blader char unique partilerinde, eu tarafına alınan tek chn chardır bunuda unutmayalım :)
Ortak karar blader mı?
kasma konusunda blader kötü ancak pvp kısmında harika diyebilirim ... eu int charların pvpsi pek uzun sürmüyor ya hemen öldürüyor yada ölüyor ( bana ggöre pek zevkli değil uzun sürmeli ).. uzun pvpleri seviyorsan blader derim
blade de karar kildim tesekkurler.
pişman olmayacaksın
blade e sağlam item lazım ama güzel builddir.
wizarda gerektiği kadar sağlam item bladeye gerekmez. en önemli itemi silahıdır en az +5 blade kullanmalıdır
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur2266
kasma konusunda blader kötü ancak pvp kısmında harika diyebilirim ... eu int charların pvpsi pek uzun sürmüyor ya hemen öldürüyor yada ölüyor ( bana ggöre pek zevkli değil uzun sürmeli ).. uzun pvpleri seviyorsan blader derim
warlocklarınki kısa sürmüyor
Kasma işi korkuttu gözümü ama bakacağız artık çaresine
pt ile kasmaya bak hocam hiç olmazsa 4lü pt
ss nuker kas mis gibi blade adamı oyundan soğutur wizardın olsa 100 lv , önce ong sonra powerlevel ile blade kasılır diğer türlü çok ama çok zor genede sen bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: sın2018
ss nuker kas mis gibi blade adamı oyundan soğutur wizardın olsa 100 lv , önce ong sonra powerlevel ile blade kasılır diğer türlü çok ama çok zor genede sen bilirsin
Charda full str ye verdim 200k sp de oldu artık baştan char açarsam EU açarım
fuLL nuker den kasıt elektrik/ateş/buz ise pek güzel olcağını sanmıyorum.
+blade komboları ( diviz ve diğer zehirleriyle) işini kolaylaşyırır. +yatır / batırlar hayat kurtarır. +Birde bi toz basıyorlar ismini bilmiyorum ^^ o da işe yarıyor xP....
pvp pek düşünmedim . amacım yatmadan yani çin pot avantajını kullanarak uniqlerde elitelerinde yatmamak + snow.
pvpye gelince ıce wall veya fire wall ile işi götürmeyi düşünüyorum. çok sağlam olmaz belki ama şu an için gayet hoş bi build. setim pro.
quote:
Orijinalden alıntı: DaRxTorM
pvp pek düşünmedim . amacım yatmadan yani çin pot avantajını kullanarak uniqlerde elitelerinde yatmamak + snow.
pvpye gelince ıce wall veya fire wall ile işi götürmeyi düşünüyorum. çok sağlam olmaz belki ama şu an için gayet hoş bi build. setim pro.
valla pvp de sadece nuke ile adam kesmen çok çok zor.dengin adamı zor kesersin büyük hata yapması lazım full nuke yapacaksan elinde sox silah olması lazım bence.
Cold+Lıhtıng+Bicheon Tek gecerim Force fasa fiso bence S/s icin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme