Şimdi Ara

bugün psikiyatri e randevum var acil gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler saat 10.40 da psikoloğa randevu aldım sebebi artık sürekli ölümü düşünüyorum kafayı yicem sürekli aklımda günün her dakikası fazla düşününce panik oluyorum kalbim hızlanıyor falan sizce psikoloğa gideyimmi bugün yoksa randevuyu iptal mi edim ne olur cevap yazın..

• Psikoloğa da git psikiyatriye de dostum kesinlikle yardım al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recko kullanıcısına yanıt
    tamam sağol bugün gidecektim 10.40 da ama 1 tane daha varrdı randevum kbb ye doktor hastanede yokmuş ikisinide iptal ettirdim 03.11.2014 e aldım
  • Git tabi la.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun hocam benimde ayin 30'unda randevum var. İlac milac yazarsa kullanmayi ihmal etme.

• sağ ol yaş 19 daha bu yaşta kafaya taktığım şeylere bak hep bi tane filmin yüzünden oldu adını unuttum sürekli birileri ölüyordu filmde.. filmde psikolojik filmmiş.
  • dini kitaplar oku derım gıtme bence gıdersen ılaclar senı mahfedebılır hatta meme gıbı goguslere sahıp olabılırsın ılaclar yuzunden

@anonim155
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    hayda neden öyle dedin şimdi :S durumum çok çok kötü değil ama..
  • Çökkünlük depresyon oluyor diye biliyorum.Git neler yaptıklarını vs. anlat gelince hocam.Bende gitmeyi düşünüyorum.

• ben teshisi koyayim hemen

panik atak var hocam sizde psikolog onem tasir gidin

annemdede vardi hep tansiyonym yukseliyo bana bisey oluyo diye krize girerdi hastanede bisey cikmazdi yardim aldi simdi biraz var ama eskisi gibi degil

• maktusso M kullanıcısına yanıt
    panik atak dediğin heycan mı oluyor ben çok çabuk heycanlanıyorum doktorun yanına dahi gitsem kalbim çok hızlanıyor ufak bi olayda hemen uçuyor kalp hızı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonim155

beyler saat 10.40 da psikoloğa randevu aldım sebebi artık sürekli ölümü düşünüyorum kafayı yicem sürekli aklımda günün her dakikası fazla düşününce panik oluyorum kalbim hızlanıyor falan sizce psikoloğa gideyimmi bugün yoksa randevuyu iptal mi edim ne olur cevap yazın..

Psikiyatrist ilac verir gonderir psikologa gidip terapi almab da lazim. Ilac ve terapi sonuc verir tabii hayat boyu ilaca bagimli kalmak istemiyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: anonim155

panik atak dediğin heycan mı oluyor ben çok çabuk heycanlanıyorum doktorun yanına dahi gitsem kalbim çok hızlanıyor ufak bi olayda hemen uçuyor kalp hızı...

aklinda kuruyosun simdi soyle olsa olurum diyosun sonra korkuyosun kroktukca kalbin atiyor mesela kalbin attikca olecegini dusunuyosun yani her an bunu dusunuyorsun

• Anksiyete ve onla gelişen bir çok şey olabilir dostum psikiyatriye gitmeni pek önermem genelde para bastırmadıkça ilaç yazıp 1 ay sonra gel diyorlar sorununa kalıcı çözüm olmuyor tekrarlama olasılığı yüksek onun yerine psikoloğa görün
  • Türk insanının %70 İ depresyonda. Üstelik bunu kimse kbaullenmiyor. Sen kabullenenlerden ol

• Zaten öleceksin he şimdi ha sonra ölecez neyden korkuyorsun üstüne git bak dünde böyle düşünüyordun ama ölmedin demekki bilinç altının senle daasssaakk geçmesine izin verme
  • yarın için randevu aldım eğer terapi alman gerek falan derse parası neyse veririm .. yorumlarınız için sağolun yarın haberdar ederim olaylardan sizi
  • kardeş düzgün bir psikoloğa gitmeni önerirrim. en azından yüksek lisans ve doktorası yapmış olsun.
  • Bende kizilaya almistim psikolojik sorunlarim icin ama gitmedim

• Terapiyede git içini dök psikiyatri ilaç yazar gönderir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.