Şimdi Ara

cemre efe karakaş 9 10 da yattı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 de mi başladı hayvan gibi çalışmaya yoksa 9 dan beri mi çalışıyor

• Seninki gibi düşünceler o seviyeye ulaşma ihtimalin varsa bile o ihtimali de ortadan kaldırıran düşünceler. İnsanları çok abartmayın. Bu sınavı "Bizim dershanede bir çocuk var 9'da her şeyi bitirmiş" vs. diyenler kazanmıyor. Kim napıyorsa yapsın ben hedefime ulaşmak istiyorum ve ulaşacağım diyenler kazanıyor

Cemre Efe'nin 90-91 civarıydı OBP'si. Eğer, herkesin ortalaması 99 onlar zaten hayvan gibi çalışıyorlar ben geçemem deseydi 1. olamazdı.
  • O kim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .INFINITY. kullanıcısına yanıt
    2016 tr ygs 1. si
  • Hayvanımsı doğmuş , oldu mu

• dalga geçmek için söylediysen başka yere git ciddi soruyorum ben de öyle çalışırsam başarabilecekmiyim diye
  • Yaş kaç kardeşim

• Özelfenliseli Ö kullanıcısına yanıt
    16
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde bu tarz öğrenciler 1. Sınıftan beri çok iyi emelle gelmis ve her yıl çok çalısmıslardır 9-10da bile suan 12veya mezunların calıstığından daha iyi çalısıyordur o adamı 10. Sınıftada Koy Ygsye Derece Yapardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yatması senin çalışmana bedel (sen derken genel olarak dedim ) adamların aldığı eğitim düzenli olarak çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: drpetrıchor44

Genelde bu tarz öğrenciler 1. Sınıftan beri çok iyi emelle gelmis ve her yıl çok çalısmıslardır 9-10da bile suan 12veya mezunların calıstığından daha iyi çalısıyordur o adamı 10. Sınıftada Koy Ygsye Derece Yapardı

Seninki gibi düşünceler o seviyeye ulaşma ihtimalin varsa bile o ihtimali de ortadan kaldırıran düşünceler. İnsanları çok abartmayın. Bu sınavı "Bizim dershanede bir çocuk var 9'da her şeyi bitirmiş" vs. diyenler kazanmıyor. Kim napıyorsa yapsın ben hedefime ulaşmak istiyorum ve ulaşacağım diyenler kazanıyor

Cemre Efe'nin 90-91 civarıydı OBP'si. Eğer, herkesin ortalaması 99 onlar zaten hayvan gibi çalışıyorlar ben geçemem deseydi 1. olamazdı.

• benim girdiğim anadolu lisesi 460 puandı obp de 85 ki 9 10 da yattım ama kapasitem var şuan çalışsam da olmaz mı temelim var denemelerde 90 net yapıyorum şuan
  • mesela ygs nin ilk denemesinden 110 net yapmıştım ama çalışmadan tabi ki
  • sefadeg23 S kullanıcısına yanıt
    hocam 100 yüz haklısın forumda hakan abi var adam düz lise çıkışlı 1 sene mezuna kaldı ve ilk 3k ye girdi rüyalarına itü nün girdiğini söylüyordu
  • Şimdi sana olmaz deseler oturup çalışmayı bırakacak mısın? Buraya yazman bile çok saçma sen kendine inanıp düzenli bir şekilde sınavın son gününe kadar çalışırsan tabii ki olur.

• Neden olmasın ama biraz da sınav anına baktığını düsünüyorum ilk 5 bindekilerin çokda birbirlerinden bilgi farkı konusunda farkı pek yoktur sonrası biraz şans diyorum benim görüsüm

• Hocam çalış işte ne yapabilirsen , 1inci olma 1000 inci ol

• sefadeg23 S kullanıcısına yanıt
    Hocam isteyen çok çalısan 12de de başlasa harika dereceler yapabilir ben kimseye yapamaz demedim ama çoğu ilk 100 ilk 1000 öğrncisi zaten çok iyi okullarda eğitim alan o okulları kazanmak içinde zamanında çok çalısan öğrenciler ha istisna çok var tabiki ama şuda bir gerçek çooook çook iyi öğrenciler var 1. Olmakta öyle kolay değil ayrıca ben kimseye yapamaz demedim de ne bu yüklenme

• 50Kdan mezuna kalan bi çocuk tanıdım 2. Yıl 2k oldu tekrar mezuna kaldı 27. Oldu niye olmasın ilk 100 sınav anına çook bağlı ama simdi asılırsan 1kya rahat girersin

• drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Nereye gitti,?

2kdan mezuna kalmak da yürek ister

Hangi bölümü düşünüyorsan 2k ile de güzel yerler(1. Olsan gidebileceğin yerlere benzer) var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    koç tıp istiyordu ama obpi 80lerdeydi ygsde 27. Ama lys sonucunu hatırlamıyorum acıbadem tıpa gitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.