Şimdi Ara

bugün tv8de ipekyolu programında ben cıkacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptığım işle alakalı... bardak üzerine hat yazısı yazıyorum da ilgilendiler çekim yaptılar... siteyi falan da tanıttılar.. kaydedip bana yollayabilecek biri cıkarsa sevinirim... ben dısardayım da su anda... msn'im: vakitolmadi@hotmail.com

site:http://www.bardakyazilir.com

arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim..

• Programın saatini söylememişsin ki dostum
  • dostum birazdan başlıo... 4e kadar falan surer program.. arada yayınlanacak ne zamansa artık..

yardımcı olursan sevinirim...
  •  bugün tv8de ipekyolu programında ben cıkacam

• İnce ve güzel bir uğraş, başarılar dilerim sana...
  • tebrikler

emeğinle tvlere kadar çıkman ne güzel birşey..artık işlerin daha da açılır inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 26 Mayıs 2006; 1:44:19 >
  • Emegi ve alninin teri ile ekmegini kazananlara hep saygi duymusumdur. Gercekten güzel bir zanaatin var. Yakinda olsam yaptirmak isterdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar.. vala bu kaydedebildiğim ilk tv programı.. 13 yıldır cıkmadığım kanal kalmadı.. ama artık haberiniz olur.. :) teknolojinin gözünün seveyim... :)
  • izmir'deyim ama fuarları gezdiğim için izmir'den bile telefonla sipariş alıp kargoyla yolluyorum.. 13 yıldır böyle.. 1 tane bile siparişiniz olsa yollarım.. gönül işi ne de olsa bu.. tek yansıması size havale ve kargo masrafı.. ama değecek birileri varsa cekinmeyin arayın yollarım.. sitede enteresan örnekler var.. hediyelik eşya işi yapanlar da ilgilenirse toptan satış da yapıyorum..

http://www.bardakyazilir.com
    msn: vakitolmadi@hotmail.com
  • ya çok güzel şeyler yapmışsınız???fiyatlandırma nasıll???Kargo hizmeti falan var mı??? web sayfasından ulaşamadım bu bilgilere...
  • dostum bardak çeşitleri yazan yere tıklarsan modelleri ve fiyatları görebilirsin.. msn'den nasıl ödeme yapacağını (ya da telefondan farketmez) detaylandırırız.. kargoyu karşı ödemeli yolluyorum zaten.. bu kadar yani..

tekrar vereyim msn'imi bari:

vakitolmadi@hotmail.com
  • yaw arkadaşlar aksamdan beri su görüntüyü kesemedim.. kesiyor ama ses ayrı görüntü ayrı.. nasıl olacak? bildiğiniz kullanışlı bir program var mıdır? acil.. hallettikten sonra siteye atacam görüntüyü de..
  •  bugün tv8de ipekyolu programında ben cıkacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 26 Mayıs 2006; 13:29:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitolmadi

yaw arkadaşlar aksamdan beri su görüntüyü kesemedim.. kesiyor ama ses ayrı görüntü ayrı.. nasıl olacak? bildiğiniz kullanışlı bir program var mıdır? acil.. hallettikten sonra siteye atacam görüntüyü de..

camtasia studio kullan
  • yoğun uğraslar sonunda downloada uygun hale geldi görüntü... izlemek isteyenler buyursun:

http://rapidshare.de/files/21482759/tv8ipekyolu.avi.html

http://www.hemenpaylas.com/download/806817/tv8ipekyolu.avi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakitolmadi -- 27 Mayıs 2006; 5:12:39 >

• siteyi tam incelemeye vaktim olmadı da.: istediğimiz bir yazıyı bardakların üzerine yazıp gönderebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 27 Mayıs 2006; 9:27:50 >
  • o senmiydin ya bende izledim adam iyi yapıyor diyordum vay be tebrik ederim seni
  • izleyen birisini burda görmek güzel be.. ornapsen'e cevap olarak: ne istersen yazıyoruz..
  • Geçen hafta da benim arkadaş çıktı bu programa. Bizim okuldaki Türkçe Öğretmeni.

Tabi seninki kadar değildi sadece ufak bir soru cevap olayı olmuş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.