Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.505
Cevap
194
Favori
2.587.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • candogan62 hocam ben bugün profilo bm2001e modelini mediamarkt tan 399 ytl ye aldım,henüz teslim almadım ve iade şansım var,3 kişilik bir aileyiz ve günlük çok fazla bulaşığımız olmaz,bu ürünü tavsiye edermisiniz,filtresi çelik galiba almadan gösterdiler,ben personelim ve diğer ürünleri indirimli alabilirim,yardımcı olursanız sevinirim.
  • Öncelikle çok uygun bir fiyata almışsınız.Personel olduğunuz için mi böyle yoksa yeni kampanya mı var?Eğer kampanya varsa uygun fiyat arayan arkadaşlar da oraya baksınlar.
    BM2001E 2 programlı bulaşık makineleri arasında en iyisidir.Cihazın tek eksi yönü hızlı programının olmaması.Normal 65'C programı 110dk,eko program 140dakika sürüyor.Acil durumlar için yarım saatlik hızlı program yok.Bu benim için sorun değil derseniz içiniz rahat kullanabilirsiniz.Filtreleri çeliktir,iç tabanı 18/10 polinox'tur.İç sepetleri oldukça kullanışlıdır.2 programlı makinelerin çoğunda olmayan tuz bitti/parlatıcı bitti/su kesik uyarı lambaları bulunur.A sınıfı yıkama,enerji ve kurutmalıdır.
  • fiyat kampanya fiyatı hocam haftasonu geçerli sadece,eskişehirde ikamet edenlere duyrulur.hızlı program bizim için pek önemli diil aslında 3 kişiyiz yeterli tahminim,ilk defa kullanıcaz ama bulaşık makinesi,bir sorum daha olucak;taşırken makinenin içinden bir miktar su boşaldı bu normalmidir?
  • Herkese slmlar,
    candogan62 sana siemens 240Eu ile 232tr arasındaki farkı sormak istiyorum.Satıcı bana herikisininde fiyatının aynı olduğunu hatta 240Eu nun daha iyi olduğunu ve avrupada üretildiğini söyledi.Ayrıca 3-6-9 gibi ileri saatlere ayarlayıp kullanabilirsiniz.Fiyat olarak da 576 ytl ? Sence hangisini almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shokomel -- 17 Aralık 2007; 9:56:38 >
  • arkadaşlar ya ben kararsız kaldım marka olarakk hangisi daha iyi vestelmi bekomu aristonmu....bide kullanan arakdaşlar varsa memnunlarmı şu markalardan vestel 3 program,beko d3001,ariston l61(5program) bu konuda görüşlerinizi bildiriseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olmuyoolmuyo

arkadaşlar ya ben kararsız kaldım marka olarakk hangisi daha iyi vestelmi bekomu aristonmu....bide kullanan arakdaşlar varsa memnunlarmı şu markalardan vestel 3 program,beko d3001,ariston l61(5program) bu konuda görüşlerinizi bildiriseniz sevinirim.

Bulaşık makinesinde Bosch-Siemens-Profilo markalarını almanızı tavsiye ederim.
    Ariston bulaşık makinesinde kötüdür,Beko yu da tavsiye etmem kullandığım için biliyorum.Vestel hakkında bir bilgim yok ama tavsiye ettiğim markalar iyidir.
    Biz 3,5 yıldır Beko kullanıyoruz,bulaşık makinesini pek kullanmadığımız halde deterjan kutusunun kapağı bozuldu.
    Şimdi servisi çağıracağım herhalde deterjan kutusu komple değişecek.Abim Bosch kullanıyor çok memnun kaliteli bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 17 Aralık 2007; 15:32:02 >

• tşkler ama o markalar daha pahalı.benim dediklerimin fiyatları birbirine çok yakın 500 ytl civarlarında..o fiyata bişi aroyorum
  • quote:

tşkler ama o markalar daha pahalı.benim dediklerimin fiyatları birbirine çok yakın 500 ytl civarlarında..o fiyata bişi aroyorum

Profilo Bm2001
  • profilo bm3001 olsa en az 3 programlı olmalı profilo ii diosunus yaniiiii
  • quote:

profilo bm3001 olsa en az 3 programlı olmalı profilo ii diosunus yaniiiii

3 programlı olan modeldeki fazladan olan program, ön yıkama (bulaşıkları ıslatıp bırakıyor.) programı. Yani sık kullanacağınız bir program değil. Şahsen ben 12 senedir hiç kullanmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

quote:

3 programlı olan modeldeki fazladan olan program, ön yıkama (bulaşıkları ıslatıp bırakıyor.) programı. Yani sık kullanacağınız bir program değil. Şahsen ben 12 senedir hiç kullanmadım

Ben bazen makinanın içi temizlensin diye kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

quote:

Ben bazen makinanın içi temizlensin diye kullanıyorum

Valla ben de aklıma geldikçe senede 1-2 kez aşağıdaki üründen kullanıyorum
    www.calgonit.com.tr
    Bad Request
    http://www.calgonit.com.tr/solutions.php#8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 17 Aralık 2007; 15:39:10 >

• ewt dediğiniz doğru ama 2 ile 3 programlı arasında önemli bi farkı unutuyosunuz sanırım oda zaman farkı 2 programlılar 1.5 saatte yıkıyomuş 3 programlı ise bazılarında 45dk bazılarında 1 saat oluyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nelstar

fiyat kampanya fiyatı hocam haftasonu geçerli sadece,eskişehirde ikamet edenlere duyrulur.hızlı program bizim için pek önemli diil aslında 3 kişiyiz yeterli tahminim,ilk defa kullanıcaz ama bulaşık makinesi,bir sorum daha olucak;taşırken makinenin içinden bir miktar su boşaldı bu normalmidir?

Güle güle kullanın.Cihjazı dik veya arkası üzerine yatırarak taşıdıysanız sorun yok.Hortumlardan su aktıysa bu durum normaldir.

quote:

Herkese slmlar,
    candogan62 sana siemens 240Eu ile 232tr arasındaki farkı sormak istiyorum.Satıcı bana herikisininde fiyatının aynı olduğunu hatta 240Eu nun daha iyi olduğunu ve avrupada üretildiğini söyledi.Ayrıca 3-6-9 gibi ileri saatlere ayarlayıp kullanabilirsiniz.Fiyat olarak da 576 ytl ? Sence hangisini almalıyım.
    Bu konu hakkaında daha evvel bilgi vermiştim,buraya tekrar yapıştırdım:
    Öncelikle satıcı size yanlış bilgi vermiş.İkisi de Türk montajlı ürünlerdir.SE24E232TR,SE24E240EU'nun yerine çıkan yeni modeldir ve daha üstündür.

232tr'nin üstünlükleri:
    -A sınıfı yıkama sağlayan 55 dakikalık power 55' programı
    -240eu 17lt su harcarken 232tr 13lt su harcar
    -240eu 54dB iken 232tr 52dB ses düzeyine sahiptir.Yani daha sessizdir.
    -240EU'daki normal 65'C programı yerine 232TR'de yoğun 70'C programı vardır.

Bunun dışında farkları yok.Yani açıkça SE24E232TR daha üstün. Ancak size 240EU için çok uygun bir fiyat verilmiş.232TR'yi Metro Grossmarket'den 630-640YTL civarlarına/12 taksit bulabilirsiniz.

• quote:

ewt dediğiniz doğru ama 2 ile 3 programlı arasında önemli bi farkı unutuyosunuz sanırım oda zaman farkı 2 programlılar 1.5 saatte yıkıyomuş 3 programlı ise bazılarında 45dk bazılarında 1 saat oluyomuş

Dediğiniz hızlı program Profilo'daki 4 programlı modelde bulunuyor.BM4001E ve BM4201 modellerinde.BM4001E mediamarkt'ta 550YTL idi en son.
    http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=9&intProductID=916

quote:

arkadaşlar ya ben kararsız kaldım marka olarakk hangisi daha iyi vestelmi bekomu aristonmu....bide kullanan arakdaşlar varsa memnunlarmı şu markalardan vestel 3 program,beko d3001,ariston l61(5program) bu konuda görüşlerinizi bildiriseniz sevinirim.

Üçünü de kesilikle almanızı önermem.Hepsi kalitesi düşük ürünlerdir.Hele hele Ariston tam anlamıyla rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 18 Aralık 2007; 2:29:53 >

• baktım aslında dediğin markayıda düşünüyordum ama fiyatı pahalıydı...mediamarkt da eğer 550 ytl ise çok uygun bakacağım gidip...buarada mediamark şu izdiham olan yerlerden biri değil dimi
  • buarada 54 db ile 57 db arasında ses farkı belli oluyomu çok
  • quote:

baktım aslında dediğin markayıda düşünüyordum ama fiyatı pahalıydı...mediamarkt da eğer 550 ytl ise çok uygun bakacağım gidip...buarada mediamark şu izdiham olan yerlerden biri değil dimi

Evet orası Fiyat-performans olarak gayet iyi bir ürün

• quote:

buarada 54 db ile 57 db arasında ses farkı belli oluyomu çok

Oluyor tabi ama BM8300(2004 model) modelini kullanan bir akrabam var(O da 57dB).Cihazdan motor sesi kesinlikle çıkmıyor.Çıkan ses akan-sıçrayan su sesi.
  • Geçen Kipa da yanyana Altus-Arçelik b.makinaları vardı iksiide birbirinin tıpatıp aynısı Arçelik te ön kapağın sacına hafif eğim vermişler diğer kısımlar birkaç düğme dışında aynı.
    Altus 420,Arçelik 470YTL idi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.