Şimdi Ara

Bugün Öğrendim Serisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

Morgana'nın kalkan attığı kişiyi Blitzcrank çekemez.
    Nami birisine stun atarsa baloncuk havalanırken Caitlyn altına trap atabilir, double stun.
    Bunları yakın zamanda öğrenmiştim.

Cait w stun? yav he he

Mesajdan aşağılamaya çalışma dışında bir şey çıkaramadım. Trap'e basınca ne olduğunu biliyorsun sanırım. yav he he de yazalım mesajın sonuna da cool takılalım.

önce stun nedir? rakibin olduğu yerde kalarak hiçbir skill,spell,auto attack yapamaması durumudur(tryn ulti gibi istisnalar hariç)
    snare nedir? rakibin hareket etmesinin mümkün olmadığı ama skill,auto attack gibi şeyleri yapabilmesi durumudur (lux Q, morgana Q,karma W...)

gelelim caitlyn W skilline: Caitlyn yere tuzak koyar. Tuzak rakipler tarafından görülür ama minionlarda işlemez. Tuzağa yakalanan rakipler 1,5 saniye yerinde kitlenir

burda da görüldüğü gibi caitlyn W süne basanlar yerine kitlenir ama skill,aa yapabilir. yav he he yi koyma amacım orada da yanlış bir bilginin olduğunu belirtmek. burada bir araştırma yapmadan,parmaklarını konuşturarak bilgi paylaşımı pekte mümkün olmuyor ki bu sayede insanlar yanlış bilgilenmemiş oluyor.

blok

• noc ulti atınca qss veya mercurial scimitar ile etrafı görebilirsin. kule sana dalınca cleanse kullanırsan başkasına döner. (flash yerine yanlışlıkla cleanse basınca tesadüfen karşılaştım.)
  • Shaco ultisiyle karthus ultisinden kaçabilirsiniz. İyi zamanlarsanız bölünme anında seçilmez oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

quote:

Malzaharın ultisi Suppression olmasına rağmen Cleanse summoner spelli ile bloke edilmiyor.
    Qss Vladın ultisini bozuyor.(Onlarca kişi Vlada karşı daha Qss almamıştır.)

zaten suppressionları sadece qss bozar, cleanse suppressionları ve airborne ları bozmaz.

bu arada airborne'u hiçbir şekilde bozamaz, tenacity ile süresini azaltamazsınız.

amumu'nun ultisi snare ya da stun değildir. entangle diye geçer. rakibi yere sabitleyip auto attacklarını engellersiniz.

Eee ben ne dedim? Aynı şeyi konuşuyoruz zaten. İlla ki "havam olsun" modundasınız. Amumu'nun ultisi stun ya da snare değil doğru. Ben bilmeyenlere zaten mesajımda belirttim dostum.
    Edit: Zaten Tenacity açıklamasında belirtmişler: Unique – Tenacity: The duration of stuns, slows, taunts, fears, silences, blinds and immobilizes are reduced by 35%.

"olmasına rağmen" kelime grubundan ben diğer suppressionların cleanse ile bozulduğu gibi bir şey anlıyorum. yani aynı şeyi söylemiş falan değiliz. diğerlerini sana cevap olark yazmadım zaten konuya cevap olarak yazdım.

Yanlış anlamışsınız benim hatamdan dolayı. Konuya yazacağınız fikirleri de keşke kalın yazsaydınız. Belli olmuyor da.

yanlış anlamadım, belki sen yanlış anlatmışsındır. senin yazdığın şey tam olarak bunu anlatıyor. istersen bi daha oku. diğerlerinin de seninle bi alakası olmadığını da kolaylıkla anlayabilirdin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Malzaharın ultisi Suppression olmasına rağmen Cleanse summoner spelli ile bloke edilmiyor.

zaten suppressionları sadece qss bozar, cleanse suppressionları ve airborne ları bozmaz.

bu arada airborne'u hiçbir şekilde bozamaz, tenacity ile süresini azaltamazsınız.

amumu'nun ultisi snare ya da stun değildir. entangle diye geçer. rakibi yere sabitleyip auto attacklarını engellersiniz.

Eee ben ne dedim? Aynı şeyi konuşuyoruz zaten. İlla ki "havam olsun" modundasınız. Amumu'nun ultisi stun ya da snare değil doğru. Ben bilmeyenlere zaten mesajımda belirttim dostum.
    Edit: Zaten Tenacity açıklamasında belirtmişler: Unique – Tenacity: The duration of stuns, slows, taunts, fears, silences, blinds and immobilizes are reduced by 35%.

"olmasına rağmen" kelime grubundan ben diğer suppressionların cleanse ile bozulduğu gibi bir şey anlıyorum. yani aynı şeyi söylemiş falan değiliz. diğerlerini sana cevap olark yazmadım zaten konuya cevap olarak yazdım.

Yanlış anlamışsınız benim hatamdan dolayı. Konuya yazacağınız fikirleri de keşke kalın yazsaydınız. Belli olmuyor da.

yanlış anlamadım, belki sen yanlış anlatmışsındır. senin yazdığın şey tam olarak bunu anlatıyor. istersen bi daha oku. diğerlerinin de seninle bi alakası olmadığını da kolaylıkla anlayabilirdin.

Benim hatamdan dolayı yanlış anlamışsın demiş daha neyin kafasındasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nidalee'in q sunu attıkdan sonra geri çekilmesi dmg arttırıyor mu ya cidden?
  • Elisede örümcekken adama atlamak için 2 kez e ye basmak veya adamın üstüne mouse ı getirip basmak gerekiyormuş hep 1 defa basardım havada kalırdım öle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

nidalee'in q sunu attıkdan sonra geri çekilmesi dmg arttırıyor mu ya cidden?

q attıktan sonra kaplana çevirip zıplıyorlar.tr de pek göremezsin ama streamlerde sıkça görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

Shaco ultisiyle karthus ultisinden kaçabilirsiniz. İyi zamanlarsanız bölünme anında seçilmez oluyorsunuz.

Güzel bilgi, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticShot

quote:

Orijinalden alıntı: ktyylmz35

Shaco ultisiyle karthus ultisinden kaçabilirsiniz. İyi zamanlarsanız bölünme anında seçilmez oluyorsunuz.

Güzel bilgi, teşekkürler.

Fizzinde ultisinden kacabiliyosun tam urf seni kapacakken ulti attiginda. Sadece guzel zamanlama lazim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş sen neyin kafasındasın? "Benim hatamdan dolayı" demişim ve hala laf sokma çabalarına girmişsin. Ben fazla sözcük yazacam diye yanlış anlatmışım.

• Fiddle drain (sömürü) yaparken

zed in ultisi

vladimir in "W" si

fizz in "E" si

drain i durdurmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

nidalee'in q sunu attıkdan sonra geri çekilmesi dmg arttırıyor mu ya cidden?

q attıktan sonra kaplana çevirip zıplıyorlar.tr de pek göremezsin ama streamlerde sıkça görürsün

froggen filan sürekli yapıyodu bende adamın dmg atmasından kaçmak için yapıyo sanıyordum FAIL

• quote:

Orijinalden alıntı: Middlesticks

Fiddle drain (sömürü) yaparken

zed in ultisi

vladimir in "W" si

fizz in "E" si

drain i durdurmaz

Zhonya durdurur mu?
    Ya da elise nin hava cikmasi?

Aslinda untargettable olunca hic bisiyin etkilememesi lazim
    Fizz e ye basinca karthusun ultisi islemiyor ama fiddle drain isliyor saka gibi

• shaco kutularıyla temo nun mantarlarını kırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: Middlesticks

Fiddle drain (sömürü) yaparken

zed in ultisi

vladimir in "W" si

fizz in "E" si

drain i durdurmaz

Zhonya durdurur mu?
    Ya da elise nin hava cikmasi?

Aslinda untargettable olunca hic bisiyin etkilememesi lazim
    Fizz e ye basinca karthusun ultisi islemiyor ama fiddle drain isliyor saka gibi

elise havaya cıktıgında drain devam eder ayrıca fiddle ulti attıktan sonra havaya cıkarsa bile hasar almaya devam eder. zhonya draini durdurur ama ultiyi durdurmuyor
  • Sivirin E skli bildiğin ''Cleanse'' spelli .Sivirn E sine basıp Caitlnin kapanına nbasarsanız kapan yok olur ve Siviri etkilemez.Sivir ''E'' bastıgında Blitzcrank onu çekemez
  • Usta yi q basip adamlara vururken lux in ultisinden etkilenmiyor.

• başıma gelmedi ama bir videoda görmüştüm eski olabilir vurmayın adam base atarken ww ulti atınca adamla baseye ışınlanıyordu

• Zac ulti attığında tristanada ultisiyle onu itebiliyor. :) Dün öğrendim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.