gelen sms'i aynen rehberimdeki turkcell'lilere yolladım.
gruba sms gönderme işlemi saat 12:08 de başladı saat 12:40 ta bitti.
200.000 kişilik limit saat 12:55 gibi doldu. geç sms gönderdiğimi düşünen arkadaşlar kusura bakmayın. ben elimden geleni yapıyorum. grubta ilk başta bulunan ve forumda bulunan arkadaşlarda seri bir şekilde arkadaş ve akrabalarına kampanya smsini gönderdiği için zincir çok çabuk büyüyor ve limit çabuk doluyor.
Demek ki sadece kötü haber tez ulaşmıyormuş.
herşey için teşekürler piri.reis...
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
200.000 kişilik limit saat 12:55 gibi doldu. geç sms gönderdiğimi düşünen arkadaşlar kusura bakmayın. ben elimden geleni yapıyorum. grubta ilk başta bulunan ve forumda bulunan arkadaşlarda seri bir şekilde arkadaş ve akrabalarına kampanya smsini gönderdiği için zincir çok çabuk büyüyor ve limit çabuk doluyor.
200.000 bin kişi olayı yalan sanırım, fuarda taş çatlasa 1000 kişi şifre girse burda da 1000 kişi girse
sanırım 2.000 kişiyle sınırlı 200.000 dolması imkansız
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
200.000 bin kişi olayı yalan sanırım, fuarda taş çatlasa 1000 kişi şifre girse burda da 1000 kişi girse
sanırım 2.000 kişiyle sınırlı 200.000 dolması imkansız
sadece ben 400 kişiye sms gönderdim. onlarda sağa sola gönderdi. bence 200.000 gerçek bir rakam
sms için piri.reise teşekkürler okuldaydım sınıftakileride kayıt yaptırdım.
yarını iple çekiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Neo_Cyclone
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet_d
panikten piri.reis in numarasına yazdım teknoloji diye neyse çok teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun
aynen
DH Sms grubuna teşekkürler.
sadece siz değil başka gönderenlerde var.
sms geliyor. bakıyorum mesajda sadece TEKNOLOJİ yazıyor. gülmekten öldürdünüz beni.
Arkadaşlar yarın bana da mesaj gönderebilir misiniz? piri.reis sana mı pm atıyoruz numaramızı?
Millete biraz heyecan vermek lazım.. 'Rehberimdeki turkcellilere yarın sadece mobil yazarak 10 saat bedava konuşma kazanmak ister misiniz ?' diye sormayı düşünüyorum kesin hadi ordan derler
hoppala.. şu anda mobil yazıp gönderince cebit kampanyası sonlandırılmıştır gibisinden bir cevap geldi.. yarın öğlen denemek gerek bakalım.