Şimdi Ara

Bugün filmscreen kanalında, yaş sınırı 7+ diye gösterilen filmde bir adam kafa kesti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce "yeşil şövalye" diye bir filme denk geldim, bu da ne acaba diye bakarken bir adam kılıçla başka birinin kafasına vurdu ve kan/vahşet dolu bir an tamamen gösterildi. Ekranda sol üstte 7+ yazıyordu. Değil 7, 17 bile yetmez böyle birşeye.

Arkadaşlar, bence televizyon başında bilmediğiniz bir film varken çocuklarınızı bırakıp gitmeyin. Nolur nolmaz. Sonra psikoloji falan kötü etkilenmesin.

Filmscreen, dsmart'ta çıkan kanallarndan biri. Yerli mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 26 Eylül 2024; 17:0:40 >

• bulur var mıydı kardeşim kafada? ulusal kanalda bile kesilip uçan kafalar gösteriliyor.

• uzaktan bakınca blur farketmiyor o yüzden hatırlamıyorum.

• Tüpçünün platformu olduğu için denetim dışı diyebiliriz zaten adını ilk kez duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Dev Patel'in oynadığı The Green Knight (2021) filmi mi? O ise IMDb'ye göre 16+ imiş. Filmi hiç izlemedim ama fragmanını vs biliyorum.

• Evet o film.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstat ülkede kurallar sadece sana bana var. Sultan ve dostlarına kural falan yok. Adalet ve Kalkınmayı köküne kadar hissettiğimiz ülkemizde sıradan bir olay. Çok büyütmeyin sonra milleti kin ve düşmanlığa sürüklemekten sizin kellenin başı derde girer.

• O zaman RTÜK niye var?

• IŞİD artık içimizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.