Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bugüne kadar gördüğünüz ünlüler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bugüne kadar ünlü kimleri gördünüz. Kendimden başliyim ;

Ben Cem Yılmaz ile tanışmıştım bide Ezel setinde o Ali Ezel falan onları görmüştüm. Siz kimleri gördünüz veya tanıştınız ve akrabası ünlü olan varmı ?

• Tecavüzcü Coşkun Gerçek diyorum Antalyada Yiğit Beach diye bir beach club var orada çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 23 Nisan 2011; 11:54:30 >
  • Geçen yaz gecenin 01.00'da carrefour express de survivor Hakan ve Gizem'i görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

Tecavüzcü Coşkun Gerçek diyorum Antalyada Yiğit Beach diye bir beach club var orada çalışıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Geçen yaz gecenin 01.00'da carrefour express de survivor Hakan ve Gizem'i görmüştüm.

Sizin orda Carrefour Express saat 1'e kadar açıkmı ?
  • şu sihirli annemdeki avni bodrumda bizim yazlık sitede görüyorum yazları arada geliyor 2-3 haftalığına genç sarışın bi bayan var yanında sevgilisi mi karısımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Geçen yaz gecenin 01.00'da carrefour express de survivor Hakan ve Gizem'i görmüştüm.

Sizin orda Carrefour Express saat 1'e kadar açıkmı ?

Hocam Bodrumda tatilde gördüm ve evet 01.00'a kadar açık. Tatil bölgesi ya ondandır büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten 1'e kadar açıkmı Carrefour
  • Bir kaç yıl önce Kemal Sunal in adını hatirlayamadigim filminde Emine dediği kadını Bebek te görmüştüm. Sayısal loto oynuyordu.
  • behzat ç ekibi
  • tv'de hemen hemen hergün hepsini görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ever8668

Gerçekten 1'e kadar açıkmı Carrefour

Yazlık yerlerde öyle sanırım ve dediğim gibi carrefour express.
  • sergen yalçın
    pascal nouma
    ali eren beşerler
    bayram bektaş
    serdar topraktepe
    eski futbolcu beşiktaşlı defans küçük metin
    fanatik beşiktaş yazarı orhan yıldırım
    beşiktaş altyapıdan anıl
  • Şevval sam . MFÖ . Emre Aydın .
  • Ayna grubu , çilekeş (fotoğraf falan çekildik.) Kubat, Ferhat Göçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: o0SonTR0o

tv'de hemen hemen hergün hepsini görüyorum

aynştayn
  • James Hetfield ve Kırk Hammet konserde değil sahne arkasında gördüm.
    Erkan Can
    Şevval Sam
    Tuncel Kurtiz
    Nejat Işler
    Haluk Levent
    Nil Karaıbrahimgil
    Yonca Evcimik
  • Sagopa , Ceza , Fuat, metin akpınar, Cem yılmaz , gökhan keser (çocukluk arkadasım), tugba ünsal , ibrahim akın , sıla,tanju çolak . rıdvan dilmen.

daha cok varda aklıma bunlar geliyor simdilik.

bi ara izmirden manisa akhisara gidiyordum 1saat 15dk yol otobüs ile bindim falan 5dk kafamı bi cevirdim yan tarafımda İlyas Salman var yanında kimse yoktu otobüste boştu zaten fazla yoktu 1saat muhabbet etmiştik kuzeninin dügünümü ne varmış onun için gidiyordum :D dedem gibidi çok yaşlıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 24 Nisan 2011; 1:32:25 >
  • hazal kaya, aslı enver, ece gürsel. yani önemli olanlar bunlardı hatta ece gürseli de sallamamıştım pek
  • pınar altuğ , pascal nouma , nihat hatipoğlu ( sordum beyler dövme günah değilmiş ) , ertem şener , sinan akçıl , hüseyin karadayı var bi kaç tane daha gelmiyor aklıma

edit : pelin batu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 23 Nisan 2011; 13:50:43 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.