Eğer sabah saat 7:00’de Tokyo’dan uçağa binerseniz, Honolulu’ya "bir önceki gün" saat 16:30''da varırmıssınız...!!!!
denemek lazım ama HONOLULU yu ılk defa duyuyorum
post için yapıyorsan fazla uğraşma
HONOLULU hawaii de bir kent.
bunu durmadan yapsak zaman geçmez
belkı de yaslanmaya cozum bu... evet evet bulduuuuuum....
quote:
Orjinalden alıntı: WaKe TuRBuLaNCe
belkı de yaslanmaya cozum bu... evet evet bulduuuuuum....
ne demek buldum körmüsün ben buldum işte
konudışında post kasılmıyor,boşuna kasmayın soruna gelince,pasifiğin ortasından geçen tarih değiştirme çizgisi var,bir tarafı bir gün önce diğer tarafı bir gün sonraki tarihi gösterir,bu çizgiyi geçince de tarih değişiyor...
konudışında post kasılmıyor,boşuna kasmayın soruna gelince,pasifiğin ortasından geçen tarih değiştirme çizgisi var,bir tarafı bir gün önce diğer tarafı bir gün sonraki tarihi gösterir,bu çizgiyi geçince de tarih değişiyor...
k.bakma forumu senin kadar iyi biliyorum post kasmaya çalısmıyorum biraz makara yapmak istedim
ayrıca gündoğumu çizgisinin solunda bulunan bir yerden sağındaki bir yere kargo atarsanız, gelecekten kargo geldiğini düşünüp sevinebilirsiniz bir de o var
tabi aynı biçimde bir ödemenin son günüde sağdaki yerden soldakina EFT yapıyım derseniz. para geç gitmiş gibi görüneceğinden cezalı ödeme durumu var. o da başka bir olay
quote:
Orjinalden alıntı: ccaparli
ayrıca gündoğumu çizgisinin solunda bulunan bir yerden sağındaki bir yere kargo atarsanız, gelecekten kargo geldiğini düşünüp sevinebilirsiniz bir de o var
tabi aynı biçimde bir ödemenin son günüde sağdaki yerden soldakina EFT yapıyım derseniz. para geç gitmiş gibi görüneceğinden cezalı ödeme durumu var. o da başka bir olay
güzel düşünmüşsün
ama yıne de zevklı bısı olmalı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme