Şimdi Ara

Bugün uçağa bin, dün in??? Nasıııl yani???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer sabah saat 7:00’de Tokyo’dan uçağa binerseniz, Honolulu’ya "bir önceki gün" saat 16:30''da varırmıssınız...!!!!

denemek lazım ama HONOLULU yu ılk defa duyuyorum

• post için yapıyorsan fazla uğraşma
  • HONOLULU hawaii de bir kent.
  • bunu durmadan yapsak zaman geçmez
  • belkı de yaslanmaya cozum bu...
    evet evet bulduuuuuum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: WaKe TuRBuLaNCe

belkı de yaslanmaya cozum bu...
    evet evet bulduuuuuum....

ne demek buldum
    körmüsün ben buldum işte
  • konudışında post kasılmıyor,boşuna kasmayın
    soruna gelince,pasifiğin ortasından geçen tarih değiştirme çizgisi var,bir tarafı bir gün önce diğer tarafı bir gün sonraki tarihi gösterir,bu çizgiyi geçince de tarih değişiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

konudışında post kasılmıyor,boşuna kasmayın
    soruna gelince,pasifiğin ortasından geçen tarih değiştirme çizgisi var,bir tarafı bir gün önce diğer tarafı bir gün sonraki tarihi gösterir,bu çizgiyi geçince de tarih değişiyor...

k.bakma forumu senin kadar iyi biliyorum post kasmaya çalısmıyorum biraz makara yapmak istedim
  • ayrıca gündoğumu çizgisinin solunda bulunan bir yerden sağındaki bir yere kargo atarsanız, gelecekten kargo geldiğini düşünüp sevinebilirsiniz bir de o var

tabi aynı biçimde bir ödemenin son günüde sağdaki yerden soldakina EFT yapıyım derseniz. para geç gitmiş gibi görüneceğinden cezalı ödeme durumu var. o da başka bir olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

ayrıca gündoğumu çizgisinin solunda bulunan bir yerden sağındaki bir yere kargo atarsanız, gelecekten kargo geldiğini düşünüp sevinebilirsiniz bir de o var

tabi aynı biçimde bir ödemenin son günüde sağdaki yerden soldakina EFT yapıyım derseniz. para geç gitmiş gibi görüneceğinden cezalı ödeme durumu var. o da başka bir olay

güzel düşünmüşsün

• ama yıne de zevklı bısı olmalı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.