Şimdi Ara

Evde düzenli çalışarak iyi bir bölüm kazanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sağlık meslekte okumaktayım lys konularının bir çoğunu görmemekteyiz. Ev de düzenli çalışarak eksiklerimi gidererek lys konusun da sıkıntı yaşarmıyım? Büyük yerler olmasa da hedefim tıp kazanmak.

• Kazanılır. Zaten dershanenin en büyük avantajı düzenli çalışmayı sağlaması evde düzenli çalışabileceksen dezavantajın olmaz hatta vakit olarak avantajın olur.

Edit:Sorularını çözdürecek birini bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chill Man -- 17 Mayıs 2016; 22:41:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Man

Kazanılır. Zaten dershanenin en büyük avantajı düzenli çalışmayı sağlaması evde düzenli çalışabileceksen dezavantajın olmaz hatta vakit olarak avantajın olur.

Edit:Sorularını çözdürecek birini bul
    tıp çok zor şimdi böyle başlamadan iyi güzel gözüküyo ama işin içine girince birden her şey moka sarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

tıp çok zor şimdi böyle başlamadan iyi güzel gözüküyo ama işin içine girince birden her şey moka sarıyo

Alıntıları Göster
    evde çalışarak kazanılır ama evde tek başına çalışılarak zor kazanılır. ikisi arasında ki farkı anlamışsındır. konuyu her ne kadar kitaptan internetten halletsende soru çözümünde sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek. özel ders gerekebilir, soru çözümünde anlamadığın bir konuda v.s. soruları oraya buraya da atarsın ama hedefin yüksekse senin çözebilmen gereken soruları çözen insanları kolay bulamazsın. onlar zaten ders çalışacakları için senin sorunu görmeyeceklerdir. Özel ders maliyeti de senin durumuna göre bir dershane parasını bulabilir. Temelin olmadığına göre büyük ihtimalle ya yüksek maliyetleri bulacak ya da sen hedefini düşüreceksin. Ona göre karar ver dershaneye gidip gitmemeye.

• Nrunke kullanıcısına yanıt
    O konuda sıkıntı yok baş belası kadavrayla biz de uğraşıyoruz gerçek hastalarla vs. Anatomi hocam da ilk 2 yıl anatomi ve fizyoloji de zorlanmassın dedi. Biz lys konuları yerine biyokimya,anatomi,fizyoloji gibi dersler görüyoruz sıkıntı orada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

evde çalışarak kazanılır ama evde tek başına çalışılarak zor kazanılır. ikisi arasında ki farkı anlamışsındır. konuyu her ne kadar kitaptan internetten halletsende soru çözümünde sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek. özel ders gerekebilir, soru çözümünde anlamadığın bir konuda v.s. soruları oraya buraya da atarsın ama hedefin yüksekse senin çözebilmen gereken soruları çözen insanları kolay bulamazsın. onlar zaten ders çalışacakları için senin sorunu görmeyeceklerdir. Özel ders maliyeti de senin durumuna göre bir dershane parasını bulabilir. Temelin olmadığına göre büyük ihtimalle ya yüksek maliyetleri bulacak ya da sen hedefini düşüreceksin. Ona göre karar ver dershaneye gidip gitmemeye.

Temel hakkında lys konusun da bir fikrim yok ama ygs mat çok iyi şuan denemeler de 35-36 net yapıyorum sadece geometri sıkıntılı ama halledeceğiz bu konuları biz gördük yani ygs konularını ama lys konularını hiç görmedik. Benim ygs temelim var ama lys yok işte şuanlık lys de 15 net yapabiliyorum. Önüm de 1 yılım var geliştirebilir miyim? Gerekirse mezuna kalır yine denerim. Yani 2 yıl da yapılırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Moksuz

quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

Temel hakkında lys konusun da bir fikrim yok ama ygs mat çok iyi şuan denemeler de 35-36 net yapıyorum sadece geometri sıkıntılı ama halledeceğiz bu konuları biz gördük yani ygs konularını ama lys konularını hiç görmedik. Benim ygs temelim var ama lys yok işte şuanlık lys de 15 net yapabiliyorum. Önüm de 1 yılım var geliştirebilir miyim? Gerekirse mezuna kalır yine denerim. Yani 2 yıl da yapılırmı

Alıntıları Göster
    12. sınıfı saymazsan 2 senedir evde hazırlanıyorum sınava. Eğer lisede okula boş boş gidip geldiysen, hiç ders çalışmadıysan evde kazanamazsın tıpı. YGS Mat 30 küsür net olduğuna göre boş değilsin. Evde hazırlanmanın kötü yanları düzenli bir şekilde çalışmak çok zor ve çözemediğin soruları çözdürmek. 30dk çalışıyorsun 1 saat dinleniyorsun. 1 saat çalışıyorsun 2 saat dinleniyorsun. Düzenli olabilirsen eğer evde çalışmak çok daha rahat ama. Soru çözdürme mevzusu var birde. Benim yüksek hedefim olmadığı için hiç çözdürmeye çalışmadım öyle duruyor sorular. Hedefin tıpsa bunu da halletmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3722845E6 -- 17 Mayıs 2016; 23:36:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moksuz kullanıcısına yanıt
    azmedersen 1. yıl olmasa da yaparsın iyi netlerin fen nasıl ona yüklen zaten biyolojin iyidir ya da iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

azmedersen 1. yıl olmasa da yaparsın iyi netlerin fen nasıl ona yüklen zaten biyolojin iyidir ya da iyi olur
    Çalışırsan nerde çalıştığının önemi yok her kapı açılır hocam başarılar şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5D1A0F50

Bu mesaj silindi.
    kafayı yiyor insan evde kalma dershaneye yazıl 2 insan gör
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    Fizik sıfır denmez ama çok kötü ama Biyoloji ve kimyam iyi. Biyoloji deki konular anatomi deki konulara çok benziyor.
  • Evde duzenlu calisarak kazanilir ama evde duzenli calisilmaz.
    Hem calisma disiplinin yok hemde konularin hepsinin mantigini tek basina anlamaya calismak heleki duzenli bi sekilde cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden her gün düzenli olarak çalışırsan neden olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaureea

Evde duzenlu calisarak kazanilir ama evde duzenli calisilmaz.
    Hem calisma disiplinin yok hemde konularin hepsinin mantigini tek basina anlamaya calismak heleki duzenli bi sekilde cok zor.

Tek başıma denmez de internetten behzat rasuli veya nejdat kirpi gibi hocalardan dinleyeceğim. Fem simetri ve karakök mps bitirmeyi düşünüyorum. 3 ay tatil de çözemediğim soru tiplerini bir dosya da biriktiricem seneye öğretmenlerime soracağım.
  • Kime sorsam dershanesiz kazanamazsın diyor sinirleniyorum ne var bu dershanede :D

• Moksuz kullanıcısına yanıt
    srn bana temelini söyle ben olur olmaz söyliyim

• Çözemediğin soruları mutlaka birine sorman gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: electrum

Çözemediğin soruları mutlaka birine sorman gerekiyor
    kazanılır
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    Fizik haricinde diğerlerin den temelim var. Hatta yeni çözdüğüm ygs mat denemesin den 31d 6boş 3 yanlış çıktı. Normal de 34-35 doğru olurdu ama bu sefer ki biraz zordur. Fizik baya kötü ama sadece fizik için sıfırdan başlıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moksuz

Fizik haricinde diğerlerin den temelim var. Hatta yeni çözdüğüm ygs mat denemesin den 31d 6boş 3 yanlış çıktı. Normal de 34-35 doğru olurdu ama bu sefer ki biraz zordur. Fizik baya kötü ama sadece fizik için sıfırdan başlıyacağım.
    buradaki mesele evde olmak değil, düzenli olmak. düzenli olursan olur. internet gibi bir nimet varken konuları bir şekilde halledirsin. ama düzen büyük problem.

bugün çalışmayayım yarın 3 saat fazla çalışırım
    amaaaan 2 saat sonra başlarım nolcak
    dur şu diziyi izleyip derse sonra geçeyim gibi saçmalıklar yaparsan ipin ucu kaçar. kaçtığında da toparlayamazsın. ama kendine güveniyorsan olur. zaten milyon tane çözümlü kaynak var. kolay gele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.