Bildirim
bugün jantçıları gezdim durum rezalet !! (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
Orijinalden alıntı: trojana
Bir ara ben eski aracim icin bakinmistim Adana dada durum ayni. Hem araca gidecek olani zor buluyorsunuz hemde satilanlarin cogunun ne oldugu belli degil. Birde begeniyorsun olcusu tutmuyor, bijon sayisi tutmuyor. En guzeli servisten orijinalleri almak, yada alasim janti olmayan arabayi almamak. Gecen hafta skoda yeni octavia ya baktim. Dusk modelinde alasim Jank yok fiyatida 51.000. Bu fiyata halen bu sekilde arac satanlarda varmis dedim icimden.
Arz talep meselesi. Bizim insanımız ucuz mal seviyor orjinal jantı alan yok ki satan olsun. Konuda bunu tartışıyoruz ama 4 adet janta 3000-4000 TL. verir misiniz diye sorsak alacağımız cevaplar belli. Bu yüzden satıcılara laf söylemek konusunda kendimi haklı görmüyorum ben.
Arada bariz fiyat farkı var ama dışarıdan alınan jantların çoğuda yakışmıyor. Trafikte çok görüyorum dışarıdan alınmış belli kelebek gibi duruyor. benim lacettinin zamanında 4 jantı 1500 tl idi. dışarıda satılanlarıda beğenmediğim için orjinal demir jantları ile kullanmıştım. Yeni aracımı alaşım jantlı aldım. Herkeste vardır, şu donanım olmazsa almam denir. İşte bende alaşım jantsız araba bu yüzden almıyorum.
-
-
Hocam doğru diyorsun da üstünde gelen lastikler 195-65-R15 ve trendline jant kapağıydı, yani o jant kapaklarından kurtulmak için mecbur kaldım :((
İşin ilginç yanı jant kapakları lastik yanağının 1,5-2 cm'sini örtüyordu şimdi ise durum bu şekilde,
65 yanak lastik çok konforlu ama (züğürt tesellisi gibi oldu) -
-
Yaptıkları ayıp, günah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X