Şimdi Ara

Bulaşan garip bir virüs.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta boyunca açmadığım bilgisayarı açtığımda nod32 kaldırılmış ve 337 games diye bir program inmiş tüm tarayıcıların başlangıç sayfasyı delta homes diye bir site işin garibi ondan sonra yüklediğim tek şey yandex disk den 1-2 müzik dosyası neden oldu anlayamadım bilgisayarı da o arada açan kimse yok (win 7 32 bit) yardımlarınızı bekliyorum

• Combofix deneyin.
  • Paylaşılan linkteki adımları harfiyen uygulayın, sorun büyük ihtimal çözülmüş olacaktır.Burada Anlatılanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @iSS -- 14 Haziran 2014; 17:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @iSS

Paylaşılan linkteki adımları harfiyen uygulayın, sorun büyük ihtimal çözülmüş olacaktır.Burada Anlatılanları

Saolasın hocam işime yaradı tarayıcalr düzeldi ancak hala nod32 nin nasıl silindiğini merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayzzzz486

quote:

Paylaşılan linkteki adımları harfiyen uygulayın, sorun büyük ihtimal çözülmüş olacaktır.Burada Anlatılanları

Saolasın hocam işime yaradı tarayıcalr düzeldi ancak hala nod32 nin nasıl silindiğini merak ediyorum

Siz yokken birisi girip saçma sapan yerlere girmeye çalışmış olmasın.

Geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jayzzzz486

quote:

Siz yokken birisi girip saçma sapan yerlere girmeye çalışmış olmasın.

Geçmiş olsun.

hayır olamaz cünki şifreyi sadece ben biliyorum genelde depo olarak kullandığım bir bilgisayar müzik fotoğraflar vs

• asc tarayıcı ana sayfalarını kilitliyormuş diye duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunlar Virüs mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.