Kime soralım? |
Bugünkü resmi gazete'de Iraklılara vize muafiyeti duyuruldu (2. sayfa)
-
-
Diğerleri zaten Türkiye'de
-
bu ülkenin hastane randevuları boş yollar boş trafik yok enflasyon yok faiz yok her şey harika diye insan ithal ediyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sonsuz küfürler etmek istiyorum. Dilruba'yı salın.
-
Yanlış bilgi verme.
O attığın Gecici koruma çalışma izni kartı. Bizim ülkeye geçici koruma ile gelebilen tek Suriyeliler var zaten.
Geçici Koruma altında olmayanlara verilen başka zaten. Türkçe ve İngilizde !
-
Ve chomar sürüleri çıkıp buna itiraz edenleri ırkçılıkla filan suçlayacak, kendi yamuk bakış açılarıyla alternatifleştirmeye çalıştıkları tarihten saçmasapan örnekler vereceklerdir. Daha önce yaptılar yine yapacaklar. Çünkü chomarlık bunu gerektirir, engellenemez.
ülkede zaten her yerden gelen göç nedeniyle mülteci sorunu var.
bunlar barınmalı kira fiyatları uçtu
ekonomiye yük oldular kaldıramadık enflasyon patlak faiz patlak
enerji ihtiyacımız arttı çünkü insan geldi
gıda ihtiyacımız arttı
hastanelerdeki kuyruklar arttı
sayalım mı daha?
Neyse siz savunacak bir şey bulursunuz...
avrupa ve amerika bu durumları seviyor onlara şirin gözükelim diye mi onaylıyorsunuz yoksa?
Geçici korumaymış
Ne kadar geçici peki
5 yılda, 5000 yılda geçici sayılır.
konusmayi bilmedigin icindir belki? turkceyi ogrenirsen sorun cozulebilir
Çok İstiyosan Babanın Evine Al O Zaman
Olmadı Zararı Yoksa Annenin Evine Alırsın Iraklıları....
-
Böyle konular gereksizleri bloklamak için iyi oluyor. Siz de cevap vermekle uğraşıyorsunuz.
Aynı Görüşteyiz
Kaşınıyor Zoraki...
-
Dışişlerinden bir açıklama hala gelmedi sanırım.
-
Utanman da yok.Suriyeliler Allah ya zaten onlara verilen kimlikler,izinler,belgeler hep Arapça olmak zorunda.Neden çünkü biz de Arab tebaayız.
Sen bir Polonya'ya Ukrayna'ya hadi bu ülkeleri de geçtim Afganistan'a git ordan çalışma izni al bakalım sana Urduca&Türkçe mi verecekler yoksa arap alfabesiyle urduca mı en basitinden.Getirdiğiniz sözde geçici korumalı tipleri adapte edeceğinize devletçe siz Araplara adapte olmuşsunuz.
Ne kadar SAÇMA SAPAN ve BOŞ bir mantık bu ya.
Normal çalışma izni ile Suriyeli yani geçici koruma ile gelenin çalışma izninin farkı sağlanıyor bu sayede.
Üstte ne yazdım ben sana ? Okumuyon anlamıyon ki. Sen Polonyaya Ukrayna'ya gitsen ne verirler diyorsun :D Zaten STANDARTI TÜRKÇE- İNGİLİZCE.
Türkçe ARapça olanın geçice koruma altında olduğunu işverende anlayabiliyor bu sayede. Ama siz saçma sapan körlemesine saldırma kafasındasınız halen daha.
-
Yapma ya işveren anlayabiliyormuş bak sen.İşveren anlasın diye ki çoğu işverenin böyle bir ayrım olduğundan haberi bile yoktur sen Türkçe-Arapça basıyorsun kartı.
Zeka küpü olmak böyle bir şey işte.O çalışma izninin üst kısmına GEÇİCİ KORUMA ÇALIŞMA İZNİ yazmak yerine komple resmi bir belgeyi Türkçe dışı bir dil olan Arapça ile yazıyorsun.İngilizce uluslararası o topa hiç girme.Şu savunmayı Suriler yapmaz ama sen yapabiliyorsun ne diyeyim alın başınıza çalın hatta komple Arapça yapın :)
Üşenmedim baktım Irak vatandaşlarının dünyada vizesiz girebildiği 8 ülke varmış. (Kaynak:Passportindex)
Bütün dünya aptal salak mal embesil bi biz akıllıyız da Irak vatandaşlarını ülkemize sorgusuz sualsiz alıyoruz dimi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X