Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bugüne kadar gördüğünüz ünlüler ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

Tayyip erdoğan
    Deniz baykal
    Kemal kılıçdaroğlu
    Tuncay özkan

Ankarada oturuyon galiba
  • Mustafa Ceceli, Erkan Can(Atakule'de gördüm surat falan bayağı çöküktü), Akasya Durağında oynayan Arif adı neyse artık. Fenerli Alex(İstanbul girişinde Porsche ile önümüzdeydi. Gıcıklık olsun diye vurmak istedim arkadan.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 23 Nisan 2011; 19:05:41 >
  • Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, Kavak Yelleri'ndeki Aslı ve Mine, Sibel Can, Tayyip Erdoğan, Tarık Akan.(Bakırköyde okulu var orada görmüştüm.Balıkçıların orada, okulu.)Hatırlarsam editlerim.
  • Fenerbahçe 1998 kadrosu. O zamanlar Dereağzı tesislerinde antrenman yaptıklarından benim voleybol alt yapısı ile ne zaman çalışmam varsa çıktışta servisler gelene kadar yarım saat 45 dakika top oynardık. Rüştü'ye penaltı atmalar, Okocha'yı çalımlamalar falan Hatta kondisyon çalışması yapıyordu Okocha, bende onları izliyordum baktım kramponları çıkardı normal spor ayakkabısı giydi. Bende gittim bunun kramponları aldım kendim giydim. Yanlış hatırlamıyorsam 39 veya 40 numaraydı, zaten sonra bana vermişti hediye olarak ama velet aklıyla sokakta top oynaya oynaya parçalamıştım güzelim kırmızı kramponları
    2006 Fenerbahçe kadrosunda muhabbet etmediğim adam yoktu. Fenerbahçe ile antrenman maçlarına çıkıyordum, genelde paf takımda oynuyordum 3-4 kere A takım içinde denendim. Volkan'a çok gıcık oluyordum o sıralar Bir keresinde de Alex bileğime basmıştı maç içinde ve özür dilemişti Türkçe olarak, çok komiğime gitmişti nedense

Yanlış hatırlamıyorsam 1999 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümüne gitmiştim yaz okulu olarak 2.5 aylığına. Arada gelip bize ders verirdi, kafeteryada sohbet edip çay içerdi. Hatta bir keresinde senin drama ve doğaçlamalarını çok beğendim demişti de acayip gururlanmıştım

Sene 2000, babamla birlikte Florya tesislerinde bir işimiz olduğundan kafetarya tarzı bir yerde oturuyoduk. Hagi ile yarım saat kadar Türkçe sohbet etmiştik. Sene 2005, gene Hagi ile karşılaştık tesislerde. Bu sefer aaa ben seni hatırlıyor, ama nerden hatırlıyor çözemedim, ha dur ben buldum repliği ile muhabbete başladık Bu arada Hagi ile nasıl Türkçe konuştunuz diye soran olursa, kendisi Türk mahallesinde büyümüş Romanya'da. O yüzden gayet iyi Türkçe'si var.

Bir gün Tolga Çevik'i Özgürlük Parkı'ndan Selamiçeşme'ye inen yolda görmüştüm. Oha adam harbiden burada oturuyormuş o kadar lafını etmesinden belliymiş demiştim

Onun dışında, yolda yemekte vs. sayısız ünlü/ünlü benzeşmesi gördüm ama kayda değer bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 23 Nisan 2011; 19:33:05 >

• Karni baha senin yaptigini corumlu yapmaz.
  • Ebru Gündeş, Levent Kırca, Kenan Doğulu, Azra Akın, Acun Ilıcalı.
    Bebek iken daha çok ünlü görmüşüm, kucağına alıp sevenler olmuş falan
  • Adriana limayı gören yokmu acaba ?
  • Aliye dizisinden 3-5 kişiyle tanışmıştım.
    Ben ufakken bizim buraya Şevket Çoruh gelmiş. Annem anlatıyor o zaman benim kafam yarılmış, O da bakmış kafama falan. (Bölye garip bir hikaye)
    İlhan Şeşen arkadaşımın amcası olur.

vs. vs.
  • izmirde kültür shopumuz vardı (bi abimin) onlarla beraber tanınan diyar pala ve sansar salvo ile takılmıştık aynı ortamda 5 saat falan diyar palayla cigara içmişliğim var
    onun dışında küçükken ibrahim tatlıses bizim masaya oturup rakı içmişti bi gecede
    malesef bülen ersoyuda gördüm
    kayahanın yeğeni bizim okuldaydı benimde arkadaşımdı ikokulda hep onlara gidiyodum bi kaç kere ev ortamında görmüşlüğüm var (izmir)
    cem yılmazla fotoğrafım var küçükken
    istanbulda polat alemdarı gördüm
    ege çubukçuyla alaçatıda aynı oteldeydik
    çeşmede dj ece toprağın tutulmayan beach partisinde 15 kişi kadardık (2 sene önce) aşırı samimi olarak eğlenmişliğim var

istanbuldayken geçen sene taksimde dayımlardaydım 2 ay kadar kalmıştım spor salonunda bu ahu tubanın salak sevgilisi meriç vardı kaslı kocaman olan onunla konuşmuştuk herşey yalanmış saçma davranması için para alıyomuş zaten falan fistan
    başka var sanki bi kaç kişi ama hatırlarsam editlerim ..

ünlüyse ünlü noluyo yani cem yılmaz hariç hepsi gereksiz insanlar bence

• Blade , sofyada bi gece kulübünde yan masamızdaydı
  • Kerem Alışık
    Ebru Gündeş
    Muazzez Ersoy (evini biliyorum)
    Candan Erçetin
    Rafet ElRoman
    Sertap Erener
  • ya ben ankarada yaşıyorum. Anca rte yi görüyoz ünlü olarak.

geçen yıl chicago da bir discoda rihanna vardı vip de. bi onu gördüm başka da yok :D
  • kenan doğulu (16 sene önceki klibinde 1-2 sn. görüntüm bile war, dinar depremi, isyan bu haykırış klibi)
    murat kekilli (çalıştığım yere bi arkadaşını ziyarete gelmişti, eleman o anda işyerinde değildi. ben ağırladım artık, oturup çay içtik, adana'da)
    murat göğebakan (adana inönü parkında gördüm bi arkadaşı ile geziyodu)
    haluk levent (adana konserleri, istasyon meydanında)
    yaşar (çukurova üniversitesi bahar şenlikleri konserinde)
    özlem tekin (adanada bir barda konser vermişti)
  • valla biz 8 tane gördük
    a,e,i,ı,o,u,ö,ü
  • Ne kadar saçma bir konu olmuş,bence hangi ünlüler ile tanıştınız yazarsan çok daha mantıklı olur.Tanışmak değilde sohbet etmiş dersen de olabilir ama görmek nedir ?? Git yarın İstinye Park'a,alayını gör.
  • BEYLER CADDEBOSTAN BENZİNDE ŞAHİN K YI GÖRDÜM 2 HAFTA ÖNCE
  • 3 gün önce Kıvanç Tatlıtuğ'u gördüm Istinye parkta. Harbiden iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

valla biz 8 tane gördük
    a,e,i,ı,o,u,ö,ü

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ne kadar saçma bir konu olmuş,bence hangi ünlüler ile tanıştınız yazarsan çok daha mantıklı olur.Tanışmak değilde sohbet etmiş dersen de olabilir ama görmek nedir ?? Git yarın İstinye Park'a,alayını gör.

İzmir de Erdoğan Dikmen in elini öptüm oturup beraber çay içtik.. Liseliler bilmez bu büyük ustayı ama yinede yazayım dedim..

edit: Nejat Uygur la tokaşlaşmam ve Kayahan ile birlikte kartpostala onun imzasını atmışlıgım vardır isteyene ss koyarım kartpostalda Kayahan ın resmi, imzası ve benim adım var..

Son olarak Yılmaz Güney in karısı Fatoş Güney ile başbaşa gecirdigim vakitler oldu. tabi o zamanlar cocuktuk

Seni sevgiyle anıyorum Yılmaz Abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 24 Nisan 2011; 0:10:16 >

• rezzan kirazla yazın aynı sitede oturuyoruz ama bi kere fal baktırmak nasip olmadı :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.