Şimdi Ara

Bugün nasıl uyandınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın.Bugün arabest müzik dinleyenlere kro diyen fakat rakı masasında bütün arabesk şarkıları ezbere bilen 7TepeÜnili kız gibi uyandım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kuş sesiyle uyandım alarm 7:15'e kuruluydu, baktım tam 7'de kuş pencereme gelmiş cik cikliyor. Saate baktım 7'yi görünce daha çok var deyip tekrar yattım. Alarm çalınca uyandım.
  • Bugün nasıl uyandım bilmiyorum ama 7.15 ve 7.25 alarm varken 7.47 de uyandım. Alarm duymamışım hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfrederek

• güya 6'da kalkacaktım. 6'da kalktım 1 saat daha yatyım dedim 7'de kalktım alarmLARI kapattım tekrar yattım 8 'de kalkarım dedim kalktım alarmLARI kapattım tekrar yattım sonra alarm kurmadım saat 12'de kalktım.

yarın için bu sefer 3 tane alarm kuracağım ve kalkarken yorganı yere atacağım. bakalım bu sefer ne olacak
  • Bugün nasıl uyandınız?
  • Gece 2 sularında uyuyabildim...Sabah 6-7 gibi kalkıp koşuya çıkacaktım neyse işte 7.10 gibi falan uyandım alarm sesine fakat inanılmaz bir şekilde uykuluydum...Normalde 4-5 saat uyku gayet yeterli olurdu kalkardım fakat kalkamadım.Sebebi havaların ısınması mı ne bilmiyorum... Saat 10.50 gibi bok gibi bir şekilde uyandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl erken kalkıyorsunuz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 da kalktım telefonun sesine.
  • 6.30 da alarma uyandım telefona akbilimi okutarak alarmı kapattım başka türlü kapanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Bugun Üzerine fil oturmuş Peugeot 206 gibi uyandım.

• Her zaman ki gibi..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah afetsin kalkamadım

• donda ıslaklıkla
  • Günaydın. Bu sabah Çakır tarafından bilardo masasına bağlanıp beyzbol sopasıyla eli ayağı kırlan Tombalacı gibi uyandm.

• Selamlar. Bugün yalısına gemi çarpan mülk sahibi gibi uyandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Bu efsanedir.Hayvan gibi şiydiyonuz biriniz ağzımı biriniz kulağımı diyen abi bu..

• Mutlu uyanmıştım ama gün içindeki olaylar yine moralimi bozdu.
  • gece 3 sularında masturbasyon yapıp uyuduğum için öğlenin köründe uyku sarhoşu gibi uyandım.

• Bugün baş ağrısı + kabus, devamında ateşli bir vücut ve hafif hafif baş ağrısı ile sonlandırdık şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.