Bildirim
Bulasik mak f/p önerileriniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pismanliginiz ne bizim evdede bosch vardi 2 programli bulasik mak nefret etmemiz e neden oldu su anda leydi var sanki makine ile yeni tanistik mükemmel otesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe çok önemli bu noktada 2000lira ayırmışsınızdır gidin miele alın denir 700-800 liradır seçenekler aeg ye profiloya döner vb. -
quote:
Orijinalden alıntı: sunyy2003
Pismanliginiz ne bizim evdede bosch vardi 2 programli bulasik mak nefret etmemiz e neden oldu su anda leydi var sanki makine ile yeni tanistik mükemmel otesi
Sormayın 6 kez kadar servis geldi 3 yıllık makina icin leydi araştırayım .
Bütçe 1700 civarı olur sanıyorum .dedigim gibi acelem yok ama hangi model marka iyi araştırmaya basladim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aeg55022 var fiyatı gayet uygun yıkama kurutma ses olarak çok iyi 1 yıldır kullanıyorum iyiki almışım diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kurutma makinesi kaç kg olmalı
- bosch mu samsung mu
- çamaşır makinesinin altından su gelmesi
- çamaşır makinesi gider kokusu
- hotpoint ariston çamaşır makinesi kırmızı kilit işareti
- en iyi beyaz eşya markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X