Şimdi Ara

Bujinin ucu kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bujinin temizlenen yeri ateşlemenin yapıldığı, silindire bakan kısımdır. Dışarıda sizin temizlemeye çalıştığınızın herhangi bir kablodan pek bir farkı yok. Tek yaptığı şey kablodan gelen elektriği bujinin ucuna iletmek. Yani bu kısmı temizlemenin hiç bir esprisi yok. Temizlenecek bir yer değil çünkü.

Eğer buji sadece sizin uğraştığınız taraftan kırıldıysa kapağa zarar vermemiştir çünkü bujiyi yerinden oynatmadınız siz. Buji değiştirilir sorun çözülür.
    Mavi kısım yalama yapmış ise siz bujiyi sökmeye çalışmadıysanız sizin sebep olmuş olmanız mümkün değil. Daha önce başkası tarafından sökülmeye çalışılmışsa olmuştur.
  • Bujiyi çıkaracak ve temizleyerek kadar ehilseniz,4 yeni buji alipta takacak kadar ehilseniz demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Bujiyi çıkaracak ve temizleyerek kadar ehilseniz,4 yeni buji alipta takacak kadar ehilseniz demektir.

1000 km önce aldığım bujiyi değiştirecek kadar aptal değilim bilip bilmeden yorum yapmayın neden temizledin o zaman diye soracaksınız cevap vereyim aracım tekleme yapmaya başlamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Hocam bujinin temizlenen yeri ateşlemenin yapıldığı, silindire bakan kısımdır. Dışarıda sizin temizlemeye çalıştığınızın herhangi bir kablodan pek bir farkı yok. Tek yaptığı şey kablodan gelen elektriği bujinin ucuna iletmek. Yani bu kısmı temizlemenin hiç bir esprisi yok. Temizlenecek bir yer değil çünkü.

Eğer buji sadece sizin uğraştığınız taraftan kırıldıysa kapağa zarar vermemiştir çünkü bujiyi yerinden oynatmadınız siz. Buji değiştirilir sorun çözülür.
    Mavi kısım yalama yapmış ise siz bujiyi sökmeye çalışmadıysanız sizin sebep olmuş olmanız mümkün değil. Daha önce başkası tarafından sökülmeye çalışılmışsa olmuştur.

Üst kapak komple sökülelecekmiş usta 750 lira işçiliği var üst kapak açmanın dedi fazla değil mi?

• Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Ben size aptal yada benzersiz birşey demedi aklimdanda geçmedi.Yalnizca çıkartmasına bujyi kırılmış,çıkartabilirsiniz yenisinin de takabilirsiniz dedim.Niye tersinden anlıyorsunuz ki.Bin km evvel aldığımızı nereden bileyim k**** mutlu el becerisi var değiştiriyorsunuz .Ustaya mahkum değilsiniz.

Biraz dikkatli okuyun lütfen.Eksik yazdığınız konuda karşı tarafı suclamayin ki tekrar ediyorum kötü niyet yok.Eger buji kırılıp icin'e düşse idi problem vardı.Biraz sakin olun.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Ben size aptal yada benzersiz birşey demedi aklimdanda geçmedi.Yalnizca çıkartmasına bujyi kırılmış,çıkartabilirsiniz yenisinin de takabilirsiniz dedim.Niye tersinden anlıyorsunuz ki.Bin km evvel aldığımızı nereden bileyim k**** mutlu el becerisi var değiştiriyorsunuz .Ustaya mahkum değilsiniz.

Biraz dikkatli okuyun lütfen.Eksik yazdığınız konuda karşı tarafı suclamayin ki tekrar ediyorum kötü niyet yok.Eger buji kırılıp icin'e düşse idi problem vardı.Biraz sakin olun.

İyi forumlar.

Buji değiştirmek için anahtar gerekiyor bende yok anahtar

• bu videoda nasıl buji değiştirileceği anlatmıştı arkadaş. izleyebilirsiniz.
  • 750 liralık tecrübe olmuş bosverin

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

750 liralık tecrübe olmuş bosverin

Böyle bişey olmasada üst kapak eskimiş zaten iyice şimdi yenisi sipariş edildi dolu kapak 3250 liraya komple motor yapılacak gibi gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.