Gerçekten bilmeden anlamadan Ne kadar inanarak boş konuşuyorsun Sırf laf olsun torba dolsun konuşması yaptıkların. Bunlar resmi evraklar ve RESMİ PROSEDÜRLERİ var. uluslararası işgücü genel müdürlüğü - yabancılara düzenlenen belgeler Yabancılara Düzenlenen Belgeler https://www.csgb.gov.tr/uigm/genel-bilgi/yabancilara-duzenlenen-belgelerLütfen az oku araştır bilmeden çok alakasız konuşluyorsun ve BOŞ muhabbetten başka bir şey değil söylediklerin. |
Bugünkü resmi gazete'de Iraklılara vize muafiyeti duyuruldu (3. sayfa)
-
-
Boşun kralını sen yapıyorsun.Savunduğun şey geçici koruma olmaları.Ne alakası var? Ülkenin resmi dili,geçici koruma olunca değiştirilip Arapça da yanına ekleniyor mu prosedürünü güzellediğim.Gelmiş bana resmi evraktaki prosedürü öğretmeye çalışıyor.
Şu attığın şey ne şimdi? Oku araştır derken neyini okuyup araştıracağız? Çalışma izni nasıl alınır kimlere ne şekilde başvurulur e-imzasına varana kadar biliyorum,yapıyorum da zaten.Ne anlatıyorsun?
Geçici koruma ise geçici koruma.Ne özelliği var bunların? Diğer yabancılara Türkçe&İngilizce basıyorsun kartı bu Suri Geçicilere neden Türkçe&Arapça basıyorsun? Neden çifte standart var bu Suri Araplara onu açıkla onu.Ruslara da Türkçe&Rusça bassana.Olmaz neden? Çünkü onlar geçici değil? Kafaya bak.Geçici korumadaki adamın 13 senedir bu ülkede ne işi var? Ülkesindeki savaş bitmiş daha neyini koruyorsun Özkan.Boş derken boşluğun kitabını yazıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Memnun tabi, tekstil ve diğer işçiliklerde yarı fiyatına işçi buluyor. Sana bana zararı kimsenin umrunda değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halen boş yapıyorsun.
Dünya'da 25 e yakın Arap ülkesi var. Yok Arapçayı güzelliyorlar yok arap tapıyorlar gibi saçma şeyler söylüyon ya. Öyle olsa diğer Arap ülkelerinden gelenlerede arapça vermeleri gerekir.
Ama olay mhuabbet ne üsttede anlattığım gibi SADECE GEÇİCİ KORUMA ALTINDAKİLERE ÖYLE VERİLİYOR.
Ama sen halen daha uzatıp çarpıtma derdindesin.
-
İyice saçmaladın be, kes sesini de otur aşağı....
Herifler bayramlarda sınırı dolduruyor, kimden neyi koruyorsun da geçici korumaymış? Madem korunacaklar, bayramlaşmaya niye geri gidiyorlar?
Adam ol da, hataya hata yapıyorlar de, biz de adam yerine koyup ciddiye alalım seni
-
Kel alaka konulara atlıyorsunuz ALAKASIZ ALAKASIZ.
Konu Irak siz Suriye atlıyonuz. Oradan yetmiyor Geçici koruma izni ile gelenlerin resmi belgesine takıyonuz. Oradan sekiyon alakasız bayram diyon flan alakasız yere atlıyon gene.
Son 3-4 bayramdır Suiyelilere bayramda gitme izni verilmiyor bundan bir habersin tabi.
Ayrıca eskiden bayramda giden Geçici koruma altındaki sayısı toplam sayının yüzde 2 si bile etmiyordu. Ve onlarda ESAD KONTROILÜNDEKİ alanlara değil Türk askerinni koruması altındaki alanlara gidiyordular. Yani Türk askerini çek bkaalım oradan gidebilecekler mi görelim. Veya Esad'ın YPG'nin PYD'nin kontrolündeki alanlara girebiliyorlar mı sanıyorsunuz ?
Sallla salla yaz alakasız alakasz yap yapıyorsunuz sadece. Bakalım bu söylemde patlayınca nereye hangi konuya atlayacaksınız.
-
Kurbağa da tava soğukken yavaş yavaş ısıtılarak zanneder ki bir tanesinden bir şey olmaz 25 tane daha arap ülkesi var ne de olsa diye.Bu da aynı yavaş yavaş alıştırılıyorsun.
SADECE geçici korumalara veriliyor olsa DAHİ neden veriliyor onu sorguluyoruz boş üstadı.Sebep ne ? Diğer araplara madem ki türkçe ingilizce veriyorsun elin surisine bu çifte standart bu pozitif ayrımcılık niye? Onu söyle sen papağan gibi geçici koruma diyip durma.
Yazsana kartın üstüne geçici koruma çalışma izni kartı diye.Aynı şey geçici koruma kimlik belgesi için de geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 31 Ağustos 2024; 23:41:18 >
Ne yani AKP 25 yıl daha mı iktidarda kalacak ? Yavaş yavaş diyorsun ! Neyin yavaşı bu ?
Sen iktidar olunca Geçici koruma altında olanalrada diğerleri ile eşit olanından verirsin ne diyeyim. Devlet bir ayrıma gitmiş burada çok biliyorsan sen gitmezsin ne diyeyim boş beleş meselelere takıyorsunuz.
Kartın sağ altında yazıyor zaten Geçici koruma kartı diye ! Çok boş meselelere takıyonuz. Neyin kafasındasın neyi savunuyon neyi eleştiriyon belli değil. Lütfen sal beni boş yapma daha fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Eylül 2024; 0:10:37 >
-
Demografik yapı mı var? Ülkenin yarisi kendini ümmetçi (Arap) görüyor. Türk görmüyor zaten. Turk olanin Filistin bayragi ile filistin mitinginde ne işi var? Neden filistin diyorum Filistin Turkleri katletmiş, husumetli bir topluluktur, bayraklari Turklerin kanina atfen kirmizi renktedir.
Zaten onlari kendinden sayma. Ha gelen Suriyeli olmuş ha Irakli ne fark edecek. Yerli olanlar da arap zaten.
Ailesi yobaz olana, ne kız alırim ne kız veririm. Kendi içlerinde türesinler. Soyumu kariştirtmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 1 Eylül 2024; 1:8:44 >
Geçen pasaportu yeniledim eskisinde olmayan oralar buralar akılları sıra turistik yerleri eklemişler (ne kadar turistikse) 4-5 tane ikişerlik sayfada cami var.Söylemek istediğim şu,arapça veya ingilizce her ne zıkkımsa bizi arap tebaası olarak gören yabancılara kendimizi Türk olarak tanıtmak Türk gibi olmak varken böyle Arapça,İslamcı semboller,Arapça-Farsça-Türkçe konuşma dili (Türkçeye Türkçe diyemiyorum çünkü aşırı derecede arap dili ve kültürünü almışız) kullanarak kendimizi daha çok Arap ülkesi daha çok ortadoğulu Arap islam ülkesi olarak lanse ediyoruz.Sorun burda.Geçici koruma verdiğin adamların çoğu Türkçeyi biliyor veya anlıyor hiç bilmeyeni bile az çok anlayabiliyor çünkü o kadar çok Arapça kelime kullanıyorsun ki günlük konuşmada adamlar zorluk çekmiyor bile.Neyin yaranması bu.Boş beleş işlere girip her yere Suriyeli tercüman yerleştiren,resmi belgeleri suriler hatrına arapçalaştıranlar boş yapmaktadır.Biz Türkler değil.Tabi sen bunu anlamazsın işine gelmeyince de kaçmaya çalışırsın yazdığım şeye saçma sapan verdiğin savunmayla aklın sıra hükümetin bu gereksiz işlemini savunursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Heee senin sıkıntın şimdi anlaşıldı :) Neee Camii mi koymuşlar bak sen şu işie ! Camii ve biz ne alaka dimi. Arap mıyız olum biz.
Senin derdin sıkıntı ne şimdi çözdüm. Sabahtan beri bu sebeple boş yapıyormuşun demek ki. Ve yılmadan sıkılmadan aynı saçmalığa devam ediyorsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X