Şimdi Ara

BUGÜN ZEONNT2 YE DONANİMHABER LONCASİ OLARAK AKSAM SAAT 4 GİBİ BASLAYACAGİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zeonmt2 de buluşalım bence bu arada hayırlı olsun yeni pcn
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam teşekkür ederim beyler zaten 6 7 ay oynamayacağız önümüzde 1 ay var bu 1 ay içerisinde ne oynayabilirsek.

Amaç zaten eğlenmek toplu dolaşmak değil mi ? itemimizi yapar 1 ay keyfimize bakarız :) ben pvpyi inceleyeceğim.
  • banny333 B kullanıcısına yanıt
    okullar açılana kadar itemleri dizip okul günlerinde 1 saat filan eğlenmek bence hoş bir şey ben devam edebilirim itemleri dizeriz okul günleri az da olsa girebiliriz aslında olmaz mı ?
    Dik başlılık ediyorsun ben Zeon'a laf söylemedim ki yukarıdaÖnemli olan birlikte oynamamızBana deseler ki 2 gün önce mi açılan yoksa bugün açılacak olan mı diye elbette bugün açılacak olanı tercih ederim ve öyle de yapacağım.Oyundaki nickim PKKLIYIS*KEN olacak, mesajlarınızı bekliyorum kırmızı bayrakta oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farewell42 -- 22 Ağustos 2015; 17:49:07 >
  • farewell42 F kullanıcısına yanıt
    oyun nickinden belli zaten seninle oyun filan oynanmıyacağı
    Oyunda da olsa teröre karşı 0 taviz nickimden gocunuyorsan sen de teröristsin demektir yalvarsan da senle birlikte oynamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pkkliyiz diye nick koyup teröre karşı 0 taviz diyosun. Doktora görünsen iyi olur bence

Sen nasıl bir çocuksun daha okuma yazman yok?İyi bak bakayım orada sansürsüz halde ne yazıyor

Kes sesini çocuk demeden önce kendine bak ve usulca kaybol velet

• Nickim kahpehdp gelmek isteyen gelsin Dh olarak oynayalim

• Ne tür bi değişik bu hem pkkliyiz diyor hemde kahpehdp diyor senin yüzünden konu kilitlenecek

Hocam forum da siyaset konusmayin hiç birimiz sevmiyoruz ama burda siyaset yapmayalim arkadaşın dediği gibi konu kilitlenecek.

• Zeon mt2 onlinesi bol 2 gün önce açılmış yarın başlayalım ne dersiniz ?

• banny333 B kullanıcısına yanıt
    hocam en iyisini yaparız da gelen kimse yok mu acaba ? biraz bekleyelim bence gelmeleri için
    Hocam bana mesaj atan bir kaç kişi var burdan sen 2 3 4 kişi var ortalama 5 10 arası kişi olacağız biz başlangıcı yapalım da gelmek isteyenleri alıp loncaya onlarla beraber devam ederiz.

• Ne zaman başlıyoruz kesin olunca bana pm den bildirin reis.

• deeper3838 D kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi metin2 yi indirecegim sonra rc filan kuracağım akşam 4 gibi açılışı yaparız. Ben bütün arkadaslara ozelden mesaj yazacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

Ne tür bi değişik bu hem pkkliyiz diyor hemde kahpehdp diyor senin yüzünden konu kilitlenecek

Pkkliyiz dememis iyi bak

• Bırak aptal çocuk ne görmek istiyorsa onu görsün
    Hocam profilinize girilmiyor. Mesaj atamadım. RC ip konunun altına yazdım buyrun gelin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.