Şimdi Ara

Buharlı Temizleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buharlı Temizleyici almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı ?

• Sağolun hocam indirim denk geldi. Karcher SC 2 deluxe aldım. Cam silme aparatı sipariş verdim ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbr06

Sağolun hocam indirim denk geldi. Karcher SC 2 deluxe aldım. Cam silme aparatı sipariş verdim ayrıca

Memnun musunuz sıcak buhar mi veriyor?

Mikrop Akar Parazitleri öldürür mü?

• losttime35 kullanıcısına yanıt
    Buhar ile temizlik cidden çok güzel çoğu kiri ve lekeyi ekstra bir ürün kullanmadan temizliyor. %99 yok eder ibaresi var üzerinde bu konuda birşey diyemem çünkü kontrol için gerekli ekipman yok evimde. Elzem bir alet mi bence değil. Eşim çok ısrar ettiği için aldım. Hafta bir anca kullanıyor. En çok Ocak üzerinde kullanıyoruz.
  • Merhaba hocam,

Cihaz mop görevini başarılı şekilde yapıyor ise deterjansız zaten başka birşey e gerek yok. Evde bebek vs olunca deterjan olayı biraz sıkıntılı malum. Benim de alma planlarım arasında bu sene içinde de bakalım.
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Evet birde bebek faktörü var. Size hafif gelen çoğu kimyasal onlar için ne yazık ki ilerde büyük problemlere yol açabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inox yüzey temizleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brkbr06 B kullanıcısına yanıt

Hocam memnun musunuz hala ? Tavsiye eder misiniz? Benim de alma amacım cam balkondaki camları silmek. Birde kaça almıştınız?

• bende koltuk yıkama arıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.