Şimdi Ara

Bugün Öğrendim Serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xenshard*

Fizz'in ultisi Veigar gibi küçük championları ultiyle alırsa köpek balığı onu yer. Yani yerde leşi olmaz.

O zaman Fizz bütün Yordle olanların counteri.
  • Eğer usta yi oynuyorsanız ( büyük ihtimalle oynuyorsunuzdur )karthus ezreal caitlyn fizz gibi arkadaşların ultisini yemek üzereyken meditasyona geçin. Verdiği 300 mr ar sayesinde özellikle karthustan az sıyrılmadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

quote:

suprise dışındaki bütün cc'lerin altındayken, ignite, smite, barier, heal gibi spell'leri kullanabiliyorsun. bunu bilmeyen çok vardır eminim.

suprise diye bi cc var da ben mi ilk defa duyuyorum suspension olmasın

evet kardeşim suprise diye bir cc var.

Ezreal oynarken çalıda bekleyen zedi görmeyip çalıya adımını atıyorsun bir bakmışsın ölüsün. Sonra zed diyor ki "SURPRISE!" diyor işte o cc. Bilmeyenlere . Sonra adam dehşete falan kapılıyor. Ezreal'ı geç summonerı bile etkiliyor o derece

evet suppression'un yıllardır suprise kökünden geldiğini sanıyordum. meğer suppress den geliyormuş. bunu da ekleyebilirsin. ingilizcem fail oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: penemue

Eğer usta yi oynuyorsanız ( büyük ihtimalle oynuyorsunuzdur )karthus ezreal caitlyn fizz gibi arkadaşların ultisini yemek üzereyken meditasyona geçin. Verdiği 300 mr ar sayesinde özellikle karthustan az sıyrılmadık

ben de q atıp seçilemez olun dicen sandım. w'nün o özelliğini bilmeyen olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Eğer usta yi oynuyorsanız ( büyük ihtimalle oynuyorsunuzdur )karthus ezreal caitlyn fizz gibi arkadaşların ultisini yemek üzereyken meditasyona geçin. Verdiği 300 mr ar sayesinde özellikle karthustan az sıyrılmadık

ben de q atıp seçilemez olun dicen sandım. w'nün o özelliğini bilmeyen olduğunu sanmıyorum.

Smurf kasıyorumda botlarda master yi oynarken yaptım mutlu oldum.

• alistarın pasifide kulelere vuruyor ne var yani
  • leona rakibine e attıgında karşıdaki janna q ile onu havaya zıplatırsa leona oldugu yerde kalır
  • quote:

suprise dışındaki bütün cc'lerin altındayken, ignite, smite, barier, heal gibi spell'leri kullanabiliyorsun. bunu bilmeyen çok vardır eminim.

Öküzboğan'ın katkılarıyla
  • Ww ulti suprise degil mi?

• Oyunda Nidalee varken ondan daha düşük seviyede bi karşı takım oyuncusu yanında durursa belirli aralıklarla exp kazanıyor bide Nida ve Cait'in traplarına takılan birinin yanındaki görünmez şeyler (ward etc.) görünüyor
  • Garenin q kuleyede vuruyomus.

• Vi nin e si kuleye vuruyor.
  • skarner ultisini attığı kişiyi sadece mavi renge dönüştürmüyomuş, istediği yere kaçırabiliyomuş
  • quote:

quote:

Bunu demeye gelmistim

• Malphite ultisi ile Astronot Teemo'yu öldürürse Teemo'nun leşi havaya zıplar yere inmez havada asılı kalır.
  • Warwick ulti disinda surprise yok

• Malzaharın ultisi Suppression olmasına rağmen Cleanse summoner spelli ile bloke edilmiyor.
    Qss Vladın ultisini bozuyor.(Onlarca kişi Vlada karşı daha Qss almamıştır.)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

Malzaharın ultisi Suppression olmasına rağmen Cleanse summoner spelli ile bloke edilmiyor.
    Qss Vladın ultisini bozuyor.(Onlarca kişi Vlada karşı daha Qss almamıştır.)

zaten suppressionları sadece qss bozar, cleanse suppressionları ve airborne ları bozmaz.

bu arada airborne'u hiçbir şekilde bozamaz, tenacity ile süresini azaltamazsınız.

amumu'nun ultisi snare ya da stun değildir. entangle diye geçer. rakibi yere sabitleyip auto attacklarını engellersiniz.
  • Tr serveri açılınca okumaya başladınız demek skilleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Tr serveri açılınca okumaya başladınız demek skilleri

skill açıklamasında rammus'un ultisinin turretlere vurduğu yazıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.