Şimdi Ara

Build Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bard-cleric wizard-bard blade-fire-light pvp de is yapabilen ve kolay kasilabilirlik acisindan hangisini onerirsiniz?

• fire - cold spear 8-1
    Light - cold spear 8-1
  • bard-cleric = orta kızla kasar, pvp orta

wizard-bard = iyi kasar, pvp kötü

blade-fire-ligh = kötü kasar, pvp iyi

sıralama:

kötü- orta- iyi

Sen karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
    fire - cold spear 8-1
    Light - cold spear 8-1

heuksalda olabilir tabii. Bard cleric nasildir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL
    bard-cleric = orta kızla kasar, pvp orta

wizard-bard = iyi kasar, pvp kötü

blade-fire-ligh = kötü kasar, pvp iyi

sıralama:

kötü- orta- iyi

Sen karar ver.

tesekkur ederim. Suan chinese karakterim var ong farm yapiyorum. Ama bladelerin pt lerden dislanmasi kafami karistirdi dogrusu.
  • bow str kas pvp iyi kasmada fena değil uniqde fena değil FWde güzel. aralarında yok ama BOW veya xbow tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM
    bow str kas pvp iyi kasmada fena değil uniqde fena değil FWde güzel. aralarında yok ama BOW veya xbow tavsiye ederim.

xbow ve bowdan hevesimi aldim dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blade kasarken çok sıkıcıdır level atlamaz gıcık eder deli eder adamı..

STR chin açıcaksam bow veya glaive açardım hatta Force Glaive çok iyi vuruyo
  • Ss nuker Force-Bicheon-Cold veya Light-Bicheon-Cold
    hem hızlı kasarsın hem pvp uniq kovalarsın toplu savaşlarda en fazla sen öldürürsün ve wizarda göre az ölürsün
    örnek arena geliyor orda en çok iş yapan char ss nukerler olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 5 Nisan 2010; 22:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018

Ss nuker Force-Bicheon-Cold veya Light-Bicheon-Cold
    hem hızlı kasarsın hem pvp uniq kovalarsın toplu savaşlarda en fazla sen öldürürsün ve wizarda göre az ölürsün

bicheon cold force? berbat build bence.. bow cold force full int daha iyi olmaz mı
  • quote:

Ss nuker Force-Bicheon-Cold veya Light-Bicheon-Cold

Su 3 secenekten en mantiklisini soylerseniz sevinirim. Yorumlariniz benim icin onemli.
  • wizard-bard aç 90 yap onglarda istedigin buildi farmla ınan farmlı olunca blade olsun glavie bow olsun otomatikman sağlam olacaktır^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols
    wizard-bard aç 90 yap onglarda istedigin buildi farmla ınan farmlı olunca blade olsun glavie bow olsun otomatikman sağlam olacaktır^^

benim aklimdada oyle bir dusunce var. Bard yada wizard olarak gelecege yatirim yapabilecegimi dusunuyorum. Ama kim ugrasicak 90 a char kasmakla?
  • ben 3 tane önermedim 2 tane önerdim
    Charın ana yapılandırması Nuker yani Full INT olacak
    ellerinde SS olacak Sword/Shield
    Skill yapılandırması
    Bicheon-Cold kesin açılması gereken 2 skill ağıcıdır
    geriye kalan hakkımız ise keyfe kalmıştır
    Force açarsanız pvp ağırlık olur çok net söylüyorum bu yapılandırma tüm çin charları pvplerde ezer geçer
    blade charların kabusu haline gelirsiniz blade charlar her daim kıçlarında cleric buffcusu gezdiremezler eğer gezdiriyorsa zaten onunla pvp yapılmaz.

Aksiyon ağırlıklı isterseniz Light açılmalıdır hız ve mag atağı artıran bufflar ile tam bir arena canavarı olursunuz snow bittiği zaman partideki clericler bless atacaktır blade gibi ölümsüz wizard gibi damage atacaksınız
    gerçekten şu sroda yıllar geçtikçe modası geçmeyen tek chardır ss nukerdir
    çünkü master ona göre ayarlarnıyor 330 olması ile ss nukerlerin önemi artıyor
    hem solo takılmaya el verişlidir hemde partilere kolay girersiniz sonuçta nuker eyi çakar :D

Sana tavsiyemi toparlarsam :D
    Pvp seviyorsan force açarsın sevmiyorsan aksiyonları seviyorsan light açmalısın
    Uniq kesebilirmiyim_? dersen wizard xbowlar oldukça yüksek level uniq kesemezsin, imkansız değildir ama kesmen için bir taraflarını cırman lazım :D

• quote:

ben 3 tane önermedim 2 tane önerdim
    Charın ana yapılandırması Nuker yani Full INT olacak
    ellerinde SS olacak Sword/Shield
    Skill yapılandırması
    Bicheon-Cold kesin açılması gereken 2 skill ağıcıdır
    geriye kalan hakkımız ise keyfe kalmıştır
    Force açarsanız pvp ağırlık olur çok net söylüyorum bu yapılandırma tüm çin charları pvplerde ezer geçer
    blade charların kabusu haline gelirsiniz blade charlar her daim kıçlarında cleric buffcusu gezdiremezler eğer gezdiriyorsa zaten onunla pvp yapılmaz.

Aksiyon ağırlıklı isterseniz Light açılmalıdır hız ve mag atağı artıran bufflar ile tam bir arena canavarı olursunuz snow bittiği zaman partideki clericler bless atacaktır blade gibi ölümsüz wizard gibi damage atacaksınız
    gerçekten şu sroda yıllar geçtikçe modası geçmeyen tek chardır ss nukerdir
    çünkü master ona göre ayarlarnıyor 330 olması ile ss nukerlerin önemi artıyor
    hem solo takılmaya el verişlidir hemde partilere kolay girersiniz sonuçta nuker eyi çakar :D

Sana tavsiyemi toparlarsam :D
    Pvp seviyorsan force açarsın sevmiyorsan aksiyonları seviyorsan light açmalısın
    Uniq kesebilirmiyim_? dersen wizard xbowlar oldukça yüksek level uniq kesemezsin, imkansız değildir ama kesmen için bir taraflarını cırman lazım :D

Yanlis anladiniz beni. Benim sundugum 3 secenek arasindan en mantiklisini secermisiniz demek istemistim. (:

• Bard-Cleric aç her partyde yerin hazırdır . . Solo kasıcam dersen Wiz.-Bard aç
  • üç yapılandırma yazmışsın sadece blade derim
    wizard pvp ile yakından uzaktan alakası yok
    cleric-bard buffcu bir yapılandırma pvp ile ilişkilendirilmesi komik kasmasıda pek kolay değil bard vuruşları eziktir party ile kasarsan kasması kolaylaşır

kısaca senin istediğin "pvp de is yapabilen ve kolay kasilabilirlik" ss nukerin adını haykırıyorsun farkında değilsin :d tabi sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 6 Nisan 2010; 0:38:50 >
  • Force Fire Heuksal kardeşim ama minik bi ayrııntı ( cold 20 fire 80 ) kalsın. Str*
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

Force Fire Heuksal kardeşim ama minik bi ayrııntı ( cold 20 fire 80 ) kalsın. Str*

80'ın imbuesıyle sen nasıl 110lv adamı kesmeyı duşunuyosun ayıptır sorması?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

Force Fire Heuksal kardeşim ama minik bi ayrııntı ( cold 20 fire 80 ) kalsın. Str*

80'ın imbuesıyle sen nasıl 110lv adamı kesmeyı duşunuyosun ayıptır sorması?

Ben 100 e göre düşündüm 110 geldi biliyorum fakat ben oyunu bıraktığımda 100 lvl sınır idi. Şimdi mastery durumunundan haberim yok arttıysa imbueni de ona göre ayarlarsın. ve 80 imbueyle 100 devirebiliyorsam, mastery arttıysa 90 imbueylede 100 ü yatırırım demektir. cold şart snow için mp sıkıntımız yok zaten force snowa tam destek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.