Şimdi Ara

Bugüne kadar gördüğünüz ünlüler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacklotus

behzat ç ekibi

bize de kısmet olur umarım
  • Papatyam dizisindeki bi tane idris tipli adam varya pazarlamacı izlemiyorumda bi aralar tv de görmüştüm bu rolde oynuyordu lokantadayken görmüştüm yanında manita vardı 10 numara manitaydı yanlız nasıl o adamla birlikte anlamadım kesin para içindir.
  • Tamer Karadağlı - Levent Üzümcü - Tarkanın Eski Sevgilisi Bunlar Fılm Setindeydi falan babamın Yakın Arkadasları Hatta Levent Üzümcüyle 1.5 saat Muhabbet ettık Bı Cafede
  • Gordukleriniz gercekten bukadarmi?hayatimda istanbula 4 5 geldim. Gunu birlik. Taksimde bile bu yazdiklarinizdan cok unlu gordum. İstanbulda toplasan 1 hafta gecmemistir vaktim.
  • Haluk Levent, Birde Ikea da yemek yerken 2 ünlü vardı dizide oynuyorlar ama isimlerini bilmiyorum. Bütün millet mal gibi resim çektiriyordu.
  • ceyda düvenci (evine kamera kurmaya gitmistik), ibrahim kutluay (etilerde gordum tanistim) mehmet ali alabora (evine yine kamera kurmaya gittik ayni boydayiz fena manzarali evi var bize gazoz acmisti) yarim elmadaki sarp, pascal nouma, hami mandirali
  • Bir çok dizi oyuncusu, futbolcu, Sagopa.
  • Tarkan,Nil Karaibrahimgil, Mazhar Alanson, Cem Adrian, İsmail YK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 23 Nisan 2011; 13:39:44 >
  • Levelın elektro world turnuvasında pascalı görmüştüm
  • einstein la karşılıklı PS4 oynadık.
  • Burcu Güneş
    Sertap Erener
    İbrahim Tatlıses
    Özcan Deniz
    Muazzez Abacı
    Fuat
    Haluk Levent
    Ziynet Sali
    Zeynep Casalini
    Keremcem

daha var ama hatırlamıyorum.

Edit :

Bak yukarda görünce aklıma geldi + "Cem Adrian" zaten bizim buralıdır Edirne / Kaleiçi

+ Mazhar Alonson + Nil Karaibrahimgil + Şevval Sam + Orhan Gencebay + Müslüm Gürses (siz yazdıkça aklıma geliyor.Çünkü çok uzun zaman oldu ve zamanında bizim buraya gelen ünlüler artık gelmiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 23 Nisan 2011; 13:51:36 >
  • Selami şahin i bostancı lunaparkta görmüştüm ve sihirli annemdeki gizem güven in sevgilisi kerem i haydarpaşa da reklam çekerken görmüştüm. Şampiyon şampiyon diye bağırıyodu mal.
  • behzat ve süheyl uygur
    dansöz didem
    müslüm gürses
    nuran sultan
    mahsun kırmızıgül
    hakan peker
    hepsi grubu
    ayna
    sinan bengier
    ipek tanrıyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

Tecavüzcü Coşkun Gerçek diyorum Antalyada Yiğit Beach diye bir beach club var orada çalışıyordu.

Bende gömüştüm
  • şebnem schaefer ve muazzez ersoy
  • Kerry King , Alexi Laiho , Dave Mustaine , James Hetfield , Till Lindman , Eric Adams ve dahası.konserler sağolsun yüzyüze görmek istediğim her ünlüyü gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 23 Nisan 2011; 14:35:19 >
  • Devlet Bahçeli bizim oraya (Buca) geldi geçenlerde. Sayılır di mi ?
  • nurcan taylan, parkta otururken önümden geçti
    rutkay aziz'i de Cumhuriyet mitinginde görmüştüm
  • cüneyt arkın çamlıcada
  • Murat kekilli
    Haluk Levent
    Kıraç
    Cemil İpekçi ( Taksimde sevgilisiyle beraber yanımdan geçti gitti)
    Arka sokaklar dizisindeki Murat, Hüsnü ve Mesutu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.