Şimdi Ara

Nasıl erken kalkıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi kaçta yatarsam yatayım dün 8.30 bugün 9.30 da uyandım bir türlü erken kalkamıyorum 5 de 6 da kalkmak istiyorum 10 alarm kuruyorum sonra kendini yine yatakta buluyorum ne yapicam var mı benim gibi sorunu olup çözebilen günüm boşa gidjyor resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bir anda olmaz. Günde 5 dakika ön cekerek anca 10 günde falan alışırsın. Gece telefonu falan bırakıp öyle uyu bir de.

• muradovoski kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gece uyumasam zombi gibi oluyorum sabahta kalkamıyorum umarım kalkarım yarına yarında kalkamazsam gece uyumamaya devam

• Irade
    Kalkar kalkmaz yatma git kendine kahve yap sarki dinle kendine gelirsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 19 Ocak 2020; 10:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Yarın deneyeceğim bakalım

• Telefonu yatağın yanına koyma, uzağa koy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah erken kalkan adam iradelidir.
  • Ev soğuk olmasa 6 da bile kalkarim. 9-9.30 arası kalkiyorum su aralar.

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Aynı sorundan muzdaribim son kat sıfır bina . Kombiyi 65 de açıyorum sabah 9:30 dan önce kalkamıyorum çünkü soğuk

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Zaten olayı o hocam ;) kışın erken kalkmak zordur.bende de aynı skıntı var

• Saatleri geri almamakta ısrar eden devletimiz sayesinde herkes kışın zombi gibi. Sabah 7 de kalkıp işine okuluna gideceksin ama havaya bak gecenin körü sanki. Vücut karanlıkta uyanmaya daha çok direniyor bu yüzden. Ben yatma saatimi geçirmem, 23:30 gibi yatar 6:30 gibi kendiliğimden uyanırım, alarm kurmam. Öncelikle yatma saatinizi düzende tutun, yatmadan evvel 1 bardak su için ki 5 6 saat sonra vücut kendini uyarır sizi kalkmaya zorlar. Zaten 1 2 hafta sonra vücut bu düzene kendini uyarlayacaktır.
    Askerlik yapanlar bilirler, uyku düzenini tamamen değiştiren bir otorite, buna bile kolaylıkla alışıyor insanlar.

• Nerdeyse her gün 4-5 gibi yatıyorum sabah saat 9:30 gibi kalkıp zombi gibi dolanıyorum

• Change1 kullanıcısına yanıt
    Bende geç yatıyordum ama cidden zombi gibi oluyosun paragraflar anlamiyosun vs artık geç yatmiyorum sabah erken kalksam harika olacakta onuda beceremedim

• 7-8 saat uyu bütün gün ders çalışcan sonuçta hak ediyorsun ben 1 de yatıp 8 8:30 gibi kalkıyorum

• Kendi bizzat denediğim taktiği söyleyeyim. Bi gün çok geç yat. Sabah 9 da yat akşam 5-6 da kalk. Sonra uyuma sonraki günün akşam 7-8 e kadar dayan. Yatağa girer girmez uyur. Gece 3-4 de kalkarsın.

• Erken kalkmak için uğraşmayan bir ben varım heralde. 10.30' da kalkıyorum :D 12.30 1 gibi de yatarım
  • İş olduğu için mecbur erken kalkıyoruz napalım max 8:30 da kalkıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.