Şimdi Ara

BUGÜN TÜM GÜN BEDAVA KONUŞMA KAZANMAK İSTEYENLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: amet

Bende anlamadım mesajı açtığım gibi 29 dan 17 ye düştü kontör

eminmisin dostum dün ve bugün aynı mesajı yolladım herhangi bir kontör düşüşü olmadı.
    12 kontörlük düşüş sakın tonlakazan a üye olduğunuz için düşmüş olmasın.
  • arkadaşlar sms grubu neyin nesi nasıl olacak bende üye olmak istiyorum. bu arada yarınki atacagımız mesaj kodunu nasıl ogrenecegiz saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

eminmisin dostum dün ve bugün aynı mesajı yolladım herhangi bir kontör düşüşü olmadı.

arakadaş çalarken dinlete üye olmalı. ve bugün kontör kesme günüdür çalarken dinletin.

• Dostum sms grubu piri.reis kardeşimizin kampanya olduğundan mesaj attığı kişilerin grubudur, üye olmak ücretsiz bunun için piri.reis e ya pm atacaksın cep tel vb yada sms yollayacaksın, daha detaylı bilgiler bu başlıkda, lürtfen biraz araştıralım...

sms grubu linki...

quote:

arkadaşlar sms grubu neyin nesi nasıl olacak bende üye olmak istiyorum. bu arada yarınki atacagımız mesaj kodunu nasıl ogrenecegiz saygılar
  • Teşekkürler arkadaşlar sayenizde iki gündür bedava konuşuyorum. inşallah yarında olur faydalanırız . internet yaklaşık 15 gündür bozuk arasıra geliyor . yarın gözüm telefonda olacak piri. reis arkadaşın mesajını sabırsızlıkla bekleyeceğim .teşekkürler piri. reis teşekkürler turkcell teşekkürler dh ayrıca 15 gündür arızayı gidermeyen telekazığıda lanetliyorum. soyguncu telekazık
  • arkadaşlar hemen yeniden gonderim mesajı ben herkesi yeniden yapmaya başladım.şimdik hemde kampanya yeniden aktiffffffffff yumulun.parmaklar çalışsın hemen mesaj

teknoloji yaz 2383 gonder beleş konuş

DİKkattttttttttttttt
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

arkadaşlar hemen yeniden gonderim mesajı ben herkesi yeniden yapmaya başladım.şimdik hemde kampanya yeniden aktiffffffffff yumulun.parmaklar çalışsın hemen mesaj

teknoloji yaz 2383 gonder beleş konuş

DİKkattttttttttttttt

acılmaz kiiiiii :S
  • kayıt olamayan arkadaşlara söyledim olmadı kardeş
  • limit yine doldu bir arkadaşı yapamadım limit doldu dedi ama sadece az once 15-20 kişiyi yaptım.oglende 15-20 kişiyi yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

arakadaş çalarken dinlete üye olmalı. ve bugün kontör kesme günüdür çalarken dinletin.

Heh şimdi oldu bnde çok şaşırdım mesajı açtım kontör gitti turkcell in zamanlamasıda harika

• Bugünkü gelen bilgilendirme mesajı için reis'e çok teşekkür ediyorum. Teşekkürler DH
  • arkadaşlar bana msj 13:08 de geldi ancak gönderdiğim zaman katılım limiti dolmuş dedi.bu sırada sanırım forumda arkadaşlar kayıt olmuş.(bu arada piri reise msj için tşk)ancak bugün olmadı inşallah yarın yetişirim.
  • Bende açildi msjindan sonra arkadaşa soyledim yapti fakat gelen msj olumsuz :(
  • teşekkürler herkese
  • uff kayıt dolmuş yazıyor:(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar bana msj 13:08 de geldi ancak gönderdiğim zaman katılım limiti dolmuş dedi.bu sırada sanırım forumda arkadaşlar kayıt olmuş.(bu arada piri reise msj için tşk)ancak bugün olmadı inşallah yarın yetişirim.

arkadaşlar size tam olarak donanimhaberden ne zaman msj geldi
  • Kampanya sms grubuna attığım mesaj:
    quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Arkadaşlar sistemin bir açığını yakaladım.Bugün alakasız birşey yazıp 2383'e yolladım ve Teknolojı yazıp tekrar deneyin diye mesaj geldi.Yani kampanya yarın da yapılırsa(ki çok büyük ihtimal yapılacak) herhangi birşey yazıp şifreyi öğrenebiliriz.
    Ekleme:Şifre daha önceden bilinebiliyormuş galiba.Ama yine de öğrenemeyecek durumda olanlar kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 8 Ekim 2008; 18:37:19 >
  • kampanya 12 ekime kadar surecek hazır kıta bungee20 ve piri reis arkadasımızdan haber beklıyerım

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_d

panikten piri.reis in numarasına yazdım teknoloji diye
    neyse çok teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun

aynen

DH Sms grubuna teşekkürler.
  • Öğlen dersteyken mesaj geldi, piri.reis'e ve diğer emeği geçenlere teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.