Şimdi Ara

Bugun saat 17:20 de Maslak'ta gördüğüm dehşet olay , 155 e ihbar ettim. 34 FAA 72 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Torpidoda kayganlaştırıcı jel ve vazelin bulundururum her zaman. Birde sopam var koltuğun altında.. Ama o kutuları adam elimden alırsa kötü

Hocam kutuları boşver de sopayı kaptırma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

quote:

Torpidoda kayganlaştırıcı jel ve vazelin bulundururum her zaman. Birde sopam var koltuğun altında.. Ama o kutuları adam elimden alırsa kötü

vazelinsiz sopa bir hiçtir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

quote:

vazelinsiz sopa bir hiçtir.

ya süper yaaa +1111111111111111111111111

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Burada yapılan ihbarlar plakaya ceza olarak o kişiye dönüyor. Hiç bir şüpheniz olmasın. Ve her zaman bu tipleri 155 e plakasıyla ihbar edin...Geleyim silah konusuna isterseniz oyuncak, isterseniz kuru sıkı ve isterseniz gerçek silah olsun...Elinizde tabanca göründüğü anda GERÇEK HEDEF OLUYORSUNUZ..HEMEN KAFANIZA SIKIYORLAR...Beni vuracaktı silahı doğrulttu...Kendimi korumak için vurdum...Çok pişmanım hakim beyyy...Adaletinize sığınıyorum dedimi...Meşru müdafa konumuna giriyorlar...Silah varsa torpido da dursun asla ve asla kimseye göstermeyin, çıkarmayın. EN SON ANA KADAR EL SÜRMEYİN...Normal hayatınızı yaşamak için beladan kaçın..Bela çok...Bunları yazan adamın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi..Çok şükür postu deldirmedim...Geldi geçti..Saygılarımla..

arkadasım selam ,

burada yapılan ihbarlar derken bu forumda yapılan ihbarlar mı yoksa 155 e yapılan ihbarlar mı ?

• Bu forum olayın yüzlerce değişik arkadaşımıza duyurulmasını ve bilgi edinmelerini sağlıyor..İhbar makamı 155 onu belirttim..cezayı onlar kesip adrese gönderiyorlar..Postacı bütün cezaları götürüp muhtara veriyor..Ceza yiyenlerin haberi bile olmuyor...Araç muayene zamanı borcu yok yazısı almak için o cezayı katlanmış şekilde 3 - 4 katı ödüyorlar..saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ocak 2012; 12:42:19 >
  • ALLAH akıl fikir versin
  • hoxam bi cap's fena gitmezdi bu anlatıma :D
  • Arkadaşlar var mısınız hergün birimiz 155'i arayıp bu adamı plakasıyla arabasıyla ihbar etmeye :D Bir ay arasak yeter. Ay sonu 4 dijitli bir fatura bir daha trafiğe çıkmasını engellemeye yeter. Aslında DH'de ihbarcılar klübü bile kurulabilir. Taştan sopadan daha etkili bence ;)
  • En doğrusunu yapmışsınız.
  • Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız. İstanbul'da bunlar normal herhalde.

Geçenlerde viraja doblonun birisi hızlı girdi aracı kontrol edemedi ve normal seyrindeki bmw ye vurdu. Bmw'nin aynası kırıldı. Sallanıyordu yanda. Bmw kullanan ne sellektör yaptı ne arkasına takıldı normal yoluna devam etti.

Bana olsa aynısı arkadan vurup yoldan çıkarırdım herhalde bana vurup kaçanı. Umarım bende bu aldırmazlık seviyesine erişirim..
  • Bu durumlar hep şikayet edilse keşke
  • Bu gibi adamlari takip edip dh den 5-6 araba sıkıstırıp hep birlikte saglam bir dayak atmanin zevkini dusunemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

bu gibi durumlar için bagajımda bitane beyzbol sopası var ilerde metalini almayı planlıyorum sadede gelelim ben polisi genelde kaliteli bi dayak attıktan sonra ararım bana denk gelseydi hiç doğmamış olmayı dilerdi o arkadaş şanslı günündeymiş demekki

Kaliteli dayak

Bunun gibi: video:Yavuz kaliteli dayak
    Son bölümde 34.50 'de kaliteli dayak muhabbeti geçiyor...

Arkadaşım tabanca'nın markası nedir ? memnunmusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

Malesef aldığı nefes bile fazla gelenler var

gerçekten tam bir toplum zararlısıyla karşılaşmışsınız

o yüzden;

önce emniyet sonra hareket

Bugun saat 17:20 de Maslak'ta gördüğüm dehşet olay , 155 e ihbar ettim. 34 FAA 72

silah almanızıda tavsiye ederim zaten böyleler görünce kuzuyu yelkenler fora yapıyor

genelde sakin bir insanım ama böyle tipler bana ve aileme kasten zarar vermeyi göze alırsa acımam

zaten vurmaya gerek kalmaz anlattın kadar mal ise arabadan indiğinde ezer gecerim pisliği

birde gidip normal yaşını başını almış insanlara artislik yapmış

geçmiş olsun

Arkadaşım tabanca'nın markası nedir ? memnunmusun tutukluk falan yaptımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: korhanyildirim

quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

Arabada acile yetiştirmeye çalıştığı bir hasta olabilir mi acaba?

hasta varmı diye bende düşündüm.
    aracta tek basına idi , yanımdan gecerken aracın tüm içine dikkatle baktım.

acil biryere gidiyor ise de , hiçbir sey bu sekilde davranmasını haklı göstermez.

zaten sarıyer tarafında hastane yok dıye bılıyorum acıbademı gectıyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

Bu gibi adamlari takip edip dh den 5-6 araba sıkıstırıp hep birlikte saglam bir dayak atmanin zevkini dusunemiyorum

onu biz isuzu kamyonete 2 kişi ile denedik ancak adam psikopat olduğu için ikimizide şarampole yuvarlamaya çalıştı. Ankara lalahana kadar kovaladık tanımadığım bir adamla. ancak şerefsizin evladı bir fabrikaya girdi kaçtı. durdurabilseydik yaradana sığınıp girişecektim.
  • Ben de av tüfeğimi bazen bagajda taşıyorum ama iş değil ki, yani vursam ne olacak? En iyisi hiç bulaşmamak. Biber gazları var torpidoda , onlar mantıklı gibi duruyor, çaktırmadan sıkarsın sonra basıp kaçarsın.

Herifi öldürüp hapislerde çürümek çok mantıklı değil, geç kardeş diyeceksin basıp geçecek.
  • bana da denk gelmişti , önümdeki bir opel corsada iki dangalak ilerliyordu ,van tipi corsaydı , herkesin tamponuna yapışıyor küfürler ediyor vs , sonra bir renault master van araca yaptılar aynısını , arabaya yumruk attı falan , renault masterı süren adam da dev gibiydi , 1.90 boyunda kalıplı herif bunları sıkıştırıp dövmüştü , helal olsun o adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodesperat3

Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız. İstanbul'da bunlar normal herhalde.

Geçenlerde viraja doblonun birisi hızlı girdi aracı kontrol edemedi ve normal seyrindeki bmw ye vurdu. Bmw'nin aynası kırıldı. Sallanıyordu yanda. Bmw kullanan ne sellektör yaptı ne arkasına takıldı normal yoluna devam etti.

Bana olsa aynısı arkadan vurup yoldan çıkarırdım herhalde bana vurup kaçanı. Umarım bende bu aldırmazlık seviyesine erişirim..

yok kardeşim öyle bişey yapamazsın bence akıl kârı da olmaz haklıyken haksız olursun belki öldürürsün adamı bmw o yüzden öyle yapmıştır belki

benm aynama geçirseler selektör falan yaparım ama dursun diye yaparım sağa çeker tutanak tutarım devam ederim kaçarsa giren adama girer zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

quote:

Orijinalden alıntı: nodesperat3

Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız. İstanbul'da bunlar normal herhalde.

yok kardeşim öyle bişey yapamazsın bence akıl kârı da olmaz haklıyken haksız olursun belki öldürürsün adamı bmw o yüzden öyle yapmıştır belki

benm aynama geçirseler selektör falan yaparım ama dursun diye yaparım sağa çeker tutanak tutarım devam ederim kaçarsa giren adama girer zaten

O sinirle ilk yapacağım şey olur yazdıklarım ne yazık ki.. Ancak kontrolü kaybetmemek en doğrusu sizinde yazdığınız gibi Başka ilden İstanbul'a gelince insan şaşırıyor ancak zaman geçtikçe alışıyor. İlk geldiğimde kızdığım çoğu şeye artık gülüp geçiyorum. Birkaç seneye kadar bmw'ci kıvamına gelirim herhalde :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.