Şimdi Ara

bulaşık makinesi bardaklarda leke bırakıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
27.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam aynı sorun bizde de var siz bu bardaklardaki oval su lekelerine nasıl çözüm buldunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hiç bir çözüm bulamadım. Bim deterjan diğerlerinden iyi gibi. Ama hala devam . Her bardakta olmasa bile yarısında oluyor bu lekeler. Şimdi de bu şey çıktı. Mesela akşam üstü filtreyi bulaşık deterjanj ile yıkadım duruladım taktım. Yağsız bulaşıklar vardı onları kısa programda yıkıyorum ben, az bişey toz deterjan koydum bir tatlı kaşığı kadar, yarım saatlik programda yıkadım sonra bide durulama programını açtım ki daha iyi durulnsın diye. Şimdi filtreye baktım yine var o yağ gibi şeyden. Yağlı bişry koymadım ki o kadar kir leke çıksın.
    Kaynar su dökeceğim Bi kaç kez içinde yağ falan varsa temizlesin diye. Düzenli makina temizleyici kullanıyorum. Bimde alıyorum acaba o işe yaramıyor mu ? Filtrenin konduğu yerde mi yağ birikti diye kaynar su döküyorum Yada içinde ki bir şey mi eridi noldu . Alt sepette tabakları tutan şeyler var ya hareketli olur adını unuttum bi tanesi pas tutmuş çıkarttım onu mesela.
    Bizde de var demişssiniz siz de de mı yağ gibi şeyler oluyor filtrede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sedna03 S kullanıcısına yanıt
    parlatıcı tuz kullanıyor musunuz hocam?

yani eşim ayda bir temizliyor ancak öyle bahsettiğiniz yağ birikintisi görmedim hiç.üstelik eşim durulamadan olduğu gibi atıyor makineye.

bizim canımızı sokan bardaklardaki artık kireç mi detarjnın bıraktığı bir izmi o yani.
    üstelik sizin gibi herşeyi denedik.şuan parlatıcı 4. kademe tuz 1 kademe quantum kullanıyor ve o izler yine var.

suyumuz orta sert in bir altında test bile aldım yani.

ilk finish clasic tuz parlatıcı kullanıyorduk zerre şikayet yoktu şimdi tekrar ondan aldık deneyip bakacağız bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    bizde aynı problemden müzdaribiz ama bizimki biraz daha farklı. reklam zannedilmesin sadece fairy jel tabletler ile bu lekeler yok oluyor. hepsini denedik. makinanın markası siemens.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolblack1903 C kullanıcısına yanıt
    nadir de olsa azıcık kalıyor halen deneriz hocam teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.