Şimdi Ara

Bugun saat 17:20 de Maslak'ta gördüğüm dehşet olay , 155 e ihbar ettim. 34 FAA 72 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a-sizi sabrinizdan dolayi tebrik ederim, boyleleri bana denk gelmez ki agzini kirayim
    b-bana denk geldi gecen gun bir kufur salladim tek kelime edemedi
    c-ben gecen boyle uc tipi aldim asagi, bereket olen ya da yaralanan olmadi, verilmis sadakam varmis
    d-itle it olmamakla iyi etmissiniz

Bunlar forumda verilecek muhtemel cevaplar. Herhangi biri secilip yazilabilir.

Peki aslinda ne demek istediler?

a-denk gelenleri gozum kesmedi
    b-camlarin kapali olduguna emin olduktan sonra ve dudaklarim okunmasin diye usulca radyoya bakarak kufrettim.
    c-biraz itistik iste

Benim en cekindigim insan tipi ise d cevabini verenler. Bunlar sozde degil ozde tehlikeli olabiliyor.
  • Herkes rambo olmuş maşallah
  • Tartisma vs. gibi durumlarda karsinizdaki kisiye silah dogrultmak suc teskil eder mi, kanitlanmasi durumunda yaptirimlari var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 3 Ocak 2012; 2:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

a-sizi sabrinizdan dolayi tebrik ederim, boyleleri bana denk gelmez ki agzini kirayim
    b-bana denk geldi gecen gun bir kufur salladim tek kelime edemedi
    c-ben gecen boyle uc tipi aldim asagi, bereket olen ya da yaralanan olmadi, verilmis sadakam varmis

Bunlar forumda verilecek muhtemel cevaplar. Herhangi biri secilip yazilabilir.

Peki aslinda ne demek istediler?

a-denk gelenleri gozum kesmedi
    b-camlarin kapali olduguna emin olduktan sonra ve dudaklarim okunmasin diye usulca radyoya bakarak kufrettim.
    c-biraz itistik iste

Benim en cekindigim insan tipi ise d cevabini verenler. Bunlar sozde degil ozde tehlikeli olabiliyor.

Hepsi cok guzelde b sikkina sesli guldum :))

• Topuga sıktı diye kim hapise girer arkadaslar? Ben gormedim bugune kadar topuga sıkıpta hapise giren. Giren varsada salaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhanyildirim

Saat 17:20 sularında Maslak > Sarıyer istikametinde ilerlerken ,
    arkamdan gümüş rengi opel corsa aracı , diğer aracların kıclarına cok fazla
    sokularak geldiğini gördüm. Daha sonra benim yanıma geldi ama birden 2 serit birden
    saga kırıp emniyet seridine daldı. 20 metre sonra tekrar önüme gecti ve önündeki arabayla
    mesafesini 10 cm e kadar getirdi. bu arada trafik var ve yol ilerlemiyor. devamlı ısık yakıyor.

sonra saga kırdı ve önümdeki aracın yanına arabasını sürttü , camdan kolunu cıkarıp
    önümdeki aracın camına vurmaya basladı ve neden ilerlemiyorsun diye bagırmaya basladı.
    halbuki trafik var ve duruyoruz !!!

sonra zikzak yaparak başka arabaların tamponlarına degerek , yanlarına sürterek ve el kol
    hareketi yaparak , küfür ederek , hatta ilerden aractan inip baskasının aracını yumruklayarak
    yoluna devam etti.

içindeki adam beyaz kazaklı , orta yasın cok altında , manyagın teki , heralde dedim birini öldürmeye gidiyor.

hemen 155 i aradım , durumu anlattım , plakasını verdim , yarım saat sonra tekrar aradım , son durumu sordum , ekiplere çoktan haber verildi dediler.

aman arkadaslar , bu gibi durumlarda sakın arabadan inmeyin. ne olursa olsun. hiçbirseye degmez. adam allahın manyagı.
    beyinsizin teki. ne yapacagı belli olmaz. bildiğim bütün bedduaları okudum o c na.

sizle paylasmak istedim. selamlar

155'İ aradıktan sonra en yakın polis merkezine gidip şikayetçi oldunuz mu? Şikayet etmediyseniz sizin beyanınıza göre o aracı alan polis adama ne gibi bir işlem yapacak? Trafiği tehlikeye düşürmekten para cezası yazma dışında siz şikayetçi olmadığınız için polis birşey yapamaz!İş sadece 155'i aramakla olmuyor! Şikayetçi olmalısın! İfade verip şu şu plakalı araçtan şu şu nedenden dolayı davacı ve şikayetçiyim demelisin ki polis o adamın icabına baksın...

• Arkadaşlar ne konuştuğunuzun farkında mısınız ?

Milleti suça teşvik etmeyin bırakın Allahından bulsun böyle yapanlar. Ne silahi ne bıçağı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 3 Ocak 2012; 8:33:49 >
  • bu durumlarda sürekli polisi aramak gerekir polis görevini yapmazsa şikayet etmek gerekir diye düşünürüm
    alllah muhafaza şeytan doldurur :))))
  • vazgeçilmezdir

Bugun saat 17:20 de Maslak'ta gördüğüm dehşet olay , 155 e ihbar ettim. 34 FAA 72
  • Şiddet yanlılarından ve şidetti şiddetle çözmeye çalışan insanlardan iğreniyorum!
    Sizin sayenizde dünya daha güzel bir yer değil mi?
  • Bence guzel. Su kanunlarda biraz daha hafifletilse iyi olur. Ben sorunlarimi kendim hallediyorum. Devletin en ufak yardimina ihtiyacim yok.
  • hasta felan götürdüğünü sanmıyorum. Belliki çok önemli bir işi vardı. O yönde hastane yok. İstinye bayırından aşağı inmesi gerekirdi. Gittiği yönde birtek acıbadem var ama asıl soru opel corsa süren bir adamın acıbademde ne işi var. bir muayene arabasının değeri kadar
  • Herkese iyi günler ,

hasta olayı değil , acıbademin önünden gecti gitti.
    ayrıca hasta olayı bile olsa bu sekilde davranmasını kesinlikle haklı cıkarmaz.

155 i aradıktan sonra yine aradım demiştim ,
    polis acar acmaz zaten benim adımı söyleyip şikayetimin ne oldugunu bana
    tekrarladı ve ekiplere haber verildiğini belirtti.

bu tiplerle dalaşmaya gelmez , hele ki silah vb gibi seylerle ugrasmaya hiç gerek yok.
    sonucta ya adam adayak yer ya ben yerim , ya adam beni öldürür ya da ben öldürürüm ,
    bir o c için de hayatımı zehir edemem , sinirimi bozamam.

ayrıca benim dısında bircok kişinin 155 i aradıgını sanıyorum , ve de arac sigorta olayı var.
    sonucta adam bircok kişinin arabasına zarar verdi , magdur olan araclar gidip tutanak tuttuklarında
    sigorta şirketi adamdan parayı söke söke alır. insallah adamın sigortası yoktur. hayatı zindan olur.

bu arada adamın aracı yeni model opel corsa değil , sanırım 10 - 12 yıllık bir aractı , baya eski püskü ve
    yanlarında ezşkler vardı.

• plakasını burdan deşifre edin bence.
  • bunu bende düşündüm , edeyimmi etmeyeyimmi bilmiyorum ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korhanyildirim

bunu bende düşündüm , edeyimmi etmeyeyimmi bilmiyorum ki ...

baska birisi de görmüstür aynı arabayı belki. bence yararlı olur
  • baslıkta ve yazıda yazdım ,

34 FAA 72 gümüş renkli opel corsa - 10 - 12 yasında olması lazım.
  • Torpidoda kayganlaştırıcı jel ve vazelin bulundururum her zaman. Birde sopam var koltuğun altında.. Ama o kutuları adam elimden alırsa kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Torpidoda kayganlaştırıcı jel ve vazelin bulundururum her zaman. Birde sopam var koltuğun altında.. Ama o kutuları adam elimden alırsa kötü

Sabah iyi geldi bu , neşem yerine geldi valla :))
  • Burada yapılan ihbarlar plakaya ceza olarak o kişiye dönüyor. Hiç bir şüpheniz olmasın. Ve her zaman bu tipleri 155 e plakasıyla ihbar edin...Geleyim silah konusuna isterseniz oyuncak, isterseniz kuru sıkı ve isterseniz gerçek silah olsun...Elinizde tabanca göründüğü anda GERÇEK HEDEF OLUYORSUNUZ..HEMEN KAFANIZA SIKIYORLAR...Beni vuracaktı silahı doğrulttu...Kendimi korumak için vurdum...Çok pişmanım hakim beyyy...Adaletinize sığınıyorum dedimi...Meşru müdafa konumuna giriyorlar...Silah varsa torpido da dursun asla ve asla kimseye göstermeyin, çıkarmayın. EN SON ANA KADAR EL SÜRMEYİN...Normal hayatınızı yaşamak için beladan kaçın..Bela çok...Bunları yazan adamın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi..Çok şükür postu deldirmedim...Geldi geçti..Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ocak 2012; 11:36:13 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.