Şimdi Ara

Bugün Öğrendim Serisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hecarimin ultisi fear degil terrifydir. Fear yiyen kisi rastgele yurur, terrifyde atandan uzaklasir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blitzler birbirini çekerse yada amumular birbirine sarılırsa yer değiştirirler
    Skarnerlar birbirine ulti attığında sabit kalıyorlar gereksiz saçma salak bişi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Warwick ulti disinda surprise yok

Skarner?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

Fizz'in ultisi Veigar gibi küçük championları ultiyle alırsa köpek balığı onu yer. Yani yerde leşi olmaz.

O zaman Fizz bütün Yordle olanların counteri.

Yoo.
  • quote:

quote:

Fizz'in ultisi Veigar gibi küçük championları ultiyle alırsa köpek balığı onu yer. Yani yerde leşi olmaz.

/>
  • Fizzin ultisinden flash atıp kaçabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Heimer ve Teemo dışında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

http://forum.donanimhaber.com/m_68734249/f_/key_bugun+ogrendim//tm.htm#msglink_68734249

Blitz dişi miymiş

• Lissandra mavi tarafın middeki turretının yanındaki duvarı boydan boya geçebiliyor.
    Zyra pasifteyken base atabiliyor. (fakat süre yetmiyor:D)
    Zyra plant ile Nidaleenin trapleri bozulabiliyor.
    Draven ulti attıktan sonra ölürse ultisi ölüsüne geri giderken de damage vuruyor.
    Valkyrie Leona çime girince bacakları görünüyordu öyle birşey de vardı:D
    Nidalee q attıktan sonra geri kaçarsa daha fazla damage vuruyor.
    Mordekaiserın skill isimleri metal müzik klasiklerine atıfta bulunuyor.
    Turret aynı kişiye arka arkaya ataklarında bir öncekinden daha fazla vurur.
    Leona ile yanınıza dikilen wardı tek başınıza yıkabilirsiniz. Dikildiği anda aa-q-aa yapın. (Renekton w oluyor mu bilmiyorum)
  • Zyra plants ile shaco W de bozuluyor. Bence teemo ultisi de bozulabilir

+ nidalee faydali

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

quote:

suprise dışındaki bütün cc'lerin altındayken, ignite, smite, barier, heal gibi spell'leri kullanabiliyorsun. bunu bilmeyen çok vardır eminim.

suprise diye bi cc var da ben mi ilk defa duyuyorum suspension olmasın

evet kardeşim suprise diye bir cc var.

Ezreal oynarken çalıda bekleyen zedi görmeyip çalıya adımını atıyorsun bir bakmışsın ölüsün. Sonra zed diyor ki "SURPRISE!" diyor işte o cc. Bilmeyenlere . Sonra adam dehşete falan kapılıyor. Ezreal'ı geç summonerı bile etkiliyor o derece

• Morgana'nın kalkan attığı kişiyi Blitzcrank çekemez.
    Nami birisine stun atarsa baloncuk havalanırken Caitlyn altına trap atabilir, double stun.
    Bunları yakın zamanda öğrenmiştim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Wild Bunch

Malzaharın ultisi Suppression olmasına rağmen Cleanse summoner spelli ile bloke edilmiyor.
    Qss Vladın ultisini bozuyor.(Onlarca kişi Vlada karşı daha Qss almamıştır.)

zaten suppressionları sadece qss bozar, cleanse suppressionları ve airborne ları bozmaz.

bu arada airborne'u hiçbir şekilde bozamaz, tenacity ile süresini azaltamazsınız.

amumu'nun ultisi snare ya da stun değildir. entangle diye geçer. rakibi yere sabitleyip auto attacklarını engellersiniz.

Eee ben ne dedim? Aynı şeyi konuşuyoruz zaten. İlla ki "havam olsun" modundasınız. Amumu'nun ultisi stun ya da snare değil doğru. Ben bilmeyenlere zaten mesajımda belirttim dostum.
    Edit: Zaten Tenacity açıklamasında belirtmişler: Unique – Tenacity: The duration of stuns, slows, taunts, fears, silences, blinds and immobilizes are reduced by 35%.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 20 Haziran 2013; 11:37:24 >

• quote:

quote:

quote:

Malzaharın ultisi Suppression olmasına rağmen Cleanse summoner spelli ile bloke edilmiyor.
    Qss Vladın ultisini bozuyor.(Onlarca kişi Vlada karşı daha Qss almamıştır.)

zaten suppressionları sadece qss bozar, cleanse suppressionları ve airborne ları bozmaz.

bu arada airborne'u hiçbir şekilde bozamaz, tenacity ile süresini azaltamazsınız.

amumu'nun ultisi snare ya da stun değildir. entangle diye geçer. rakibi yere sabitleyip auto attacklarını engellersiniz.

Eee ben ne dedim? Aynı şeyi konuşuyoruz zaten. İlla ki "havam olsun" modundasınız. Amumu'nun ultisi stun ya da snare değil doğru. Ben bilmeyenlere zaten mesajımda belirttim dostum.
    Edit: Zaten Tenacity açıklamasında belirtmişler: Unique – Tenacity: The duration of stuns, slows, taunts, fears, silences, blinds and immobilizes are reduced by 35%.

"olmasına rağmen" kelime grubundan ben diğer suppressionların cleanse ile bozulduğu gibi bir şey anlıyorum. yani aynı şeyi söylemiş falan değiliz. diğerlerini sana cevap olark yazmadım zaten konuya cevap olarak yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetilki

Morgana'nın kalkan attığı kişiyi Blitzcrank çekemez.
    Nami birisine stun atarsa baloncuk havalanırken Caitlyn altına trap atabilir, double stun.
    Bunları yakın zamanda öğrenmiştim.

Cait w stun? yav he he

• Zac pasifi sayesinde parçacıklara ayrıldıktan sonra tam birleşmek üzereyken smite atılabiliyormuş. Geçen gün bi turnuvada görmüştüm.

• nami caitly iyiymis denemek lazım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jalikarnas -- 20 Haziran 2013; 13:28:36 >
  • quote:

quote:

teemo ve heim i yemiyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Zac pasifi sayesinde parçacıklara ayrıldıktan sonra tam birleşmek üzereyken smite atılabiliyormuş. Geçen gün bi turnuvada görmüştüm.

+ denemedim ama sanirsam teleportta atabiliyorsun

not: smite olayini ben denedim oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.