Şimdi Ara

Bugün ve ilk defa kimya denemesi yaptım sonuç: Hüsran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evet konu başlığında belirttiğim gibi ilk defa kimya denemesi çözdüm 15 dakikada 11 soru çözerek umutlu sınav yolculuğumda bir engelle karşılaştım inşallah sizin tavsiyelerinizle aşacağım..

Arkadaşlar Ygs kimya konularından eksiğim olmamakla beraber (11 soruyu nereden yaptım zannediyorsunuz) LYS konularına pek aşina değilim bu hafta bugünden başlamak itibariyle kimyaya asılıp bitirmeyi düşünüyorum.. Şimdi bu konuda sizden bir kaç tavsiyeye ihtiyacım olacak, nereden başlamalıyım, nasıl başlamalıyım .. Sizce organiği bitirip diğer konular yani Molden itibaren devam mı etmeliyim yoksa ...
    Tam tersi molden başlayıp sırasıyla bitirmeli miyim?

Başka bir sorum: Kimya sürekli deneme çözülerek mi öğrenilir ,tekrar edilir ,soru tarzı görülür, soru bankası bitirilerek mi ?

Not: 58k dan 20 kya çekmek isteyen biriyim.

• En baştan başla hızlı hızlı çalış.Simetriyi tavsiye ederim.Her konuya 30-40 bilgi uygulama ve bilgi kavrama sorusu soruyor.Daha iyi öğreniliyor.Üstüne de Palme Kimya soru kitabı çözersen +20 yapmaman için hiç bir sebep yok.1 haftada 5. üniteye kadar geldim simetri.Yani kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın.
  • rustembilgi R kullanıcısına yanıt
    Lys konularini cok fazla bilmiyorsun ve ygsde 58k olduysan cok buyuk bi yanlis yapmissin dostum ygs calisarak. Lys calisan ve ygssi 58kdan dusuk olan cogu kisiyi onune gecireceksin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

En baştan başla hızlı hızlı çalış.Simetriyi tavsiye ederim.Her konuya 30-40 bilgi uygulama ve bilgi kavrama sorusu soruyor.Daha iyi öğreniliyor.Üstüne de Palme Kimya soru kitabı çözersen +20 yapmaman için hiç bir sebep yok.1 haftada 5. üniteye kadar geldim simetri.Yani kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın.

temel varmıydı hocam temelim yok ve cok korkuyorum lys kımyadan
  • inanc13 İ kullanıcısına yanıt
    Çok temelim yok açıkçası.Organik hiç bilmiyorum.Bende biraz korkuyorum ama 25 net yapmam lazım.Olduğu kadar.Simetri iyi bir kitap.Çalışıp bitirirsen iyi netler yaparsın.Sadece çok bilgi var.
  • Başkan hiç korkma sen rahat yapılır demiyorum ama 2 kaynak adam gibi bitir 20yi geçersin organikten ayrı kitap bitirirsen 25 ustu yaparsın bu senın 3 haftanı alır.gunde 3 saat falan yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yanlışım benim yanlışım yanlışımı telafi etmeye çalışmamda bana destek olacağına köstek oluyorsun ben inanıyorumki zor olanı başaracağım inşallah sınav sonucu açıklandığı gün sonucu yüzüne çarpmaktan gurur duyarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim benim için her yol mübah seneye kalacaksam bile içim rahat olarak çalışmış vaziyette kalmalıyım. Ben elimden geldiğince çalışayım 25 üstü yapmak için siz sadece bana dua edin başka bir şey istemem Allah hakkımızda en hayırlısını eylesin.

• Şansa baken son mesajı 22:22:22 de göndermişim

Hocam bence kimyadan zamanın varsa modül alabilirsin. Simetride çok güzeldir ama modüllerde çok fazla örnek oluyor ve direk oturuyor diye düşünüyorum. Ayrıca bana göre kimya fizik ve biyolojiden çok daha rahat öğrenilecek bir ders soru kalıplarını iyi öğrenmen yeterli olucaktır sonrasında bol soru. Dersi sevmeye bak bence ve organik yapmadıysan sağlam bi çalışmayla bence hemen oturtursun. Başarılar
  • ISTAR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kimyaya gore fizikte 2 biyolojide 3 kat daha fazla bikgim var adam gibi otrup çalışmadığımdan bôyle inş dediğin gibi modül alıp iyice oturtmam lazım..

Hocam mezunsan zaten hiç canını sıkma eğer 12 isen bence genede 25 e kadar yolu var. Ama bir şeyi tamamen öğrenmeden geçme geri dönmek zor olur. Bence ilk modülleri diz sağlamca bildiğin bir şey bile olsa okumadan geçme not alarak çalış. Sonrasında finalin kitabı güzel ama çok soru var onun yerine tekinay çözümlüde alabilirsin ardından birde çıkmış sorulara bak çözebildiğini görünce için rahatlıcaktır.
  • olur öyle
  • ISTAR kullanıcısına yanıt
    12,yim 25e kadar çalışmayla 25 üstü duayla dua edin inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISTAR

Hocam bence kimyadan zamanın varsa modül alabilirsin. Simetride çok güzeldir ama modüllerde çok fazla örnek oluyor ve direk oturuyor diye düşünüyorum. Ayrıca bana göre kimya fizik ve biyolojiden çok daha rahat öğrenilecek bir ders soru kalıplarını iyi öğrenmen yeterli olucaktır sonrasında bol soru. Dersi sevmeye bak bence ve organik yapmadıysan sağlam bi çalışmayla bence hemen oturtursun. Başarılar

modül olarak ne tavsiye edersın
  • inanc13 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam matematikte çok bastitten aldığı için beğenmedim ama çapın modülleri çok güzel itüde güzeldir ama her yerde bulunmuyor.
  • Benim de durumum senin gibi. 6 bindeyim, 3-4 bin ciarina cekmek istiorum. Tam bir lys kimya denemesinde yapacagim net 15-20 arasi. Fakat umutsuzluga kapilma kesinlikle. Organigin henuz hidrokarban kismini bitirdim. Organigin gerisi, kcc, asit-baz, elementler kimyasi felan duruyor. Yaklasik3 haftada organigin kalanini, 3-4 haftada da diger kisimlari halledersek 25 ustu yapariz bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem kimya konularına aşina değilsin niye deneme çözüyorsun ki boşuna moral bozukluğu başlamadan önce gidip +25 yapmayı beklemiyordun umarım

• Nükleus kullanıcısına yanıt
    Dershane sınava kadar topu topu 10 yada 12 kimya denemesi yapacak ben şimdiden deneme çözmeye başlamalıyımki hem alışkanlık olsun hem hızım artsın hem soru çeşitlerini görebileyim. üstelik benim sınava kadar 50-60 tane kimya denemesi çözmem lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.