Şimdi Ara

BUGÜN TÜM GÜN BEDAVA KONUŞMA KAZANMAK İSTEYENLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: K@D!R

quote:

Orjinalden alıntı: festival28

bugunku hedıye ne bellı mı arkadaslar bılen varmı acaba
    dh forumuna cok tesekkurler

Hergun 10 saat bedava diye biliyorum.(Yani hergun msj gonderdiğin taktirde.)

tesekkurler saol
  • heyecanlandım he şimdiden 15 dk kaldı.bugun kampüs olan hattımı işe gelirken evde bıraktım dün batarya bitince konuşmaktan eski tele takmıştım.sabahta unuttum kontur olmayan türkcell hattımı getirmişim.boyle olunca bu kampanyanın degeri dahada arttı tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Ne zaman başlayacak, yok bana bitti diye mesaj geldi şeklinde mesaj yazmayınız.

12:00'den sonra deneyiniz. İnsanlar konuya gelip onlarca ne zaman başlayacak mesajı arasından esas kod ve numarayı bulamıyor. Başka yerde post kasalım lütfen.

09.10.2008 tarihli kod: MOBIL, gönderilecek numara: 2383

saat 12 oldu

Msj gonderdim yanit olumsuz :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 9 Ekim 2008; 12:00:58 >
  • Şimdi yolladım kampanya sona ermiştir dedi. Birkaç dakika daha beklicez sanırım
  • gönderdim ama kampanya sona ermiştir mesajı geldi arkadaşlar.
  • bende denedim olmadı henuz..
  • arkadaşlar kampnya mampanya yok.bekleyecez ama ne kadar bilemiyorum
  • Bu konudaki kullanıcılar: piri.reis, serefbey d1, rapperist, FaTeeH, :::Banner:::, XaPoX, ckm, fast-man, Rapator, bymami78, iyikler, str06, Kilic_iletisim, crazy83, basrimutaf, hal33, serdaraltay, cemsaglam, Achina, SKELETER, alikuşcu

ben fabrikaya işe gidiyorum. kampanya başladığında 05377950256 sms bekliyorum.

iyi günler.
  • olmuyo, yok mu bugun bişey acaba
  • ilk gün ve dün saat kaçta olmuştu bu kampanya.başlama saatleri aynımıydı bilen varmı net olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Olabilir. Ben 12'de demedim. 12'den sonra dedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

saat 12 oldu

Msj gonderdim yanit olumsuz :S

Benim senin msjindan alinti yapmamin sebebi senin soylediğini yalana çıkarmak değil milletin görmesini sağlamak.
  • öğlen oldu daha tükanı açmadılar
  • Daha açılmadı heralde sistem:) kampanya çıkmadan mesaj atıyoruz:) dh bitirir zaten ikiyüzbini
  • BENCE 12 00 14 00 ARASI BIR ZAMANDA OLACAK SABIRLI OLMAK GEREK
  • Bir bakacaklar daha kampanya başlamadan ikiyüzbin mesaj var, flood mu yapıo bunnar diyecekler

quote:

Daha açılmadı heralde sistem:) kampanya çıkmadan mesaj atıyoruz:) dh bitirir zaten ikiyüzbini
  • yok mu hala bi haber
  • başlayacagı yok valla kampanyanın.kontursuzda kaldım zaten diger hattım evde kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erturkmen

Bir bakacaklar daha kampanya başlamadan ikiyüzbin mesaj var, flood mu yapıo bunnar diyecekler

quote:

Daha açılmadı heralde sistem:) kampanya çıkmadan mesaj atıyoruz:) dh bitirir zaten ikiyüzbini

ehuehue. dogru diyorsun. beklemeye devam. bugün 200bin Çabuk biter, fazla duyuldu kampanya
  • 2 Dk da bir msj atiyorum eğer açilinca ilk bana rastlarsa bilgilendiririm :)
  • 10 U GEÇTİ ATTIĞIM MESAJ
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.