Şimdi Ara

BUGÜN ZEONNT2 YE DONANİMHABER LONCASİ OLARAK AKSAM SAAT 4 GİBİ BASLAYACAGİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne oldu basladiniz mi ? Bu arada vslik pvp önerecek var mi ?
  • http://www.zoremt2.com/ deyim oyun açılalı 1 gün oldu 600 online var kırmızı bayraktayım nickim: KAHPEHDP ve HEWALSAVAR

Buyrun gelin
  • farewell42 F kullanıcısına yanıt
    İndirdim geliyorum
  • Zeonmt2 ye başlıyorum
  • pack dosyasi orjinal degil diye hata veriyor
  • bu emek mi yoksa wslik mi eğer wslik ise başlarım canım sıkıldıkça takılırım.
  • Şuan mavi krallıkta hesabımı açmış bulunmaktayım nickim Akreal oyundayım ekleyebilirsiniz.
  • Akreal kullanıcısına yanıt
    Hocam ben arkadaşlara söyledimde hepsine teker teker mesaj attım kimse üstlenmedi şuan kimse yazmıyor ! ! !

Hocam ben kırmızı bayrağım DHForum diye loncamı kurdum RC ip konunun başlığında bulunmakta gelin konuşalım.

Oyundakı ismim DHxSTaJYeRx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banny333 -- 24 Ağustos 2015; 20:38:36 >
  • Beyler yorumları okuduğuma göre daha tam bir serverda başlamamışsınız. Çoğunluk şuan hangi serverda bende başlayayim.
  • Gencler editsiz pvp adli server buldum oynuyorum suan gelmek isteyen varsa 0 lvl baslangic 105 bitis orta seviye bir pvp oneririm gelirseniz lonca kurar dagitiriz ortaligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Degerli Metin2 Severler;
    Yeni açılan Destan2 Private emek serverimizde sizleride aramızda görmekten kıvanç duyarız.
    55 level başlangıç 130 level bitiş.
    Site adı:www.destan2.com
    Yep yeni Koy sistemi ile karsınızdayız.
    Tanıtım Videosu :https://www.youtube.com/watch?v=0I5KeOj1KMg
    Misyonumuz ve vizyonumuz : Kaliteli Bir Aile ortamı kurmak.
    Oyunumuz Hic bir kullanıcı dahi olmasa bile 1 sene boyunce kesınlıkle kapanmayacaktır.İnşallah Hiçbir zaman kapatma gibi bir düşüncemiz yoktur.
    Oyunumuz kendı sunucularımızda barındırıldığı için anlık müdehale ile oyunun sorunları çözülecektir.
    Oyunda Hiç bir hile aktif degildir.Tum hileler haftalık fixlenmektedir ve güncelleme ıle hic bır sekılde hıleye olanak sağlanmamaktadır.
    Oyuna Davet ettıgınız kısılerı kullanıcı hesabınızdakı referans numarası ıle kayıt olursa 90 level olduğunda sıstem sıze otomatık olarak 15 ep yukleyecektır.
    Haftada 4 gun ox eventı olup evetı kazanan 15 ep karşılığında odullendırılmektedır.
    Pazar günleri pvp turnuvaları yapılacaktır. Odul Cellatcık muhru ve ep olacaktır.
    55 Levelde Grandmaster öğretmeninden skıllerinizi ücretsiz g 90

• Arkadaşlar çoğunluk olarak hangi pvp de oynuyorsunuz? ne alemdesiniz şuan?
  • Zeonn açtıysa güvenilirdir bence. Oynamanızı tavsiye ederim. Grup olunca daha zevkli gidiyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.