Şimdi Ara

ramazanda nasıl çalışacaksınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tutacak olanlar için 3 gün sonra oruçlu olacağız

ben 1-2 gün sabahlayarak çalışmayı deneyeceğim.olumsuz bir etki alırsam bu yıl tutmam herhalde

siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

• Müslüman olmadığım için bana farz değil. Tüm Müslümanların Ramazan'ı huzurlu ve sağlıklı geçirmelerini diliyorum. Oruç tutanlarında tutmayanlarında birbirine karşı iyi niyetli olmasını diliyorum. (hoşgörülü değil, çünkü hoşgörü yapılan bir kusuru hoş görmek veya görmezlikten gelmek anlamına geldiği için kullanmıyorum)

Kendi adıma işyerinde ki arkadaşların oruç yükünü hafifletmek için akşam erken gönderip arasıra onların yaptığı işleri üstleniyorum. Onlarda saat başı sigaraya çıkmama izin veriyorlar. Hatta her Ramazanda sabah benden önce gelen oruçlu arkadaşlardan biri bana çay demliyor. Biz aramızda birliği, beraberliği, huzuru oluşturduk. Darısı tüm Türkiye'ye!

• hocam tutmamanız bence daha iyi olur

• Ne olursa olsun Ben tutarim sahurdan sonra tok Karna çalisilir en kotü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tutmadan çalışmaya devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga müslümansanız oruç tutmanız şart biliyorsunuz değil mi ?

ben sahura kadar çalışıp iftara 2 saat kala gibi uyumayı düşünüyorum.

• Terliksi it kullanıcısına yanıt
    aga müslümansan 5 vakit kılman da şart biliyorsun değil mi?

• Müslüman olmadığım için bana farz değil. Tüm Müslümanların Ramazan'ı huzurlu ve sağlıklı geçirmelerini diliyorum. Oruç tutanlarında tutmayanlarında birbirine karşı iyi niyetli olmasını diliyorum. (hoşgörülü değil, çünkü hoşgörü yapılan bir kusuru hoş görmek veya görmezlikten gelmek anlamına geldiği için kullanmıyorum)

Kendi adıma işyerinde ki arkadaşların oruç yükünü hafifletmek için akşam erken gönderip arasıra onların yaptığı işleri üstleniyorum. Onlarda saat başı sigaraya çıkmama izin veriyorlar. Hatta her Ramazanda sabah benden önce gelen oruçlu arkadaşlardan biri bana çay demliyor. Biz aramızda birliği, beraberliği, huzuru oluşturduk. Darısı tüm Türkiye'ye!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moonknightmetal kullanıcısına yanıt

açken verimsiz mi olur

Sen 11.sınıf değil misin birader neyin tribine giriyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 2 saatten sonea kalkmak çok zor gelir üstüne karnın da dolu olacak bence tek parçada uyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Allahla kul arasındaki olay bilader herkes inancına göre uyması gerekene uyuyor zaten,hassas konularda bukadar kendinden emin şunu yapcaksınız bunu yapcaksınız diyenler hâla var

• bence de çok mantıksız bir plan yapmışsın kanka

sabah 7-8e kadar çalış öğlen 3-4 gibi de kalkarsın

• 7-13 uyku1
    13-17 ders1
    17-19 uyku2
    19-21 keyfffff
    21-04 ders2
    05-07 ders3
    daha iyi gibi hocam

• Sahura kadar ineklerim

• Lise boyunca tuttum dezavantajını hissetmedim üstelik okul da vardım

• 5 senedir uygularım ve mükemmel çözümdür. Sahur yapmayacaksın, sadece iftar ile ne yediysen oruca onunla gireceksin (yatarken biraz su içilebilir ama çok değil). Sabah uyandığında uykunu almış olduğundan zaten zinde-enerjik olacaksın, yemek yemediğinden dolayı da susamayacaksın. İlk birkaç gün yemek yememenin etkisi görülebilir ama sonra çok kolay alışılıyor. Bunu deneyin kesinlikle mükemmel oluyor, çalışanlar için çok iyi.

Not: Diyabet, vb. gibi hastalığı olanların bu söylediklerimi doktorlarına danışarak uygulamaları gerekmektedir..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.