Şimdi Ara

Bugun saat 17:20 de Maslak'ta gördüğüm dehşet olay , 155 e ihbar ettim. 34 FAA 72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 17:20 sularında Maslak > Sarıyer istikametinde ilerlerken , 34 FAA 72 plakalı araç ,
    arkamdan gümüş rengi opel corsa aracı , diğer aracların kıclarına cok fazla
    sokularak geldiğini gördüm. Daha sonra benim yanıma geldi ama birden 2 serit birden
    saga kırıp emniyet seridine daldı. 20 metre sonra tekrar önüme gecti ve önündeki arabayla
    mesafesini 10 cm e kadar getirdi. bu arada trafik var ve yol ilerlemiyor. devamlı ısık yakıyor.

sonra saga kırdı ve önümdeki aracın yanına arabasını sürttü , camdan kolunu cıkarıp
    önümdeki aracın camına vurmaya basladı ve neden ilerlemiyorsun diye bagırmaya basladı.
    halbuki trafik var ve duruyoruz !!!

sonra zikzak yaparak başka arabaların tamponlarına degerek , yanlarına sürterek ve el kol
    hareketi yaparak , küfür ederek , hatta ilerden aractan inip baskasının aracını yumruklayarak
    yoluna devam etti.

içindeki adam beyaz kazaklı , orta yasın cok altında , manyagın teki , heralde dedim birini öldürmeye gidiyor.

hemen 155 i aradım , durumu anlattım , plakasını verdim , yarım saat sonra tekrar aradım , son durumu sordum , ekiplere çoktan haber verildi dediler.

aman arkadaslar , bu gibi durumlarda sakın arabadan inmeyin. ne olursa olsun. hiçbirseye degmez. adam allahın manyagı.
    beyinsizin teki. ne yapacagı belli olmaz. bildiğim bütün bedduaları okudum o c na.

sizle paylasmak istedim. selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korhanyildirim -- 3 Ocak 2012; 11:10:37 >

• yolu kapatacaktın,çıldırsın geçemediği için...
  • bende ihbar yaptım fakat ne çevirme ne başka bişey yaptılar.. o yüzden bidaha ihbar yapmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

yolu kapatacaktın,çıldırsın geçemediği için...

Sonra gelsin camı çerçeveyi alsın aşşağı. Uğraşmamak lazım bu tip insanlarla.
  • Arabada acile yetiştirmeye çalıştığı bir hasta olabilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle ugrasmamak lazım. trafik zaten tıkalıydı , yolu kapatmama gerek yoktu ki.

ne olursa olsun ihbar etmek lazım. hiçbirsey yapmasalar bile
    adamın plakası olsun emniyette. ayrıca benimle birlikte
    en az 20 kişinin daha aradıgından eminim.

ne olursa olsun ihbar edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Arabada acile yetiştirmeye çalıştığı bir hasta olabilir mi acaba?

hasta varmı diye bende düşündüm.
    aracta tek basına idi , yanımdan gecerken aracın tüm içine dikkatle baktım.

acil biryere gidiyor ise de , hiçbir sey bu sekilde davranmasını haklı göstermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok severim öyle adamları,severimUğraşırım...Maçası yerse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Çok severim öyle adamları,severimUğraşırım...Maçası yerse...

:))

birgün belasını bulur umarım ...

camına vurdugu önümdeki aracta da orta yaslı karı koca vardı
    korktular haliyle , onlara üzüldüm.
  • ahh neden böyleleri beni bulmaz ki arabama vuracak ve el kol hareket yapıcak küfredecek. Bir daha o organları görev yapamaz.
    edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastian vettel -- 2 Ocak 2012; 21:31:09 >
  • Cami cerceveyi assagi alsa iyi belden gecirir arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigproblem

ahh neden böyleleri beni bulmaz ki araba vuracak ve el kol hareket yapıcak küfredecek. Bir daha o organları görev yapamaz.

cok yakın zamanda umarım söylediğin gibi belasını bulur.
    hala cok sinirliyim ve önümdeki korkan karı koca gözümün önüne geliyor.

cok beddua ettim cok...
  • Allah layığını verir umarım tez vakit..
  • 155'i araman şu işlere yaradı...radyasyon aldın,telefonun şarjı 1000 de 1 gitti,umutlandın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

155'i araman şu işlere yaradı...radyasyon aldın,telefonun şarjı 1000 de 1 gitti,umutlandın!

Belki aradığı kişiler görevini yapmayacak. Ama o görevini yaptı.
  • Niye aradın diyenleri takma hocam iyi ettin aradın. hiç olmazsa trafikte plakası olur. O da olmadı vatandaşlık görevini yaptın. Ben bu ve benzeri durumlar için defalarca aramışımdır. Görevini yapmıyorsa -Söz meclisten dışarı görevini yapan da var- yapmayan polis utansın.
  • bu gibi durumlar için bagajımda bitane beyzbol sopası var ilerde metalini almayı planlıyorum sadede gelelim ben polisi genelde kaliteli bi dayak attıktan sonra ararım bana denk gelseydi hiç doğmamış olmayı dilerdi o arkadaş şanslı günündeymiş demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

bu gibi durumlar için bagajımda bitane beyzbol sopası var ilerde metalini almayı planlıyorum sadede gelelim ben polisi genelde kaliteli bi dayak attıktan sonra ararım bana denk gelseydi hiç doğmamış olmayı dilerdi o arkadaş şanslı günündeymiş demekki

Kaliteli dayak
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

bu gibi durumlar için bagajımda bitane beyzbol sopası var ilerde metalini almayı planlıyorum sadede gelelim ben polisi genelde kaliteli bi dayak attıktan sonra ararım bana denk gelseydi hiç doğmamış olmayı dilerdi o arkadaş şanslı günündeymiş demekki

Kaliteli dayak

o arkadaşın bile hoşuna gidicek cinsten
  • quote:

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.