Şimdi Ara

BUGÜN TÜM GÜN BEDAVA KONUŞMA KAZANMAK İSTEYENLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
0
Favori
11.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oldu valla arkadaşlar süper ya ama kampusteki beleşlerim gitmez inşallah.telefonumdaki sorundan dolayı ** lardan takip edemiyom
  • Allah razı olsun Piri.reis mesajı aldğım gibi mesajlara teknoloji yazıp 2383'e yollamam bir oldu bugün baya biriyle konuşmam lazımdı. Çok çok saol Piri reis.. Ve Teşekkürler Turkcell
  • teknoloji sms için teşekkürler... piricim sağol walla :)
  • Başka bir başlıkda arkadaşlar yazmıştı, yeni bosna metrodan indikten sonra zaten otobüs durağına çıkıyorsunuz, oradan 400 nolu yenibosna-baüyükçekmece otobüsünün önünden geçtiği yazılmış, yada iett nin fuar için düzenlediği servisleri kullanacaksınız. detaylar burada...

quote:

yolladık kazandık, sağolun, bişey sorcam bizde gidicez cebite, avcılar metrobus durağının oralardanmı kalkıyo cebite giden otobusler? rahat bulurmuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 8 Ekim 2008; 12:52:07 >
  • Bilgi için teşekkürler bende gonderdim bugun.
  • Ne kadar beleş saatimizin olduğuna nasıl bakıyorduk ?
  • faturalı için nasıl bilmiyorum ama hazırkart için *123*10# yapınca kontörleri görüyorsun, 2400 yükleniyor...
  • panikten piri.reis in numarasına yazdım teknoloji diye
    neyse çok teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun
  • Teşekkürler sms grubu fakat sizden gelen mesajı açtığım anda 12 kontör gitti neden? :S
  • Teşekkürler erturkmen , bungee20
  • teşekkürler piri mesaj icin hemen yolladım.. yaklaşık 15 dk önce.. şimdi başka telefondan yolladım olmadı kişi sayısı dolmuş hemen
  • güzel gunler yaşıyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Teşekkürler sms grubu fakat sizden gelen mesajı açtığım anda 12 kontör gitti neden? :S

Kontör falan gitmedi bende sen yanlış bir şey yapmış olmayasın?
  • katılım doldu
  • EVET BİR ÇOK ARKADAŞIMI YAPTIM BEN BABAM VS...... SAOL DH

• KAMPANYA BİTMİŞTİR GEÇMİŞ OLSUN
  • tesekkurler bungee20 tesekkurler pirireis
  • arkadaşlar sms grubu ne oluyor.sanırım bu konu ile priresi ilgileniyor..bende üye olmak istiyorum bu arada grubunuza bilgi verirseniz bu konuda çok iyi olur saygılar
  • bu seferki çok çabuk bitti bence bu kampanyayı cebit fuarı bitene kadar yapıcaklar.
  • Bende anlamadım mesajı açtığım gibi 29 dan 17 ye düştü kontör
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.