitapları imzalatırız.
Siteden baktım, Uykusuzun bütün programı 31 Ekim Cumartesi olarak gözüküyor. Bu arada yarın forumdan gidecekler varsa buluşup gidebiliriz.
quote:Orijinalden alıntı: nick:dunkoff Dün 16:55 'de gördüm bayada sıra vardı ama emin değilim ne kadar süreceğinden. Bugün yokmu ?
quote:Orijinalden alıntı: baykagan Eğer varsa forumdan @BaYDoGaN ile ben de gelebiliriz. Saat kaçta acaba? Beyler Uykusuzun imza günü dünmüş. Haftaya ( 7 Kasım Cumartesi) Penguen'in imza gününe gidiyoruz o zaman.. 14.30 - 17.30 arası tüm penguen ekibi 7 kasım cumartesi standında olucak. O zamana kadar ayarlayalım. Haftaiçinde topic açar belirleriz.
quote:Orijinalden alıntı: baykagan Eğer varsa forumdan @BaYDoGaN ile ben de gelebiliriz. Saat kaçta acaba? Hacı hiç haber verdiğin yok
quote:Orijinalden alıntı: nick:dunkoff quote:Orijinalden alıntı: baykagan Eğer varsa forumdan @BaYDoGaN ile ben de gelebiliriz. Saat kaçta acaba? Hacı hiç haber verdiğin yok Haftaya tüm ekip gidiyoruz işte daha ne istiyorsun.
Uykusuz'un imza günü 31 Ekim'deydi. 14:00-19:00 arası. Penguen'in de yanlış hatırlamıyorsam 7 Kasım'da...