Şimdi Ara

Bugün olan Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşten eve dönerken tam karşımdan gelen araç aniden gözden kayboldu. Ara sokaktan gelen accent era jet gibi çıkış yaptı ve o sırada benim karşımdan gelen megane 2 sedana ön çamurluktan vurdu ve kendi çıktığı yerin karşısındaki ara sokağa soktu. İki sürücünün de kemeri takılı olduğu için burnu bile kanamadı ama sanırım kemer olmasaydı ağızları yüzleri dağılırdı. İki araç eğer kaskosu varsa perte çıkacaktır büyük ihtimal.

Kazaya sebebiyet veren accent sürücüsü şok olmuş şekilde araçtan indi ve yola doğru yürümeye başladı şaşkın şaşkın. O sırada yolda yürüyen biri adamın yola çıkıp başka bir kazaya sebebiyet vermesini engelledi. Aracına vurulan megane sürücüsü araçtan çıkamadı çünkü iki araç yan yana kalmış ve kapısı diğer araca denk geliyordu.

Ben de yolda durdum dörtlüleri yaktım araçtan inecektim ancak millet yardıma girişince ve sürücüler sağ salim olunca yolu tıkamamak adına yoluma devam ettim.

Özet geçmek gerekirse

1- Ben 30la gidiyorum kaza olsa ne olacak dememeli kemer takmalı.
    2- Ara sokaktan jet gibi çıkılmamalı.

• Kemer çok faydalı ya şehir içinde bişi olmaz deyip kemer takmamazlık yapmamak lazım.
  • Aynen, emniyet kemeri çok önemli.
  • Emniyet kemeri olmasa suratını dağıtabilirmiş muhtemel.

O ara sokaktan hızla çıkarken hiç düşünmüyorlar mı bir çocuğun bir anda yola fırlama olasılığını?
  • Bi slogan vardi emniyet kemeri ile ilgili click safe click world mu ne qklima o geldi nedense ucuz kurtulmuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.