Şimdi Ara

BUGUNKÜ LAG ALKIŞLANIR(HELAL OLSUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K2 SERVERLARI 2YE DÜŞÜRDÜ DORU DÜZGÜN OYNIYAMORUZ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• evet alkıslanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

evet alkıslanır
    bugünkü laga bende 10 üzerinden 10 weriorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecedostluk

bugünkü laga bende 10 üzerinden 10 weriorum

Alıntıları Göster
    artık lagko oynıacz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _:::MuSTy:::_

artık lagko oynıacz

Alıntıları Göster
    arkadaşım oynama işte bırak,ben bırakıyorum mısal yakında satıcam her şeyimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

Alıntıları Göster
    cuma, cumartesi, pazar alışın bunlara ya da bırakın en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon42274

Alıntıları Göster
    k2

• quote:

Orijinalden alıntı: onur45

k2

Alıntıları Göster
    K2Network.. Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyBox -- 30 Aralık 2007; 6:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyBox

K2Network.. Tebrikler.

Alıntıları Göster
    iyide server lar 3 ken full çekmiyordu ki 2 ye düşünce yoğunluktan dolayı lag olsun.
    ben hala ısrar ediyorum lag ın sebebi türk telekom.
  • hiç sorma hiiiiiiiiiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: :pitbuLL:

iyide server lar 3 ken full çekmiyordu ki 2 ye düşünce yoğunluktan dolayı lag olsun.

Alıntıları Göster
    valla bukadar balık hafızalı olmuyalım, serverlar 3 iken de lag-dc sorunu hep vardı. Lag'ın tek suçlusu kesinlikle TT değil çünkü bariz bi şekilde border savaşından önce veya savaş esnasında DC oluyoruz yani serverların bw için herkesin oyuna girdiği anda aşırı derece de kasılıp sonra da çökmesi söz konusu.

K2 ve TT al birini vur ötekine

• quote:

Orijinalden alıntı: pwner

valla bukadar balık hafızalı olmuyalım, serverlar 3 iken de lag-dc sorunu hep vardı. Lag'ın tek suçlusu kesinlikle TT değil çünkü bariz bi şekilde border savaşından önce veya savaş esnasında DC oluyoruz yani serverların bw için herkesin oyuna girdiği anda aşırı derece de kasılıp sonra da çökmesi söz konusu.

K2 ve TT al birini vur ötekine

Alıntıları Göster
    Dün 3:40 geminde girdim 2.sıradaydım alırım dedim heralde gem daha gem gelmeden DC:S
    Gece11:40 gemi 5.sıradayım sıra bana geldi yaratık öldü.TW doldu etraf ve hepsi aynı anda bana vurdu.Yattım sıra kaydı.30 sn sonra dc ne diyeyim tebrikler K2 terikler TTnet
    Dipnot:Yeni gördüm smile i hoşmuş =)

• quote:

Orijinalden alıntı: :pitbuLL:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :pitbuLL:

cok haklisin sizdde ki lag yabancilar da yok.
    ben yurtdisinda oldugum iicn rahat oynuyorum digerleri paso dc

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkwashere

quote:

Orjinalden alıntı: :pitbuLL:

cok haklisin sizdde ki lag yabancilar da yok.
    ben yurtdisinda oldugum iicn rahat oynuyorum digerleri paso dc

Alıntıları Göster
    hafta içi oynıamıoz hafta sonu hiç oynıamıyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: _:::MuSTy:::_

hafta içi oynıamıoz hafta sonu hiç oynıamıyoz

Alıntıları Göster
    aaa lütfen yiğidi öldür hakkını teslim et. Dünkü lagta maşallah babayaro gibiydi.

Bunun dışında muhatap olduğumuz bir çok yabancı var oyun kanalıyla hiçbirinde sorun yok inanın.Çok merak edenler varsa legendz clanının büyük bölümü perudan online, ew de onlarla birlikteyiz geceleri.Tertemiz olduğundan başka bir şey söylemediler bize.

Küçük bir not: Eğer oyundan kaynaklanan bir sorun olsa dc yedikten sonra start niye hazır ve nazır bekliyor söylermisiniz.Çözüm şu cuma akşamdan pazar sabaha kadar premiumsuz almayacaklar oyuna bitti gitti.Bir miktar rahatlar oyun.Bir miktar diyorum çünkü sorunun ağa babası TTnetttttttttttttttttttttttttttttttttt...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

aaa lütfen yiğidi öldür hakkını teslim et. Dünkü lagta maşallah babayaro gibiydi.

Bunun dışında muhatap olduğumuz bir çok yabancı var oyun kanalıyla hiçbirinde sorun yok inanın.Çok merak edenler varsa legendz clanının büyük bölümü perudan online, ew de onlarla birlikteyiz geceleri.Tertemiz olduğundan başka bir şey söylemediler bize.

Küçük bir not: Eğer oyundan kaynaklanan bir sorun olsa dc yedikten sonra start niye hazır ve nazır bekliyor söylermisiniz.Çözüm şu cuma akşamdan pazar sabaha kadar premiumsuz almayacaklar oyuna bitti gitti.Bir miktar rahatlar oyun.Bir miktar diyorum çünkü sorunun ağa babası TTnetttttttttttttttttttttttttttttttttt...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

Valla ßizde Anlamadık TT net Mi K2 Mi Ama Aşırı derece'de Bi Laq varmı VAr. bunun çözüLmesi Lzm:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmTKBR -- 30 Aralık 2007; 12:01:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmTKBR

quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

Valla ßizde Anlamadık TT net Mi K2 Mi Ama Aşırı derece'de Bi Laq varmı VAr. bunun çözüLmesi Lzm:s

Alıntıları Göster
    Zuahaha Şuraya Bak Ya:d:.dd

Hangi Gün In , Hangi Gün Out YapıyoLar ... Paparazziye Döndü:D...

Bugün = In
    Puan = 10 / 5 Veriyom

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHigher

Zuahaha Şuraya Bak Ya:d:.dd

Hangi Gün In , Hangi Gün Out YapıyoLar ... Paparazziye Döndü:D...

Bugün = In
    Puan = 10 / 5 Veriyom

Alıntıları Göster
    Acaba KabloNet'e geçsem bu lag sorunu ortadan kalkarmı?Lütfen KabloNet kullanan arkadaşlar cevap versin bu soruya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Acaba KabloNet'e geçsem bu lag sorunu ortadan kalkarmı?Lütfen KabloNet kullanan arkadaşlar cevap versin bu soruya..

Alıntıları Göster
    gene yattım lagdan bıktım artık yaa:S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.